Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנטי וירוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אחרי שאתמול חדר וירוס RansomWare למחשב והצפין לי את כל הקבצים שהיו לי הבנתי שעל Windows security והחינמים למינהם אי אפשר לסמוך..

לכן מחפש המלצה לחבילת האנטיוירוס מעולה שתגן על מהחשב מפני האפליקציות הזדוניות שיש ברשת.

לא אכפת לשלם גם 50$, העיקר שיעשה את העבודה ויספק הגנה אקטיבית.

קראתי הרבה ביקורת טובות על BITDEFENDER, מישהו משתמש בגרסה בתשלום שלו?

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כל הזמן אני נשאל את השאלה הזאת, בדר"כ ע"י אנשים שנפגעו מווירוס כזה או אחר.

כולם רוצים את "הכי טוב" ש"חוסם את כל הווירוסים", אנטי ווירוס זה כמו מערכת החיסון בגוף, צריך אותה שם, אבל אם אתה תבלה מספיק זמן עם אנשים חולים, אתה תחטוף ווירוס, למרות הכל.

תשכח מתוכנה שאתה יכול להתקין ולא לדאוג איפה אתה מסתובב ועל מה אתה מקליק.

מה שאתה צריך זה אנטי-ווירוס חינמי והיגיון בריא.

פורסם

מה שצריך זה גיבוי שיגרתי ורצוי עם עותק במקום אחר מזה שבו נמצא המחשב.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

קספרסקי יציל אותך גם מעצמך, אחריו nod32. עדיף לקנות רישיון כדי לקבל עדכונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם הגיבוי נמצא על NAS והמחשב ניזוק, האם גם הגיבוי נפגע?

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

^

אם ה-NAS מופיע ככונן ממופה תחת "המחשב שלי", וללא הרשאת "קריאה בלבד", אז כן- הוא יפגע ועוד איך.

מניסיון (כואב, בעבודה).

פורסם

הוא לא ממופה ככונן אבל נגיש גם לכתיבה לצורך גיבוי אוטומטי

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

אין טעם בגיבוי אוטומטי אם המקור נגוע.

עבדו עם שני מכונות NAS, אחד בגיבוי יומי ואחד בגיבוי דו-שבועי.

לכל אחד מהמכונות ה-NAS הקצו יוזר-מערכת שרק לו יש הרשאות RW על המכונה שלו, כל שאר היוזרים האמיתיים יעבדו עם הרשאות קריאה בלבד.

קנפגו את קליינט הגיבוי האוטומטי להשתמש ביוזר המערכת שלו בלבד.

אם הגיבוי היומי יתברר כנגוע, אפשר לחזור מהדו-שבועי, ככה המידע שיאבד לא יעלה על 14 ימים.

יש לשמור על מכונת ה-NAS שאחראית לגיבוי הדו-שבועית OFF-LINE, ולהעלות אותה רק עבור פרק הזמן שדרוש לגיבוי.

כמובן שכל מכונת NAS תכלול 2 מערכי דיסקים ותעבוד ברייד 1.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם
קספרסקי יציל אותך גם מעצמך, אחריו nod32. עדיף לקנות רישיון כדי לקבל עדכונים.

nod32 זה EAST,

חבילה מצויינת לדעתי אני משתמש בה חוקית,היתה במחשב המשומש שרכשתי,

ל 18 חודש.

• תוכן חדש...