Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

ראיתי פורד s-max 2014 עם 110K קילומטר מליסינג.

הרכב נראה מצויין ושמור.

לא קריטי לי הקילומטרז כי אני נוסע כ 10K בשנה ומתכוון להחזיק את הרכב כמה שנים טובות.

יש מצב טוב שאני אלך עליו (כמובן כפוף לבדיקה) יש לי 2 שאלות.

1. האם לדעתכם יש צורך בישור קו (ומה כלול בישור קו) או שאם יש ספר טיפולים מסודר והכל נראה תקין זה בסדר

2. מה לדעתכם יהיה מחיר טוב עבורו.

פורסם

תעשה בדיקה,ותגש למוסך שאתה עובד עמו בדרך כלל להערכת מחיר ליישור קו ו/או האם כדאי בכלל.

האם זהו דגם טורבו או דגם 2.3?

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

פורסם

כן. ב-2014 לא שווק ה-2.3, שווק רק 2.0 טורבו עם גיר רובוטי רטוב בשני הספקים (203 סוס לגרסת הטרנד הבסיסית ו-240 סוס לגרסת הטיטניום הבכירה).

פורסם
תעשה בדיקה,ותגש למוסך שאתה עובד עמו בדרך כלל להערכת מחיר ליישור קו ו/או האם כדאי בכלל.

האם זהו דגם טורבו או דגם 2.3?

Отправлено с моего SM-G935F через Tapatalk

יש למישהו מוסך מומלץ של פורד באיזור חיפה?

פורסם

היי רז, מישהו מהעבודה שלי מוכר פורד כזו דגם טיטניום שמורה מאוד , 2012, 167000 ק"מ אך הרכב מטופל ומתוחזק יפה, טופל רק במורשים, נראית מדהים הלכתי לראות . ונוסעת חלום, אתה רוצה את הטלפון שלו ?היא שחורה אגב.

הוא גמיש מאוד.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• תוכן חדש...