Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת מתעלק על הפוסט, אבל דבר זהה קורה גם אצלי מבחינת הסרקולציה הפנימית/חיצונית, שהמזגן על דעת עצמו מחליף בין הפנימית לחיצונית, ללא רצוני וידיעתי.

דבר לכשעצמו נראה לא תקין ומעצבן, אבל התברר שזה תקין...

אני באופן אישי הייתי מעדיף שתהיה אפשרות לבטל את השליטה האוטומטית של המזגנים, או החיישנים האלו.

מקווה שאצלך זה בר תיקון.

בזמנו פתחת אשכול בנושא ולדעתי כפי שכתבתי קודם לכן אין בעיה במערכת המיזוג ברכבך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?615953-%D7%94%D7%9E%D7%96%D7%92%D7%9F-%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%91%D7%93-%D7%9E%D7%90%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%A8-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה צריך לגשת למוסך מומחה שיש בידיו ציוד איבחון וגם את הידע הנדרש והכירות עם מערכת המיזוג ברכבך. קפוץ למוסך רון.

למוסך רון יש ציוד שלא קיים במוסך מרכזי של צמפיון נניח?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

לא בהכרח אבל לא תמיד ציוד טכנולוגי שווה משהו שלא יודעים להשתמש בו או שלא יודעים מה לבדוק ולאן לגשת, מקצועיות וניסיון שווים לא פחות מציוד בדיקה משוכלל.

פורסם
למוסך רון יש ציוד שלא קיים במוסך מרכזי של צמפיון נניח?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

לא. אבל לרון יש איש דיאגנוסטיקה מומחה ששמו אופיר והוא גם חבר בפורום הזה. שכחתי לציין שרון עצמו מומחה בדיאגנוסטיקה גם מבלי להתחבר למחשב הרכב :-P

פורסם

דניאל - המיזוג שלי הוא ידני ולא אוטומטית.

מרק - אתה צדקת ועדיין צודק, שים לב שרשמתי בהודעה שלי שהתברר שזה תקין.

רק התייחסתי לווסת שפועל לפי שיקולו - והלוואי והיה אפשר לבטל את האפשרות הזאת, שהשיקול יהיה של הנהג - זה הכל.

טרנספורטר - מקווה שהתקלה תסתדר.

פורסם

לדעתי סריקת תקלות אצל בעל מקצוע מומחה תגלה מיד את החשוד ולא כפי שנכתב המערכת 'מתבלבלת' כפי שכתב דורקי.

פורסם
חולגי, תחושת בטן שלי אומרת שסורק תקלות לא יימצא דבר.

הסיבה לכך היא שקריאות הטמפ' הלקויות נחשבות מבחינת המערכת למצב תקין (מבחינתה - השמש השתגעה).

אולי צריך לחבר מחשב נייד שתוך כדי נסיעה יירשום את החיוויים שמתקבלים מהחיישנים.

המערכת לא מתבלבלת כתוצאה מהסיבות שציינת מכיוון שהמערכת הרבה יותר חכמה ממה שאתה חושב.

אצלי לדוגמא חיישן טמפ' חיצונית נמצא מאחורי הגריל מקדימה ובכול שטיפה חיצונית החיישן נרטב (מתקרר) והטמפ' שהוא מציג בלוח השעונים ומדווח למחשב הרכב יורדת מ-30 מעלות צלזיוס בקיץ ל-20 ומעלות וגם פחות והמערכת בקרת האקלים לא 'מתבלבלת'.

תעשה את הניסיון הבא ברכב שלך במידה וקיימת מערכת בקרת אקלים. חמם את החיישן הנמצא בתא הנוסעים בעזרת פן או תקרב בזהירות רבה מקור חום למשך זמן מסויים ואתה תגלה שמערכת לא מתבלבלת.

למה המערכת לא מתבלבלת ? כי במערכות בקרת אקלים מודרניות יישנם עוד לפחות 4-5 חיישנים אשר מדווחים למחשב בקרת אקלים את הטמפ' במקומות שונים במערכת המיזוג.

פורסם

קרה לי במערכת קלימטרוניק בסיאט טולדו Mk 2...

ניתוק הקונקטור מאחור וחיבור מחדש איפסו את המערכת לכאורה והבעיה לא חזרה יותר.

seat leon 1.8 20v

• תוכן חדש...