Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 120(מעט גמיש למעלה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שירשור שלישי שאני מטמטם אותכם(סורי)

אני מחפש רכב עד 120, יכול להתגמש ל130 עם קצת מאמץ.

בכל אופן הייתי מאוהב בלאון FR החדשה, מרחו ומרחו אותי על הדגם 3 דלתות ידני והיום נציג סיאט(נציגה ליתר דיוק) אמרה לי, אין צפי להגעה, הינה לך קטלוג מעודכן תבחר רכב אחר(כן הייתי בשוק, מהזילזול ובאופן כללי שהם דוחפים את הDSG שלהם שנמצא תמיד במחלוקת לגבי האמינות המעורפלת שלו),נסעתי על הלאון 1.4 FL DSG נוסע מעולה, אהבתי בגדול, אבל התיבה היא פאקטור שמוריד אותי מליקנות.

הייתה לי חוויה ב208GTI אכן אהבתי, אבל משומה מרגיש לי קצת צפוף בפנים לאומת הלאון, גם מבחינת דלק הרכב אוכל בערך כמו הרכב שאני מתנייד בו כרגע ולא בדומה ללאון ששם הטאנק שורד דיי יפה(ממוצע של 600ק"מ לטאנק אחד).

אשמח לשמוע הצעות על רכבים שלא יהרגו אותי מבחינת דלק ויהיו עדיין מהנים :)

אם לא ימצאו כאלה כניראה אמשיך בקו האמינות עם מאזדה 3 רק אתקדם ל2017 עם מנוע 2L.

עריכה: נסיעה ממוצעת בשבוע סביבות 400-450ק"מ, 70% בין עירוני כמו כן 80% מהנסיעות בסביבה הררית(כנרת והסביבה)

שבוע טוב אנשים והמשך יום מעולה.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

יכול להגיד לך שאני יד ראשונה על איביזה סטיישן 2010 dsg וחוץ מטיפולים לא היה לי כלום ב 75k קילומטרים. ואני מאוד נהנה לנהוג בה אחרי שכל חיי הייתי על ידני.

פורסם

משפחתית ידנית ומאובזרת ולא מקרר נהיית זן נדיר יותר ויותר.

אולי אלפא רומיאו ג'ולייטה, אולי לברר על פוקוס ידנית ביבוא מקביל , פולו GTI אולי אם לא תהיה לך קטנה כמו ה208, גולף GTI מניח תהיה ישנה מדיי לדרישות שלך בתקציב הזה.

פורסם

אם סופר מיני מספקת אותך, בדוק את הבאיביזה קופרה, תכלס זה רכב מאוד דומה לפולו GTI, אותו מנוע 1.8TSI עם כמעט 200 סוסים, לפי מה שהבנתי מהביקורות הוא מעט יותר מנותק מהפולו ומעט פחות מהנה לנהיגה, לא נהגתי אז לא אוכל לומר לך את דעתי.

אם תמצא, פוקוס אקובוסט היא אופציה נהדרת. גם ג'ולייטה 170 ידנית (או אוטומטית), למרות שלדעתי היא מעט מיושנת כבר.

• תוכן חדש...