Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו ככל הנראה שיטת מצליח קלאסית. אכן, הרכב לוא קוסט אך הטיפולים והאחזקה לא ממש... מעניין מה קורה עם משתמשי דאצ'יה -כאן יש כבר אלפים.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
יש הבדלים בין המחירים במוסכים,לא מובן למה אבל יש,בסופו של דבר הוא עשה טיפול ב670 שקל,סביר לגמרי לטיפול ראשון.

למה לא מובן?

מוסך מרכזי משתמש בחלפים מקוריים ומוסך מורשה יכול להשתמש בתחליפיים. לגבי שעתון לא תמיד שעת העבודה במרכזי יותר יקרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם מרכזי יכול להשתמש בתחליפי אבל אין היגיון להשתמש בפילטרים תחליפיים כשאין הבדל במחירים ואין כמעט תחליפי לmg.

גילי007, שנה שעברה, 1300 שקל לטיפול ראשון?

פורסם
למה לא מובן?

מוסך מרכזי משתמש בחלפים מקוריים ומוסך מורשה יכול להשתמש בתחליפיים. לגבי שעתון לא תמיד שעת העבודה במרכזי יותר יקרה.

אני מדבר על מוסכי יבואן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין סיבה בעולם שמישהו יהיה מטומטם מספיק כדי להחזיק חלפים תחליפיים לדגם שנמכרו ממנו כמה מאות בלבד, ושאין לו פוטנציאל עתידי.

בדגם שאינו נפוץ - אני חושב שיהיה לא חכם לחסוך כמה שקלים וללכת למוסך כללי - כי סביר שהוא לא מכיר את הרכב ופוטנציאל הנזק במקרה כזה - לא קטן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם מרכזי יכול להשתמש בתחליפי אבל אין היגיון להשתמש בפילטרים תחליפיים כשאין הבדל במחירים ואין כמעט תחליפי לmg.

גילי007, שנה שעברה, 1300 שקל לטיפול ראשון?

כן המוסך לא נותן הצעה כתובה , קודם תכניס לטיפול ואז הם רושמים , לובינסקי לך תבין

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

איזה חלקי חילוף תחליפים יש לרכב סיני? גרמני?

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אף אחד לא יטריח את עצמו לייבא תחליפים לדגם שכמעט ולא נמכר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש גם יצרנים מקומיים ולייצר פילטר מתאים זו לא השקעה גדולה (וסביר להניח שהמנוע מבוסס על איזה דגם ישן של יצרן אחר ולא פיתוח עצמאי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
כתוב שם שב30 אלף צריך להחליף שמן ברקס , במוסך הוא לא ידע את זה ולא נתן הצעה . במחירון חלפים פילטר שמן עולה 50 שח כולל מעמ, לא ברור לי כמה הם מחייבים על עבודה ואיך הגיעו למחיר כזה , גם בקשה להצעת מחיר הוא לא שש להוציא . פשוט שירות מעצבן

הרכב נחמד , צריכת דלק 1/13 . נגמר המצבר לפני כמה ימים והוחלף באחריות .

גם לי הלך המצבר אחרי שנתיים וכמו כן אחרי שנה הלכו לי בלמים קדמיים ורדיאטור אחרי שנתיים. בכל מקרה רציתי ליידע אותך שאפשר לעשות טיפול אצל כל מוסך מורשה משרד התחבורה. אני עשיתי טיפול 45000 במקום ב2600 שקל שהציעו לי בראשון ליד איקאה ב1200 שקל כשנסעתי לנתניה לקנות חלקי חילוף ואת הטיפול עשיתי במוסך .

פורסם

בדקת שהטרייד אין העתידי במחיר מחירון שהובטח לך במעמד הקניה לא מותנה רק לרכבים מטופלים במוסכי היבואן?

אם כן, החסכון הזה עוד יעלה לך ביוקר, לא קל למכור את ה MG3 ובמחירים רחוקים ממחירי מחירון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...