Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

היום התפניתי להחליף מובילי קליפרים והחלפת הגומיות .

המובילים המקוריים מעט ארוכים יותר מהמקוריים שגם אני אני קניתי .

פניתי ליבואן וגם שלו מעט קצרים יותר ממה שבא מורכב על הרכב .

מה דעתכם? קריטי?

20170312_111337.jpg

20170312_113109.jpg

20170312_114740.jpg

פורסם

תודה!

אגב, לא הצלחתי להגיע לאותו עומק שהקודמים הגיעו אליו- ההנחה שלי שאחרי כמה נסיעות הם יתמקמו היא נכונה?

סגורים היטב לפי מומנט.

פורסם

קאוואליר.

המוביל המקורי שבא עם הרכב בנוי מחתיכה אחת.

ה "תחליפי" בנוי 2 , בורג וקונכיה שעוטפת אותו .

בתמונות דניאל תראה בדיוק הפרש גדלים ביניהם.

פורסם

הבדל די מינורי- כי התבריג בבורג המקורי מתחיל מעט " מאוחר" יותר מבשני .

האם לדעתך תקין? במידה ורק באורך התבריג?

פורסם

יש מאות אלפי מקרים שיצרנים משנים את החלקים "תוך כדי גילגול", ברוב המקרים משפרים את החלקים ובחלק מהמקרים - היכן שניתן לחסוך - גם חוסכים.

אם הייתי במקומך:

אורך המוביל - אותו האורך.

אורך התבריג - מעט קצר יותר בדגם החדש.

אם האום או התבריג נכנסים היטב למקומם ואין כאן בעיה של חוסר בתבריג בשביל אום או כל דבר אחר - באופן *אישי* לא הייתי חושש.

מאחר ומדובר בנושא רגיש מאוד (בטיחות) - לא חושב שאף אחד כאן ימליץ לך מה לעשות, אבל אם הייתי מעיד על עצמי - אז הסברתי מה בדיוק הייתי עושה.

בהצלחה

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חברים,

לאחר בירור קצר .

אכן מדובר בשדרוג של היצרן בקיצור התבריג במעט, וזה מסביר את העבודה שהמקורי החדש גם כן זהה למה שקניתי .

אחרי הכל שניהם Ac delco .

מה שכן חובה לציין זה שהמקוריים לא נראים שחוקים/ היה עליהם עדיין שכבה סיליקונית עדינה .

אבל מי שמכיר אותי ואת השגעונות יודע שאני תמיד מחמיר .

תודה על העיצות!

פורסם

מקפיץ, ומעדכן - הכל עובד כראוי, המובילים החדשים כפי שאמר איציק הם הדגם המעודכן יותר .

התמקמו במקומם לאחר נסיעה אחת, פירקתי כדי לראות מה מצבם- מעולה!

20170312_094817.jpg

• תוכן חדש...