Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת.

נוסע בעיקר בענייני עבודה, ככה שהרבה זמן לא אמור להיות.

אבל בכל זאת, פעם ראשונה באמריקה, הקדמתי את יציאתי בכמה ימים כדי להספיק משהו.

ברור לי שאי אפשר להקיף הכל, אבל על מה אסור לי לוותר?

כל מה שנכנס ב5 ימים, ולפי סדר החשיבות, בבקשה!

מתאכסן בברוקלין.

תודה לעונים.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אם אתה רוצה, יש לי מפה בגוגל מפס עם כל האתרים המומלצים, שלח מייל בהודעה פרטית כדי לשתף.

כמו כן, כדי למקד את התשובה, אתה בעניין של מוזאונים ו/או אמנות?

פורסם

הליכה בגשר ברוקלין, מטרופוליטן או מומה אם אתה חובב אומנות, טיימס סקוור, ברייטון ביצ׳, אם אתה רוצה לראות איך נראות אשדוד או נתניה בגרסה האמריקנית שלהן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ממליץ על המפה של BARRY.

מעולה.

העבירה לי כ-10 ימים בכיף עם נקודות נוספות שאני הוספתי.

אם אתה חובב מדע יותר מאשר אומנות ממליץ על american museum of natural history על חשבון המט. אני הייתי בשניהם ונהניתי משניהם, אבל ללא ספק יותר ממוזיאון הטבע.

לא לבזבז זמן על רוק 30 וכאלה. לדעתי זה מלכודת תיירים. 32$ כדי לעלות למעלה, לראות נוף מדהים ויאללה ביי. אולי לזוגות זה רומנטי, לדעתי בזבוז.

הצגה בברודוואי, לפחות אחת, לדעתי חובה. אין לי שום זיקה לתאטרון ונהניתי ממש!

אזור הסנטרל פארק והסביבה יכול להוריד לך הרבה זמן טיול. אפשר בקלות לטייל שם יומיים מלאים ולא לסיים.

באופן כללי פשוט לצאת ולטייל במנהטן. יש מלא חנויות מגניבות ומקומות מגניבים לראות, גם בלילה.

ממליץ על סים אינטרנט מהארץ וגוגל מאפס. לי הספיק.

לא להיכנס לשם עם רכב אלא אם אין ברירה. אני הלכתי כמעט בלעדית. פעמיים לקחתי רכבת תחתית ופעם אחת מונית. כל השאר ברגל. כיף כיף כיף מת לחזור.

תהנה.

20160829_202517_HDR.jpg20160830_141035.jpg20160830_152252.jpg

20160827_211240.jpg20160828_125427.jpg20160829_131324.jpg20160829_163103.jpg20160829_170315.jpg20160825_115438.jpg20160827_134225.jpg20160827_201505_HDR.jpg20160827_231500.jpg20160827_231523.jpg

למקרה שלא שוכנעת:

20160827_201153.jpg

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אגב,

אם אתה בברוקלין. יש שם אחלה מבשלת בירה.

פיטר לוגר נחשב סטייק מיתולוגי תזמין מקום מראש.

אני לא עפתי אבל היה טעים מאוד.

עוגיות, LEVAINS BAKERY מושלמות בערך.

אכלתי כל הטיול הזה כמו בהמה.

צ'יינה טאון לא נהניתי מלבד האוכל, שבינינו, לא היה להיט למעט מסעדונת קטנה שהגישה וון טונים שבא לך לפוצץ לעצמך את המוח מרוב שהם טעימים.

זה מה שאני זוכר כרגע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

חסר תמונה של New York steak

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אטרקציות מוטוריות בגדול אין.

מבחינת מוזאונים, אם אמנות זה סבבה אז המט (Metropolitan museum of Art) זה חובה, אחד משלוש המוזאונים לאמנות הגדולים בעולם. אתה יכול גם לבדוק אם יש תערוכה מעניינת בגוגנהיים ובכל מקרה שווה לעבור לידו.

שווה מאוד לעשות הליכה באזור של הטייס סקוור-רוקפלר סנטר-הספריה העירונית- תחנת גרנד סנטרל-אמפייר סטייט. אם אתה רוצה לעלות לתצפית, רוקפלר סנטר מומלץ יותר מהאמפייר סטייט- פחות תור, יותר זול ואפשר לראות ממנו את האמפייר סטייט.

בפייננשיאל דיסטריקט חובה לבקר באנדרטה של 9/11 ובתחנת הרכבת התחתית החדשה שבנו שם, למוזאון עצמו של 9/11 לא הייתי נכנס. כדאי גם לבקר בפארק ה- high line (עכשיו לא אמור להיות עמוס יותר מדי) ולרדת ל- chelsea market, ואז להסתובב באזור ה- greenwich village. אין מה לציין שאם מזג האוויר טוב אז סיבוב בחלק הדרומי של הסנטרל פארק זה די חובה.

מבחינת אוכל, אם בא לך פאסט פוד שנחשב לטוב יחסית אז shake shack במדיסון פארק הוא אחלה אם יש מזג אוויר טוב- לשבת בחוץ עם המבורגר וכוס בירה, רואים את האמפייר סטייט דרך העצים. העוגיות שהומלצו של Levain מדהימות (לא להגיע בסופ"ש, חיכיתי 40 דקות בתור כדי להביא לאשתי עוגיות לארץ בביקור קצר בנובמבר). בבוקר לאכול בייגל באחד המקומות המומלצים (תריץ גוגל). אם אתה נוסע עם ג'קט ורוצה לאכול במסעדת כוכב מישלן טובה בזול, עסקית הצהריים של Bouley היא הכי מומלצת בעיר.

פורסם

לגבי התצפית של top of the rock, זה אכן לא זול אבל אני חושב שרק כשעולים לגובה הזה מבינים את הגודל והעוצמה של העיר, מבחינתי שווה.

Niko- אני רואה בתמונות שהיית במיוזיקל של something rotten, גם אנחנו תפסנו אותו, עוד לפני הפתיחה הרשמית. היה מעולה אבל הם הפסיקו להציג בסוף 2016.

פורסם (נערך)

כן! בוליי מעולה ובזכות בארי הלכתי אליה. נהדרת וזולה יחסית לחוויה.

אני נכנסתי למוזיאון 9/11. זה היה מעניין ויש הקלטות של שיחות הטלפון של אנשים מהבניין, מזעזע. נעמדתי ליד האנדרטה והשם הראשון שראיתי, מתוך אלפים, היה ישראלי. איזה צירוף מקרים.

גרינוויץ' אחלה מקום וכדאי אפילו לתת לו ערב. יש שם אחלה מועדוני ג'אז, אם כי אני לא ביקרתי. חבר משפחה שהיה אתי הלך ונהנה.

בליווין התמזל מזלי והמתנתי רק 10 דקות. הבוסית בעבודה הלכה ביום ראשון וראתה תור עד קצה השדרה הסמוכה וויתרה. זה ליד המוזיאון של הטבע [מקביל למטרופוליטן רק מהצד השני של הסנטרל פארק].

אגב, יש לאמריקאים שילובי אוכל הזויים, אבל אני מאוד אהבתי.

ארוחות בוקר שלי היו בייקון פנקייקס וואפל בלגי עם עוף מטוגן, מייפל וגלידה חריפה [כן, אמתי].

מקומות שהם אוברייטד, כץ דלי. MEH. ריי פיצה. גם לא להיט בכלל.

תתכונן לקפה מגעיל.

לגבי הרוק. עליתי. זה מרשים, אין צל של ספק.

אבל זה מאוד אינדיבידואלי. אני הייתי עם משפחה והלכתי בשעה שהיא אור יום. אולי בנוף לילי זה יותר יפה. בסופו של דבר זה רק נוף.

אבל כן, לא בכדי נכתב השיר של אלישיה קיז NEW YORK. זה באמת ג'ונגל בטון ענק.

אני התאהבתי.

לגבי ברוודאי. יצאתי מפגר וזה דבר היחיד שאני מצטער עליו.

רציתי מאוד לראות את המילטון, אבל הכל נגמר.

ACT OF GOD גם היו מקומות גרועים.

אז הלכתי למכירה מתחת למדרגות איפה שכל ה"אאאוטלט" של הכרטיסים ולשמחתי המשהו רקוב היה עם כרטיסים טובים. אגב כשקנינו כמעט לא היה מקום, אבל האולם עצמו היה די ריק. מוזר.

כשיצאתי משם הצטערתי על זה שלא ראיתי עוד הצגה, גם במחיר מלא. לצערי בלילה למחרת הייתה הטיסה שלי לארץ אז לא הייתה אפשרות.

ליד אחד התאטראות יש את החנות של בן אנד ג'ריז. מי שחובב גלידה כמוני ייהנה מאוד.

במרכז הטיימס סקוור יש חבר'ה אפרואמריקאים שמשחקים אתך שחמט על 5 דולר.

יצא לנו תיקו.

בפיצרייה פגשתי בחור מצרי שאמר שאנחנו בני דודים. זיהיתי שהוא מצרי לפי המבטא והוא די הופתע :) ראיתי את חוסר החיבה בפניו כשאמרתי שאני מישראל, אבל אמרתי לו שיש לו אחלה מדינה ומקווה שהדברים יסתדרו שם. הוא חייך בנימוס ואיחל לי טיול מהנה.

אני כבר אומר לך מעכשיו, עם כמה שזה מחמם את הלב, אם יש בחור מזדמן ברחוב שאומר לך שאתה גנגסטה ומציע לך דיסק, זה רק כי הוא רוצה שתקנה ואתה לא באמת גנגסטה למרות שהיית מאזין לטופאק בקביעות כשהיית ילד. שבר לי את הלב הלבנבן שלי.

עוד שמועה, החבר'ה הג'מייקאנים במרכז הסקוור שמבקשים לגליזציה ימכרו לך גראם של אחלה ירוק ב-20 דולר אם אתה יודע להתמקח. אומרים שלא נותנים לו כסף ביד, אלא זורקים לדלי תרומות ואז הוא מחבק אותך ואתה מוצא את עצמך עם הכמות שרכשת ביד.

שמועות.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

וואו כמה מידע!

קיבלתי כבר את המפה של בארי. באמת נראית מושקעת.

נתתם לי הרבה שיעורי בית, לשבת לתכנן לעצמי את המסלול.

שוב תודה.

ידעתי שלא אתאכזב מכם.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תבדוק אם משתלם לך לעשות סיטי פאס-

כרטיס ל6 אטרקציות שרוב הסיכויים שתעשה את רובם אם לא כולם, והוא באמת חוסך כסף.

http://www.citypass.com/new-york

אגב אחת מהאטרקציות זה קרוז מסביב למנהטן- אני נהניתי מזה מאוד אפילו שמדובר בפעילות התיירותית הכי נדושה שיש :-P

פורסם

אל תוותר על הסטייק של לוגר... לדעתי חבל"ז

עוד מוסד ותיק הוא - Carmine's, איטלקי משובח עם מנות ענק (מתאים בעיקר לקבוצות)

לא לשכוח להזמין מקום הרבה זמן מראש!!!

לגבי כל שאר ההמלצות... NY מדהימה, רק לשוטט ברחובות עושה לי טוב. אני אוהב ללכת ברגל ופשוט תופר את העיר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...