Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 208 או מאזדה 2 (חדשות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לפני כשבוע התייעצתי לגבי בלנו נגד מאזדה 2 ונראה לי הבנתי שהמאזדה עדיף אבל לאחר שקראתי עוד קצת ביקורת ראיתי שגם הפיגו היא אופציה רלוונטית. (אני אפילו מתלבט אולי והוסיף עוד קצת ולקחת 2008 )

השאלה שלי היא לגבי האמינות והתחזוקה, כי אני במאת מעדיף לא לקחת רכב שייצטרך להיות כל דקה במוסך. אני ידוע שבעבר היה לפג'ו הרבה בעיות מהבחינות של תקלות , האם המצב זהה גם היום?|

מצרף את הפוסט הקודם שלי בשביל הקשר לצרכים .

שלום,

אני מתלבט בין לקנות מאדה 2 (דינמיק) 0 ק"מ מליסנינג , או סוזקי בלנו GLX חדש מסוזיקי,

אני לרוב עושה נסיעות עירוניות וקצת נסיעות מחוץ לעיר עד 40 דקות נסיעה.

לא נועד להיות רכב משפחתי, אבל כן נוסע עם אנשים די הרבה.

מבחינת המחיר הם יוצאים אותו הדבר.

תכלס אני רוצה רכב חדש לפחות לשלוש שנים הקרובות, על פניו אני יותר נוטה למאזדה אבל הגדול שלו קצת נראה לי קטן במיוחד מאחור, כרגע יש לי

ניסאן מיקרה

והוא מרגיש לי יותר גדול בפנים מאשר ה

מאזדה 2

. אני עושה פחות מ15 אלף קילומטר בשנה , וחשוב לי רכב שלא ידרוש ממני הרבה התעסקות , כלומר אמין מבחינת הטווח הארוך וחיים.

אשמח לדעות שלכם בנושא.

עריכה אחרונה על ידי avivza
פורסם

ה-208 מאד פופלארית פה בפורום, ובצדק - מכונית שנותנת המון ערך לכסף. יצא לך לקחת אותה לנסיעת מבחן?

בנוגע לפיג'ו באופן כללי, תשמע.. בזמנו נהגתי על פיג'ו 307 במשך כמה שנים ומאד אהבתי אותה. היא אכן ראתה יותר מוסך ממכונית ממוצעת, אבל בסה"כ שירתה אותי נאמנה.

פורסם

208 - נוחה מאוד , מרווחת , תא מטען גדול , ביצועים טובים בזכות מנוע טורבו ויחסית מתנהגת.

2- קצת צפופה מאחור (איביזה צפופה יותר ) פנים איכותי יחסית וכנראה האטמוספרית עם הביצועים הטובים ביותר.

את הסוזוקי אני פחות מכיר, אמורה להיות מרווחת מבפנים , אבל יש את עניין הציון הנמוך שקיבלה במבחני ריסוק.

פורסם

תודה,

אני בהחלט רואה דעה רווחת על הנוחות של ה208 ואפילו שוקל לקחת את ה2008 במקום כדי שענין המקום לא יהיה הבעיה.

אבל עיקר העיסוק שלי הוא המוניטן של פג'ו כרכב שצריך לטפל בו (בגלל הרבה בעיות) וענין ירדת ערך חדה. 2 נושאים שנראה שפחות קיימים במאזדה ובסוזוקי, לכן אני שואל עד כמה הדברים האלו נכונים לישראל 2017? או שבאמת מדובר על תקופות עבר?

פורסם

יש כאן כמה חברה עם 308 שמרוצים בעל מנוע זהה שאחד מהם רכב ליסינג שהגיע ל154 אלף קילומטר ללא תקלות,

אני חושב שהשילוב של הגיר היפני הפשוט והמנוע 1.2 פיורטק ביינתים מציג אמינות טובה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מה אכפת לך יש לך שלוש שנים אחריות מפיג'ו ואמרת שאתה רוצה לפחות 3 שנים לפי דעתי רכב שטופל כמו שצריך לא ירא מוסך למעט טיפולים תקופתיים...

PEUGEOT 206XS

פורסם

אני הייתי בוחר ב208 כי לי אישית המושב במזדה לא היה נוח כול כך,המזדה לטעמי לא ניראית כמו דגם חדש של ה 2 אלא יותר מידי לדגם הקודם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי 208 או המאזדה 2. הסוזוקי לא בליגה שלהן.

מבין האירופאיות - ה208 היא הפיבוריטית שלי. מודרנית, מאובזרת לא רע (כל עוד זה לא רמת גימור אקסס), בטיחותית, מנוע חזק, גיר אוטומטי 6 הילוכים יפני, נראית טוב לדעתי, 3 שנות אחריות (זה לא חריג, אבל לפאביה ולאיביזה למשל יש רק שנתיים אחריות). בסבירות טובה שזה יהיה הרכב הבא שארכוש.

מבין היפניות - ה-2. עשתה שיפור משמעותי, באבזור, בצריכת הדלק, מאובזרת היטב, ובין היפניות המיושנות כמו סוויפט עם גיר אוטומטי של 4 הילוכים או גירים רציפים שאני לא מתחבר אליהם, ל-2 יש גיר אוטומטי בעל 6 הילוכים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב השני אצלנו הוא 208, עלה על הכביש לפני שנה, טיפול ראשון בוצע עכשיו. שום בעיות (טפוטפו) עד היום.

מצד שני, כל רכב חדש צריך להחזיק שלוש שנים בלי בעיות.

פורסם

לא יודע אם חברי הפורום מעודכנים, אבל באופן שקט לובינסקי בחרו להעלות את מחיר ה-208 אקסס האוטומטית ל-100 אלף שקלים.

אז אני לא יודע כמה אטרקטיבית היא עכשיו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האקסס לא רלוונטית אבל בתוספת קטנה יש את האקטיב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...