Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יכול "להמיר" אותו, אבל אתה כן יכול לעקוב אחרי החבילה באתר של 17track.

או ישירות באתר שלהם

*עד כמה שאני יודע, מספרי מעקב של DHL הם 9 או 10 ספרות ללא אותיות, ולא 12.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לפעמים יש לך את המספר הבינלאומי באתר DHL עצמו כאשר אתה עוקב אחרי המספר הארוך שמקבלים מהם.

כל עוד לא מדובר בחבילה עם שליח עד הבית (אקספרס) אלא כזו שדואר ישראל אחר כך מטפל בה.

פורסם

שוב, כשלא מדובר במשלוח עם שליח עד הבית, מקבלים מספר בן 12 ספרות.

התקשרת יל DHL ישראל והם אמרו לי שצריך להמיר את זה באתר שלהם, אבל הם לא יודעים איך

מישהו יודע?

בעבר הייתי עושה את זה, רק לא זוכר איך.

הייתי מכניס את המספר באחד האתרים שלהם, מקבל מספר אחר עם GM בהתחלה, מכניס אותו באתר אחר ואז מקבל מספר עם DE בהתחלה, וזה עבד באתר דואר ישראל

פורסם (נערך)

אני רק יודע לגבי האתר הזה:

http://webtrack.dhlglobalmail.com/?locale=en-US

אתה מדבר על מס' DHL eCommerce?

אם כן אז לפי האתר הזה זה כן מצא את שלי, פשוט תיבחר את המוצא של המישלוח Select Origin Region

http://www.dhl.co.il/en/ecommerce.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין לי מושג, פשוט שתכניס את המיספר הארוך באתר תקבל תירגום שלו גם למס' עם GM בהתחלה וגם מס' מעקב רגיל שאיתו תעקוב בדואר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

DHL ECOMMEERCE זה שירות דואר רגיל.

משתמשים בזה גם ב B&H בשילוח הזול שלהם ארצה.

זה מגיע עם דואר ישראל.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...