Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על מאזדה לאנטיס לצעירים?

שנת 2001-2003 ק"מ של 150-180 כזה. אוטומט

כמה הצריכת דלק? כמה היא אמינה? כמה אתם ממליצים בכלל?

פורסם

למה לבחור ברכב משפחתי? יש סיבה שאתה צריך את הגודל הזה? אם תתפשר על הגודל, אתה תקבל רכב יותר מודרני ככל הנראה וגם חסכוני יותר אם תקנה רכב קטן יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
למה לבחור ברכב משפחתי? יש סיבה שאתה צריך את הגודל הזה? אם תתפשר על הגודל, אתה תקבל רכב יותר מודרני ככל הנראה וגם חסכוני יותר אם תקנה רכב קטן יותר.

מה אתה מציע אז? עד כ9000 שקל

פורסם

ידני בא בחשבון?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אף פעם לא תהיה תמימות דעין, זה היופי בפורום הזה. :)

אתה צריך לאסוף מה שאמרו לך ולהחליט בסופו של דבר מה אתה מעדיף.

בסופו של דבר אם הייתי מחפש אוטומט בתקציב שלך, הייתי מחפש איזו לנסר 2006-2007, היא אמנם לא חסכונית בעליל וכנראה שתדרש חריגה קלה, אך תקבל רכב מודרני יותר. עוד אופציה אפשרית היא יונדאי אקסנט שגם נחשבת מכונית אמינה מאוד.

בגזרת הידניות הייתי מחפש גטס/206/פנדה/פונטו ספייס, מה שתמצא במצב טוב ומטופל כמו שצריך.

פורסם
אף פעם לא תהיה תמימות דעין, זה היופי בפורום הזה. :)

אתה צריך לאסוף מה שאמרו לך ולהחליט בסופו של דבר מה אתה מעדיף.

בסופו של דבר אם הייתי מחפש אוטומט בתקציב שלך, הייתי מחפש איזו לנסר 2006-2007, היא אמנם לא חסכונית בעליל וכנראה שתדרש חריגה קלה, אך תקבל רכב מודרני יותר. עוד אופציה אפשרית היא יונדאי אקסנט שגם נחשבת מכונית אמינה מאוד.

בגזרת הידניות הייתי מחפש גטס/206/פנדה/פונטו ספייס, מה שתמצא במצב טוב ומטופל כמו שצריך.

איך הלאנסר שונה במה שאמרת שאני לא צריך משפחתית? גם היא משפחתית

וקראתי שזה רכב טוב אבל הצריכת דלק גבוהה

פורסם

הלאנסר יותר מודרנית כמו שנאמר, שזה היתרון המשמעותי שלה. מה גם שהיא לא פחות אמינה מהלנטיס וכך גם האקסנט.

זה לא שהלאנסר עושה 1:3 והלאנטיס עושה 1:20. נכון שהלאנסר לא ממש חסכונית, אך גם הלאנטיס לא מדהימה בצריכת הדלק שלה.

ההצעה למגאן II ידנית היא טובה, אך יהיה קשה למצוא ידנית עם מנוע בנזין ובטח במצב טוב.

פורסם

למה לצעיר לקחת משפחתית?

יונדאי גטס 2007 ומעלה מתאימה לך. אולי לא הכי חסכונית אבל אמינה ומחירי טיפולים וחלפים זולים. רק לא רמת אבזור GLF שהוא לא בטיחותי כרית אוויר 1 ובלי ABS, יש אחרים GLI GLS GLX מאובזרים ובטיחותיים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

ועכשיו לנושא... מה אתם חושבים על מאזדה לאנטיס כי אני ממש רוצה.

הבנתי שהיא ממש טובה לצעירים. צריכת דלק ממוצעת, חלפים זולים, נראה טוב ואמין יחסית

פורסם

מה הדרישות שלך?

רכב קטן או צריך משפחתית?

עיקר הנסיעה בעיר או בבין עירוני?

בכל אופן בתקציב הזה משפחתית עדיף מיצובישי לנסר קלאסיק 2006-2007 יותר אמינה ומודרנית מלאנטיס שהגיר מתפגר בק"מ גבוה.

פורסם

אתה מקבל תשובות, זה נראה כאילו אתה נעול על הרכב. אם אתה מחפש כאן הצדקות לרכב הזה לא תקבל אותן מכולם.

• תוכן חדש...