Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה לאנטיס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ועכשיו לנושא... מה אתם חושבים על מאזדה לאנטיס כי אני ממש רוצה.

הבנתי שהיא ממש טובה לצעירים. צריכת דלק ממוצעת, חלפים זולים, נראה טוב ואמין יחסית

אמין זה יחסי ולרוב תלוי ברמת התחזוקה שהרכב עבר במשך חייו. יש הרבה כאלו שהן ליסינג לשעבר ולמרות שזה כבר עבר רחוק, אני נוטה לחשוב שטופלו בצורה המינימלית ההכרחית. חלפים כנראה יהיו בשפע ובזול, הרכב נפוץ על הכבישים ובפירוקיות.

גם צריכת הדלק תהיה תלויה באופי הנהיגה שלך, בהנחה שהרכב תקין מכנית.

אם הייתי במקומך- הייתי קונה רכב קטן יותר וידני בהנחה שאין לך צורך ברכב משפחתי אוטומטי. לדעתי זה לא רכב לבחור צעיר ורווק.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לאחי היה את ה1.8.

דאז היה אוטו מרשים, אך צרך דלק כמו מטורף (1 ל6 ממוצע בעיר) וקצת אחרי ה150K החלו בעיות בגיר, לכן הייתי ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה במכון גירים על מנת לוודאות שהכל כשורה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אתה מקבל תשובות, זה נראה כאילו אתה נעול על הרכב. אם אתה מחפש כאן הצדקות לרכב הזה לא תקבל אותן מכולם.

ממש לא נעול. לא מכיר את הרכב בכלל אבל בגלל שהוא נפוץ כל כך אז כנראה שהוא סבבה לגמרי

פתוח להצעות כי אני לא מבין ברכבים בכלל אבל כשכל אחד אומר משהו אחר קשה להבין.

פורסם

לי יש לאנטיס שנת 2003 מנוע 1.6.

אצלי הרכב צורך דלק בממוצע של 1:9.5 בממוצע לעירוני+בינעירוני משולב.

לדעתי, היות והרכב יחסית ישן, היסטוריית הטיפולים ואופן התחזוקה הם הכי חשובים ולכן אין פה הכללה לגבי אם זה רכב אמין או לא.

אני יכול להגיד לך שהרכב שלי שמור וטופל כמו שעון לאורך כל השנים ובנוסף גם לא נסע הרבה ולכן אני לא רואה מוסך (טפו טפו חמסה חמסה).

התנהגות הכביש לא מי יודע מה, כמצופה למשפחתומטית מראשית שנות ה-2000.

שורה תחתונה, בשיקלול ההוצאות למול התמורה, אני כן ממליץ לך הרכב אבל אני משוחד :lol:.

בהצלחה.

פורסם

במהות זה רכב אמין מאוד שמזדקן בכבוד. חלפים זולים וזמינים, הכל פשוט יחסית מתחת למכסה המנוע. כמובן שהרבה תלוי בעבר של הרכב ובעליו אבל עדיין, כמו שאמרת הכבישים מלאים ברכב הזה, הרבה יותר מכל דגם אחר מהשנתונים האלה וזה מראה על אמינות ואורך חיים. רכב כזה מטופל, יכול להמשיך שנים רבות ולהגיע בקלות עד 350 אלף ק"מ ללא בעיות מנוע וגיר. כמובן לעשות את כל הטיפולים השוטפים והתקופתיים ולקחת בחשבון בלאי טבעי בחלקים השונים. כל מוסכניק ממוצע יידע לטפל ברכב כזה בעיניים עצומות, אם כי כמובן רצוי אחד שאתה סומך עליו. אני החזקתי 12 שנה את האחות הגדולה של הלנטיס ה 626 - כל המכלולים דומים והרכב הצטיין באמינות יוצאת דופן ותמורה מלאה.

פורסם

רכב שהיה אמין כשהיה פחות או יותר חדש.

מאמין שעדיין יהיה אמין, אם תצליח לאתר כזה שלא עבר יותר מדי, וטופל לא בתחזוקת שבר (והודות לדעה הרווחת של "יפני הכי אמין", תחזוקת שבר זה מה שתראה הרוב, במיוחד בתקציבים האלה).

יחסית נוח ומרווח.

דגם נפוץ, לכן יש חלקים זולים יחסית בשפע.

אבל שוב פעם - מדובר ברכב שנמצא במקרה הטוב 13 שנים על הכביש, לכן גם ברכבים שמורים יהיה בלאי טבעי ופוטנציאל לתיקונים יקרים ולא כלכליים.

לכן אני אישית בתקציב הזה הייתי מחפש מיצובישי לנסר קלאסיק 07-06. כן, יותר איטי, יותר זללן ופחות נוח (אבל בוא נהיה כנים עם עצמנו, התקציב שלך זה לא מקום להתפנק, זה תקציב שאפשר לקבל בו רכב נוסע עם טסט, שעדיין ידרוש יישור קו רציני), אבל זה רכב שבבסיס שלו לא פחות אמין ממזדה, ונפוץ כמעט באותה מידה, אבל הרבה יותר צעיר, לכן יהיה יותר אמין ממזדה ישנה יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...