Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האץ' חדשה עד 220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סליחה על התגובה בשעה המאוחרת, אבל אם יורשה לנו, ממליצים להמתין קצת בהחלטה על רכישת "הוט האצ' חדשה".

לא הרבה. כמה שבועות. קצת. יותר אנחנו לא יכולים לומר, להגיב בנושא, לאשר או לאשש או לדחות או למסור מידע נוסף.

ודי לחכימא ברמיזא...

מממ... סיקרנתם אותי 8)

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מהיכרות אישית עם דניאל, המלצתי לו דווקא ללכת על הקופרה.

נכון, מדובר ב - DSG, אבל הרכב ישמש לרוב כחלק מנסיעותיו בעבודתו, לכן הגיר הרובוטי לדעתי יפנק אותו.

מדובר ברכב הנעה קדמית מעולה עם דיפרנציאל שהופך גם נהיגה כוחנית לקלה.

הרכב מאוד פרקטי, חזק, אתה תרגיש בו כמו בבית מהנסיעה הראשונה ולדעתי ישמש אותך מעולה מספר שנים רב.

נכון לא מדובר בבחירה המלהיבה או "הארד-קור" , אבל לדעתי מדובר בהחלטה השקולה ביותר.

זמין 8)

פורסם

הקופרה היא אחלה רכב ,גם אם דניאל מחליט ללכת עליה ,אן כאן טעות...נהפוך הוא.

לובינסקי פשוט רמז שה308 GTI מגיעה.

רוצה להוסיף,שהגיר בבמוו הוא פלנטארי,אבל אחד הטובים מסוגו,פשוט תענוג.

הוא לא מהיר כמוהו,אך לא ממש איטי.

פורסם

הטייפ R אם לא נפסלה בגלל מוחצנות, יכולה לעניין במקרה שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ה"קצב" שתייצר הקופרה שווה לתחת היות ויש שם כל-כך הרבה בקרות ובולשיט שמבודד את הנהג מהניהוג באמת, שהנאה לא תמצא שם. הקופרה אחת מהמכוניות המנותקות והכי אנטי-כיפיות שיש. יש כוח, נכון, אבל שם זה נגמר. גם אם תשפר אותה ל-500 כ"ס (בהגזמה כמובן) הנאה לא תמצא שם. לטעמי, אם יש לך את התקציב (ויש לך) לעבור להנעה אחורית, ואתה מחפש הנאה מנהיגה - המעבר מתבקש. הנאה מנהיגה תמצא רק שם. כל שאר הרכבים שציינתם - S1 מנותקת ודי פשוטה, GTI - גולף מחוזקת עם הנעה קדמית, הקופרה - S3 במסווה בלי הנעה "כפולה" , רכב פוזות משעמם ברמות. בתקציב שלך זה ה-125 ללא ספק. עם כל הכבוד, לייצר "קצב" בנס הרים או לקחת איזה טרופי בתחרות זה לא מה שיניע אותך מדי יום לדעתי, אבל להחליק בכיכר בדרך לעבודה או לנסוע לאיזה מגרש נטוש ולתת כמה "דריפטים" ישאירו אותך עם חיוך כל הזמן.

פורסם (נערך)

smiro, בתור אחד שקטל את ה135 בזמנו, ועכשיו עם ה 140 מהלל את ה 125, אתה נשמע כמו איזה פאנבוי עיוור שמחליף קבוצות.

אישית, ה 125 הרשימה אותי מאוד מבחינת בגרות ואיכות, אבל אני בספק אם היא ראויה לM שב.מ.וו. הזנו בשנים האחרונות. ללא גיר ידני, היא ממש לא הוט האץ' בעיני. לא יודע מה הידני יעשה לה. אני בספק.

אבל מה זה משנה - יש לך באמת רכב שבעיני הוא פגז.

אגב, לגבי הטייפR. כדאי לדעת שהושקה סיביק חדשה לגמרי וטייפR יופיע בהמשך. זו אולי נקודה שיכולה לשמש ללחץ על המחיר.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

סמירו - מתנצל מראש על הניטפיקינג אבל רבאק אתה מרים כאן להנחתה יותר מדי רצינית, שכן אם לשפוט לפי העבר -

בימר 135M וזו אלו שני רכבים שונים לחלוטין. האחת (הבימר) יותר מעודנת הן במראה והן בהתנהגות, בתחושות ובכל בעצם. בעוד הסיוויק זועקת לשמיים RACE (או RICE לטעם חלק מהמתבוננים). האמת לא נהגתי בסיוויק (אולי עוד אנהג) אבל לטעמי היא ההיפך המוחלט מכל מה שבגללו לא קניתי בסוף את הבימר -הבימר היא פחות כיפית לנהיגה, פחות מרגישה ספורט, רכב מעודן יותר שלטעמי זה קצת משעמם. בעוד הסיוויק זועקת לשמיים vroom vroom madafaka.

כשאתה נוסע ברכב אתה מרגיש (ונראה) כמו ילד בן 18-19 שלקח את המשפחתית של אימא, והדביק עליה כל מה שמצא באוטודיפו. אם כי היא גם מגבה זאת בביצועים לפי המבחנים.

...

ההנעה האחורית של ה-135 מתבטאת עם בקרות כבויות, וגם, הרכב לא כזה מהנה. עם בקרות הרכב לא מתנהג שונה מההונדה , כשההונדה הינו רכב שהרבה יותר מחובר לנהג מאשר הבימרית. נכון שההונדה נוקשה מדי ויותר מדי boy racer כזה.

האמת שאני בדקתי שלל רכבים וחיפשתי את מה שייתן לי מענה לצרכיי. היו מספר אופציות שנשקלו, בין היתר 135 (הS3 נפלה מתוקף היותה משעממת), נהגתי ב-135 ולא התרשמתי בלשון המעטה.

לטעמי הבימרית היא יותר מדי פשרות. מצד אחד זה כאילו "ספורט" אבל הרכב יחסית מנותק. הוא חזק מאוד ללא ספק אבל כוח זה לא משהו שמלהיב אותי כל - כך.

מצד שני, הוא BMW אבל האיכות שלו מאכזבת למדי. לא משהו מיוחד. בטח לא מרגיש רכב של 326 אלף (מחיר על הכביש "כביכול").

להוציא על הצד אפשר גם אופל אומגה, אבל הכיף שבתהליך לטעמי. לא קיים.

...ב-135 יצא לי לנהוג (חשבתי לרכוש אחת). ביליתי לא מעט זמן בחברתה (יחסית לא מעט). יצא גם לראות אותה "בפעולה". כיף אין שם כל כך.

וההווה (הן בחתימה היפה, והן כאן בשרשור לצורך העניין):

אז עוד חצי שנה ככה קיים סיכוי שתעוף בפרגוניישן על הקופרה? (;

(זו הבעיה עם דעות מקוטבות בלי פרופורציה: כשנשברת הקונסיסטנטיות זה נראה משעשע מהצד)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הקופרה מלאכותית מאוד, מגמגמת ומתרסקת.

לך תעשה סיבוב על תלתן. מאיצה כמו הקופרה אבל עם צליל משגע, ויש לה הגה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
סמירו - מתנצל מראש על הניטפיקינג אבל רבאק אתה מרים כאן להנחתה יותר מדי רצינית, שכן אם לשפוט לפי העבר -

וההווה (הן בחתימה היפה, והן כאן בשרשור לצורך העניין):

אז עוד חצי שנה ככה קיים סיכוי שתעוף בפרגוניישן על הקופרה? (;

(זו הבעיה עם דעות מקוטבות בלי פרופורציה: כשנשברת הקונסיסטנטיות זה נראה משעשע מהצד)

ה125 זו ההנעה האחורית היחידה שיש בקטגוריית המחיר מלבד המיאטה שלא פרקטית מבחינתו. מכאן ההמלצה. ה140 וגם ה135 מנותקות יחסית למשל ל-opc. ההגה מרגיש מלאכותי לגמרי כאשר במצב ספורט. אין את הארדקור בתחושה למשל שתקבל מסיוויק טייפ אר בהגה. אני מדבר רק על תחושות בהגה. מנגד, אני כן אחזור בי מהאמירות שאין איכות - יש. טעיתי. ואחזור מהאמירה של התהליך של הוצאת הישבן - יש המון כיף בתהליך עצמו גם. מאוד כיף לשחרר איתו זנב (לא ניסיתי בשלי עדיין אבל יודע מרכב אחר).

ועדיין אעמוד על כך שנסיעה בנורבורגרינג ב-135/140 לא כל כך מתאימה, אפשר ליהנות יותר עם מגאן קאפ או סיוויק טייפ אר.

וגם עוד שנתיים תראה אותי קוטל את הקופרה כרכב משעמם וחסר משמעות מעבר לפוזה ומספרים.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם

וואלאק, הפתעת, קבל לייק!

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוי עשית לי תרגיל וערכת אחרי הלייק, איזה רוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...