Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט האץ' חדשה עד 220K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הגעתי היום לסוכנות BMW ברח המסגר באזור השעה 10:30. רכב המבחן בצבע שחור עם חבילת M, העיצוב של הרכב לא משהו להתרפק עליו אבל השחור הולם אותו. מבפנים תא נוסעים נאה מאד, איכות חומרים והרכבה ברמה גבוהה ממה שאני רגיל ואין ספק שהנגיעות של חבילת ה-M עשו לי את זה. חייב לציין מושבים נוחים בטירוף ותנוחת נהיגה מהטובות שיצא לי לחוות.

הסבר קצר מהנציג על הגיר ומצבי הכיול של ההגה, מצערת ובקרות ומתחילים לנהוג. כמה לחיצות בישורת לימדו אותי על שמדובר על מנוע בסדר, פחות חלש ממה שחשבתי אבל לא מרגש במיוחד. המנוע לינארי מאד ואילם שזה מבאס. לטעמי האישי זה מנוע בעייתי לרכב שמוגדר כהוט האץ'.

הגיר עם 800 הילוכים בערך, עובד יפה ומשאיר אותך כמעט תמיד בטווח היעיל. דווקא בקופרה שאומנם הרבה יותר מהירה יש איזה גמגום בהילוך ראשון שקצת מבאס. מבחינת התנהגות זה לא מרגיש כמו רכב ספורטיבי, זה רכב דיי מנותק וההגה אילם אבל היה נחמד שההיגוי נשאר נקי בכל מצב ובמצב ספורט+(נדמה לי שככה זה נקרא) אפשר להוציא את הזנב לטיול באופן מדוד תחת כח.

חזרנו לסוכנות ונפגשתי עם טל נציג המכירות, זאת לא בדיוק הוט האץ מחודדת ולטעמי אפילו רכב דיי מנותק אבל מה שכן, זה רכב איכותי מאד, נוח, מאובזר ובעל הנעה אחורית-דבר שקורץ לי מאד. לכן, התכוונתי לבקש את הרכב לסופש להמשך התרשמות.

מה קרה בסופו של דבר? לאחר שיחה עם ברק (מנהל המותג) התברר כי לא ניתן להזמין 125 ידנית ומכאן שהחלטתי לרדת מהרכב.

לאחר מכן הספקתי להכנס לסוכנות הונדה ממש לפני הסגירה. העיצוב של הטייפ אר קצת לעיכול אבל אני מסוגל לחיות איתו. מה שכן הרכב נראה ממש נמוך, לא חושב שבחיים ראיתי הוט האץ סטוק כ"כ נמוכה ואני לא יודע עד כמה זה נוראי ליום-יום.

מתברר שרק נציג אחד בשם אסף מסוגל לתת מידע על הטייפ אר והוא היה עסוק באותו רגע והבטיח שיחזור אליי ביום ראשון.

בקיצור, המשך יבוא לאחר שיחזרו אליי מהונדה.

עריכה אחרונה על ידי danielharati
  • תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרושם שלך זהה לשלי. תודה על השיתוף.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שאני הזמנתי את ה 125, ידני היה אופציה והגיעו כמה כאלו לישראל. מוזר, אבל אם ברק אומר, הוא יודע. בכל מיקרה, הרכב באמת שקט (מדי?) בטח שסוגרים את הדלתות. גם עבורי, אחרי הוורקס, זה היה משונה, בלי כל הדרמות והפיצוצים. בפועל, ביום יום, בנסיעה בפקקים והמנהלתי, הרי זה 99% מהזמן, אני כבר מאוד מעריך את השינוי, הרכב הרבה יותר "בוגר" מהג'ון.

ניתן להוסיף, כבר בהזמנה, אגזוז M, שעושה שינוי משמעותי.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

לגבי סיאט, אחלה תמורה. הבעיה שלי היא שעובד ליד סוכנות סקודה וVW ומצלם כל כמה ימים את המסכן התורן מפגין מחוץ לסוכנות נגד הגירים ועל התקלות. לקנות בכל כך הרבה כסף ולקבל שנתיים אחריות... מפחיד

לגבי ההונדה, ממה שקראתי על הרכב זו חיית מסלול, מאוד ממוקדת. אני חושב שאתה צריך להיות אמיתי עם עצמך, עם הצרכים, האם באמת תוכל לחיות ביום יום אם רכב כל כך קשה וקיצוני.. אמינות בטוח לא תיהיה בעיה.

פורסם

אז ככה:

אני לא בטוח כמה הטייפ אר מתאימה לכבישים בארץ. לא נהגתי ומציע לך לעשות איתה נסיעה עירונית ולא רק לחפש כביש מהיר וללחוץ.

לדעתי הגיר האוטומט 8 הילוכים בבמוו כל כך טוב ומדוייק שבאמת לא כדאי לפסול רכב שעומד בכל שאר הפרמטרים רק בגלל שאין אותו בידני. הפקקים בארץ לא מתאימים לגיר ידני, אלא אם כן זה רכב FUN שני/שלישי בבית לסופי שבוע.

ושאלה: כשכתבתם על מנוע בעייתי בבמוו, התכוונתם ל N20? למה? הוא לא מתאים לשדרוגים? גם לא STAGE-1 של תוכנה בלבד? מה החוליה החלשה?

תודה.

פורסם

אני חייב להבין את התירוץ על הישראלים לרכישת רכב עם גיר אוטומטי.

ה"פקקים" פה(אני בתפקיד שכל יום אני מגיע לאתר אחר רובם באיזור המרכז במשלוש צפון-תל-אביב\פתח-תקווה\רמתגן עם גיחות לירושלים) הם לא מטורפים כמו שנותנים לנו לחשוב..נהגתי באירופה..עמדתי בשעתיים וחצי פקק בכניסה לרומא עם 85% מכוניות ידניות סטטיסטית סביבי..נהגתי בבריטניה ועמדתי בפקקים בברמינהם וגלזגו של שעתיים שגם סדר גודל של 80% מהרכבים סביבי עם גיר ידני..ורובם בטוח לא חובבי רכב.

אני חייב להגיד שבפקק מבחינתי אין הבדל בין אוטומט לידני(מרגיש אותו דבר אחרי שמתרגלים לידני) - בטח DSG שמתנהג נורא בפקק(מתחמם ומתחיל לזרוק הילוכים אחרי פקק ארוך) - בשאר המקרים ידני זה חוויה חיובית הרבה יותר מאשר אוטומטי(אפילו בנהיגה יומיומית).

שהייתי בליסינג וחשבתי להישאר איתו שקלתי להחזיר את האיביזה 1.2TSI הDSGית שהייתה לי ולהחליף לדאצ'יה לודג'י(כרווק..ללא ילדים שצריך למצוא חניה בתל אביב וחוץ מכביסה להורים פעם בשבוע לא מסיע כלום בתא מטען) רק כדי לנהוג בידני..בסוף בגלל שזה הבחירה היחידה בקטלוג ללא גיר אוטומטי וויתרתי על הליסינג.

ולדעתי ? בקטגוריה של הוט-האצ'ים? גיר ידני הוא משמעותי לכיף בנהיגה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
ה"קצב" שתייצר הקופרה שווה לתחת היות ויש שם כל-כך הרבה בקרות ובולשיט שמבודד את הנהג מהניהוג באמת, שהנאה לא תמצא שם. הקופרה אחת מהמכוניות המנותקות והכי אנטי-כיפיות שיש.

זו פשוט אמירה לא נכונה, אלא אם לא טרחת להגביל את בקרות.

המכונית מתנהגת טוב מאוד, השלדה תקשורתית ולינארית באופן בו היא מעבירה משקל, ואפילו ההיגוי מעביר תחושה סבירה. אבל, שוב, כמו האאודי TT, אתה צריך לאפשר לה לעשות את זה, ע"י שימוש נכון בבקרות.

מה שכן, יכולות האחיזה והמשיכה המאוד גבוהות יוצרות מכונית שמי שאוהב להגיע למגבלות, ייתקשה לבוא על סיפוקו בכביש ציבורי, כי זה דורש נהיגה פסיכית, אבל גם מתחת למגבלות, האופן בו המכונית נענית להעברות משקל ומאזנת בפנייה, הוא מספק ומהנה ביותר.

אני לא יודע כמה נהגת על הקופרה או מה נקודת ההתייחסות שלך, אבל נראה לי שנצמדת למנטרה קיצונית, על בסיס ניסיון לא מספק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הרושם שלך זהה לשלי. תודה על השיתוף.

אנשים כאן שואלים איך אפשר להעדיף רכב הנעה קדמית על אחורית? האמת שיצא לנהוג על מס' הוט האץ' הנעה קדמית שלטעמי טובות מהבימר הנ"ל בפן של הנאה.

לצורך העניין אני מבין שאתה נוהג על ST. באופן אישי, למרות טורק סטיר מוגזם ומגבלות ההנעה הקדמית, הרבה יותר התחברתי לחווית הנהיגה בפוקוס מאשר בבימר המדוברת בגלל התחושה שזה רכב שיותר מכוייל לצורך נהיגה ספורטיבית.

כנראה שאין מה לעשות ובמידה ואין את הממון לבימר בעלת שישה צילנדרים אז כנראה שמוטב למצוא פשרות אחרות. עד כמה שהבנתי ב140\135 יש מתלים שונים מאשר ב-125 שמרגישה רכה.

*חייב לציין שאצלי גיר אוטומטי פוגע משמעותית בהנאה ובטוח שהביקורת שלי מאד מושפעת מכך.

לגבי סיאט, אחלה תמורה. הבעיה שלי היא שעובד ליד סוכנות סקודה וVW ומצלם כל כמה ימים את המסכן התורן מפגין מחוץ לסוכנות נגד הגירים ועל התקלות. לקנות בכל כך הרבה כסף ולקבל שנתיים אחריות... מפחיד

לגבי ההונדה, ממה שקראתי על הרכב זו חיית מסלול, מאוד ממוקדת. אני חושב שאתה צריך להיות אמיתי עם עצמך, עם הצרכים, האם באמת תוכל לחיות ביום יום אם רכב כל כך קשה וקיצוני.. אמינות בטוח לא תיהיה בעיה.

דווקא הגיר האוט' שבקופרה(DSG6) נחשב למאד אמין ועמיד בשיפורים אפילו יותר מהגרסה הידנית.

לגבי ההונדה יכול להיות שאתה צודק, מקווה שנסיעת מבחן תצא לפועל בקרוב. ציינתי שהבחנתי שהרכב מאד נמוך, לא זכור לי שראיתי הוט האץ סטוק כ"כ נמוכה וזה יכול להיות בעייתי. גם המושבים נראית כאילו יצאו מרכב מרוץ וחובקים מאד חזק, מעניין עד כמה הם נוחים בנהיגה ממושכת.

ונשאלת גם השאלה האם הרכב שווה את המחיר כי הוא משמעותית יקר מהקופרה.

זו פשוט אמירה לא נכונה, אלא אם לא טרחת להגביל את בקרות.

המכונית מתנהגת טוב מאוד, השלדה תקשורתית ולינארית באופן בו היא מעבירה משקל, ואפילו ההיגוי מעביר תחושה סבירה. אבל, שוב, כמו האאודי TT, אתה צריך לאפשר לה לעשות את זה, ע"י שימוש נכון בבקרות.

מה שכן, יכולות האחיזה והמשיכה המאוד גבוהות יוצרות מכונית שמי שאוהב להגיע למגבלות, ייתקשה לבוא על סיפוקו בכביש ציבורי, כי זה דורש נהיגה פסיכית, אבל גם מתחת למגבלות, האופן בו המכונית נענית להעברות משקל ומאזנת בפנייה, הוא מספק ומהנה ביותר.

אני לא יודע כמה נהגת על הקופרה או מה נקודת ההתייחסות שלך, אבל נראה לי שנצמדת למנטרה קיצונית, על בסיס ניסיון לא מספק.

רוב האנשים שהגיבו כאן לא נהגו בקופרה או בבימר, בטח לא בשתיהן ועדיין מתיימרים לדעת איך כל רכב בדיוק מתנהג.

היכולות של הקופרה מאד גבוהות, הרכב מהיר בכל מצב ובתור רכב הנעה קדמית הוא מתנהג טוב מאד. מה שהופך את הרכב לטיפה משעמם הוא התחושה שכל הדיוט מסוגל לנהוג אותו מהר מאד וזה לא שאני חושב את עצמי נהג מי יודע מה. זה הדבר העיקרי שאכזב אותי בקופרה.

יכול להיות שאקח את הקופרה לעוד נסיעת מבחן, זה רכב שצריך לבדוק בלוזית או באלקוש. לדעתי סיאט עשו מהלך חכם שהצמידו את הרכב ללאון טאובס, זה הפך את הרכב ליותר נגיש עבור נסיעות מבחן שהן מעבר לסטנדרט (חצי שעה-שעה שמקבלים בסוכנויות אחרות במידה ואין קומבינות).

פורסם
אני חייב להבין את התירוץ על הישראלים לרכישת רכב עם גיר אוטומטי.

ה"פקקים" פה(אני בתפקיד שכל יום אני מגיע לאתר אחר רובם באיזור המרכז במשלוש צפון-תל-אביב\פתח-תקווה\רמתגן עם גיחות לירושלים) הם לא מטורפים כמו שנותנים לנו לחשוב..נהגתי באירופה..עמדתי בשעתיים וחצי פקק בכניסה לרומא עם 85% מכוניות ידניות סטטיסטית סביבי..נהגתי בבריטניה ועמדתי בפקקים בברמינהם וגלזגו של שעתיים שגם סדר גודל של 80% מהרכבים סביבי עם גיר ידני..ורובם בטוח לא חובבי רכב.

אני חייב להגיד שבפקק מבחינתי אין הבדל בין אוטומט לידני(מרגיש אותו דבר אחרי שמתרגלים לידני) - בטח DSG שמתנהג נורא בפקק(מתחמם ומתחיל לזרוק הילוכים אחרי פקק ארוך) - בשאר המקרים ידני זה חוויה חיובית הרבה יותר מאשר אוטומטי(אפילו בנהיגה יומיומית).

שהייתי בליסינג וחשבתי להישאר איתו שקלתי להחזיר את האיביזה 1.2TSI הDSGית שהייתה לי ולהחליף לדאצ'יה לודג'י(כרווק..ללא ילדים שצריך למצוא חניה בתל אביב וחוץ מכביסה להורים פעם בשבוע לא מסיע כלום בתא מטען) רק כדי לנהוג בידני..בסוף בגלל שזה הבחירה היחידה בקטלוג ללא גיר אוטומטי וויתרתי על הליסינג.

ולדעתי ? בקטגוריה של הוט-האצ'ים? גיר ידני הוא משמעותי לכיף בנהיגה.

מחזק כל מילה ומוסיף שאני מדגדג מלמטה 40 אלף ק"מ בשנה עם רכב מהעבודה שהוא ידני מבחירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

סיוויק טייפ R היא מכונית מוקצנת - ומרגישה יותר כמכונית לימי מסלול מאשר הוט האץ'. היא חזקה מאוד, אחיזת הכביש שלה גבוהה במיוחד והיא נדבקת לקו הנבחר בדבקות של ח"כ לכסאו - אבל היא לא מהנה כמו שהיית מצפה מהוט האץ' שיודעת לכשכש בזנבה סביב הכיכר האהובה עליך. בנוסף, בהיבט היומיומי, הכניסה - ובמיוחד היציאה - אל/מהמכונית, קשות מאוד למי שאינו גבוה או רזה במיוחד.

וזה עוד לפני שדיברנו על העיצוב המוגזם, עם הזבוילר, הג'נטאת ושאר הקישוטים שהופכים אותה לנסיכת כפר אמיתית.

לעניין ה-125(אהבתי), גיר רגיל כבר לא מיוצר בדגם הזה עם המנוע החדש.

לעניין הקופרה(ממש לא אהבתי את ה-280), גרסה מתוחה עם 300 כ"ס כבר נחשפה ותוצג רשמית בז'נבה.

גולף GTI, אותה אני מאוד מסמפט, מקבלת גם היא מתיחת פנים ותוספת הספק. עם חבילת הביצועים האופציונאלית היא תגיע ל-245 כ"ס, נתון מכובד לכל הדעות.

308GTI עשויה להיות מעניינת מאוד עבורך ולא הייתי מקבל החלטה לפני הגעתה, מה גם שיש לי הרגשה שהמחיר יפתיע לטובה.

והמלצה לסיום; brz מחודשת נחתה לאחרונה במקומותינו. לו אני בנעלייך, הייתי בוחן גם את האופציה הזו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגבי הסיוויק כל מה שאתה כותב מחזק את מה ששמעתי על הרכב עד כה וגם העיצוב טיפל'ה (הרבה) מוקצן אבל זאת נראית לי כמו הוט האץ שונה מכל האחרות ובא לי לתת לה צאנס. אני בערך 90 ק"ג על 1.75 אבל הצלחתי איכשהו להדחס לתוך המושב הזה למרות שהרגשתי כמו בתוך קונדום.

לגבי הואגיות מפתיע אותי שאהבת את הגולף יותר מאשר הקופרה.

עד כמה שאני יודע, לא יגיעו GTI עם חבילת הביצועים שעליה אתה מדבר, ניסיתי לברר את זה בסוכנות ועדיין לא יודעים לומר איזה רכבים יגיעו ועם איזה אבזור. הגולף המתוחה צריכה להגיע בסביבות אפריל.

הקופרה 280 לא שונה בהרבה מה290, ההבדל העיקרי הוא במערכת הפליטה שעברה שינוי וכתוצאה מכך נושא הסאונד השתפר משמעותית. הקופרה המתוחה צפויה להגיע גם באזור אפריל אבל השיווק יכול להדחות במעט כי כרגע יש מלאי לא קטן מגרסת ה290.

בכל מקרה אם אחליט ללכת על אחת מהואגיות אז אחכה לגרסאות המתוחות.

הבימר לא ההוט האץ הכי חדה להתגרזנות לטעמי אבל יש לה הרבה תכונות אחרות שאהבתי, התאכזבתי לגלות שכרגע באמת לא ניתן להזמין ידנית וזה דיל ברייקר עבורי ברכב הזה.

לעניין 308GTI- אהבתי את הקו העיצובי של פיזו ב208 וב308 אבל הביקורות בחול על הרכב דיי צוננות. אגב איך האמינות של המנוע? זה לא המנוע הבעייתי?

BRZ כרכב יומיומי? לא חושב שיתאים לי.

ידוע לך על עוד רכבים מעניינים שצפויים להגיע בקרוב(או השנה לפחות)? מגאן RS למשל?

פורסם
אז ככה:

אני לא בטוח כמה הטייפ אר מתאימה לכבישים בארץ. לא נהגתי ומציע לך לעשות איתה נסיעה עירונית ולא רק לחפש כביש מהיר וללחוץ.

לדעתי הגיר האוטומט 8 הילוכים בבמוו כל כך טוב ומדוייק שבאמת לא כדאי לפסול רכב שעומד בכל שאר הפרמטרים רק בגלל שאין אותו בידני. הפקקים בארץ לא מתאימים לגיר ידני, אלא אם כן זה רכב FUN שני/שלישי בבית לסופי שבוע.

ושאלה: כשכתבתם על מנוע בעייתי בבמוו, התכוונתם ל N20? למה? הוא לא מתאים לשדרוגים? גם לא STAGE-1 של תוכנה בלבד? מה החוליה החלשה?

תודה.

אני ממש לא חסיד של גיר ידני, ומי שזוכר את הפוסטים שלי יודע. אבל דווקא הפקקים זה הדבר האחרון שמפריע. כל עוד לא דחוף לך להיות 10 ס"מ מאחורי הרכב שלפניך - הכל טוב.

הנסיעה הראשונה שלי עם גיר ידני אחרי 7 שנים באוט' היתה מהרצליה פיתוח לנס ציונה בשעה 16:30 (:|) והכל היה בסדר גמור, ואפילו הצלחתי להוציא 1:13.5 על המיטו תלתן (שהגיר שם זוועתי, אני מאמין שעם גיר נורמלי זה היה אפילו יותר נחמד).

קיצר פקקים זו הבעיה האחרונה של גיר ידני לדעתי.

פורסם (נערך)
לגבי הסיוויק כל מה שאתה כותב מחזק את מה ששמעתי על הרכב עד כה וגם העיצוב טיפל'ה (הרבה) מוקצן אבל זאת נראית לי כמו הוט האץ שונה מכל האחרות ובא לי לתת לה צאנס. אני בערך 90 ק"ג על 1.75 אבל הצלחתי איכשהו להדחס לתוך המושב הזה למרות שהרגשתי כמו בתוך קונדום.

לעניין 308GTI- אהבתי את הקו העיצובי של פיזו ב208 וב308 אבל הביקורות בחול על הרכב דיי צוננות. אגב איך האמינות של המנוע? זה לא המנוע הבעייתי?

BRZ כרכב יומיומי? לא חושב שיתאים לי.

ידוע לך על עוד רכבים מעניינים שצפויים להגיע בקרוב(או השנה לפחות)? מגאן RS למשל?

-הישיבה במושב הסיוויק מצויינת. הבעיה היא הכניסה - ובעיקר היציאה - משם, כאשר תמיכות הצד של המושב קרובות מדי להגה ולאנשים מלאים ומעלה בלתי אפשרי להשתחל שם אלא אם מזיזים את המושב לאחור בכל פעם.

-בכל הביקורות האחרונות שקראתי, הפיז'ו מככבת, כולל במבחנים גרמנים שם היא מנצחת גולף GTI. היה משהו דומה גם ב-EVO.

-BRZ ליומיום? למה לא בעצם? היא לא מרסקת עצמות, אם זה מה שאתה חושש ממנו.

-מגאן RS החדשה טרם הוצגה, אולי בז'נבה. רק שמגאן החדשה - שבחו"ל נמכרת כבר למעלה משנה - עוד לא כאן; היא צפויה להגיע במרץ/אפריל וטרם ידוע אילו גרסאות יגיעו. מעבר למגאן, לא עולות בדעתי מכוניות חדשות בסגמנט שיגיעו השנה.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

הוא דיבר על מרווח פנים סביר ותא מטען, אני מניח שעל תיפול הברז (והמיאטה)

חוץ מזה שאם המנוע בבימר לא העיף אותו אז... נראה לי שצריך לאהוב את סגנון יח' הכוח האטמוספרית ה"חלושס" שלהן

אני מקווה להצליח לשנורר באחת הנסיעות שלי בעתיד איזו מיאטה דור 4, רכב שמאוד מסקרן אותי. הבעיה המרכזית היא שבארה"ב כל הרכבים אוטומטיים ולא יודע אם הוא מסקרן אותי עד כדי כך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...