Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU

PeppEDogg
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני יודע שהנושא כבר נטחן כאן רבות אבל אחרי חיפוש מצאתי 3 אפשרויות ואני צריך את העזרה שלכם.

התקציב שלי הוא 2000 שח אבל מוכן לעלות עד 2500 אם זה שווה את זה.

אני רוצה שיהייה למכשיר android auto, כרגע השירות לא זמין כל כך בארץ ישירות מגוגל אבל אני רוצה שתהייה לי את האפשרות לזה בעתיד כשהממשק הזה יהייה בשל מספיק. (במידה ואתם חושבים שזה פיצ'ר מיותר לגמרי מוזמנים גם להגיד)

ואם יש אפשרות להזרים ווייז ישירות למכשיר זה יהייה מצוין (אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל המכשירים שאני מחפש) וכמובן ממשק משתמש נוח וטאצ' זריז ומגיב, ראיתי כבר מכשירים של פיוניר שאחרי שהרכב ישב כמה שעות בשמש הממשק לא הגיב בכלל עד שהופעל מחדש המכשיר.

ההתלבטות שלי בין מכשירים של פיוניר הAVH 8850 שהאמת מחוץ לתקציב שלי אבל אולי מישהו מכיר יד שנייה או מקום שמוכר אותו יחסית בזול, 5850 אני יודע שאין לו אנדרואיד אוטו אבל גם ראיתי שהרבה מחפשים אותו אז גם עניין אותי לשמוע עליו קצת, או ה8750 הישן יותר שגם נכנס לי בתקציב וגם יש לו אנדרואיד אוטו.

(הכי קריטי לי שיהייה USB ובלוטוס וממשחק אנשי קשר בעיברית אבל אני מניח שזה קיים בשלושתם)

מוכן גם לשמוע על אפשרויות אחרות של חברות אחרות שאני פחות מתמצא בהן כמו אלפיין וקנווד וכו'.

כרגע אני עדיין לא מתכוון לקנות ורק מחפש אז אולי עד אז כבר יצאו מכשירים חדשים של 2017 ועל אלה ירד המחיר (אם מישהו שמע משהו על מועד השקה של המכשירים החדשים אז אולי שווה לחכות עוד קצת.)

תודה רבה לעוזרים וסליחה שאני מעלה את אותו נושא בפעם המיליון.

עריכה אחרונה על ידי PeppEDogg
פורסם

מנסיון חיים,

המכשיר שנמצא מחוץ לתקציב - הוא זה שאתה רוצה וכנראה גם צריך לקנות.

המכשיר הישן שכן עובד - הוא האחד שחכם לקנות אם אתה לחוץ על זה שכבר עכשיו הפיצ'ר יעבוד כאשר הסיכון הוא - שלא יהיו לך עדכונים זמינים בעתיד בגלל שהמכשיר כבר עכשיו, ישן.

הדיעה שלי - תחפש משווק טוב של פיוניר ותיגש להתייעץ איתם.

היתי מנסה את קיה מערכות בבת ים מאחורי הבת ימון באזור התעשייה.

או ישירות מול עוזי רדיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...