Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכשתי לאחרונה יונדאי אקסנט 2008.

אני מחפש בעל מקצוע אמין לעשות אצלו טיפולים מדיי פעם - באיזור המרכז וצפונה עד חיפה.

קניתי את האוטו כי אני מתקמצן ולא רוצה לעשות את כל התיקונים האפשריים (אוטו ישן מן הסתם יש הרבה דברים שאפשר להשקיע בהם) - לכן אני רוצה בעל מקצוע שמכיר את הרכב, יודע מה צריך לתקן ומה לא. אני לא הולך לחדש את כל הרכב, אלא לבצע את התיקונים ההכרחים ולהמשיך לנסוע באוטו הנפלא הזה להנאתי.

יש למישהו בעל מקצוע להמליץ עליו ? למשל הבעיה הראשונה שצצה, הבנתי שהיא מוכרת בדגם הזה, ההגה היה קשה פתאום באמצע הנסיעה, עצרתי, כיביתי מנוע, התנעתי מחדש, הבעייה תוקנה. אבל מן הסתם לא תוקנה. אז אני רוצה לבדוק את זה.

תודה רבה

פורסם

אם יש לך קצת חוש טכני ורצון ללמוד אז..

יש לי גטס ולמדתי לטפל ברכב לבד, בעזרת אסף מהכנופיה (כינוי: asafasaf) והמדריכים של החברים בפורום הטכני.

נשמע ששווה לך להתייעץ עם אסף וחברי הכנופיה, בנוגע לבעיה שלך ובנוסף גם להצטרף אליהם לטיפולים השוטפים כדי ללמוד.

בהצלחה!

• תוכן חדש...