Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב חדש עבור הורים שלי, שישמש לנסיעות יום-יומיות בחיפה ובסופי שבוע מחוץ לעיר. כ 15000 ק"מ בשנה

הדרישות הן: רכב עם מרווח פנימי ותא המטען בגודל סביר, 5 כוכבי בטיחות, רצוי מאוד שיהיה אמין לתקופה של כ 6 שנים ועם שרות טוב בסוכנות (הרעיון הוא לעשות טרייד אין לאחר 3-5 שנים). אין הרבה חשיבות לצריכת דלק או "דינאמיות" של הרכב. אני מעדיף שיהיה אוטומט רגיל (מקסימום גיר רציף) ומנוע ללא טורבו. תקציב כ 100 אלף.

כיום הם נוסעים על פגו 301 מליסינג.

אני מתלבט בין קיה ריאו, יונדאי i20, הונדה ג'אז או רנו קליו.

פורסם

הייתי מוותר על היונדאי רק בגלל האיבזור הדל יחסית למחיר. קאיה ריאו נשמעת לי אופציה מעולה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הקליאו בעלת מנוע טורבו.

האבזור של הריו גם לא להיט וזה אותו מנוע וגיר כמו בi20.

הגאז מרווחת יותר חסכונית יותר ובטיחותית יותר ופחות נפוצה.

פורסם

הגאז אכן לדעתי האופציה הטובה בשבילכם,ללא טורבו ועם מרווח גדול מאוד בפנים,שמירת ערך טובה ואמינות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה.

בינתיים אני סגור על ג'אז מהיבואן (הקנייה תהיה מתישהו ביולי).

בחירה טובה - בכל מקרה עד יולי יעברו הרבה מים בירדן.

אם תצורת סדאן אהובה עליהם - הייתי שוקל גם את הפיאט טיפו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המזדה 2 אופציה טובה אבל מבחינת מרווח לא מזהירה בטח לא לעומת הגאז או הטיפו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חושב שברגע שהגדרת רכב להורים בלי צרכים דינמיים מיוחדים ואחריות ארוכה אז הקיה ריו נותנת את המענה מול המחיר בצורה הכי טובה

פורסם

הדרישות הן: רכב עם מרווח פנימי ותא המטען בגודל סביר, 5 כוכבי בטיחות, רצוי מאוד שיהיה אמין לתקופה של כ 6 שנים ועם שרות טוב בסוכנות . אין הרבה חשיבות לצריכת דלק או "דינאמיות" של הרכב. אני מעדיף שיהיה אוטומט רגיל (מקסימום גיר רציף) ומנוע ללא

אני מתלבט בין קיה ריאו, יונדאי i20, הונדה ג'אז או רנו קליו.

אם אתה חושב שהשירות של יונדאי מצויין, אתה טועה בגדול. ואם אתה חושב שיונדאי זה רכב נטול תקלות, אתה שוב טועה. אני הייתי הולך על הג'אז.

פורסם

כבעלים של ג'אז אני אומר לך כך: יש יתרונות וחסרונות. היתרונות: הרכב אמין,חסכוני, מרווח פנימי עצום ( כולל המג'יק סיטס), בג'אז כמעט הכי גדול בקטגוריה,המון אבזור, בטיחותי מאד , ודי נעים לנהיגה. חסרונות: מתלים לא משהו (שיכוך לא מספיק טוב, אחיזה בינונית). מנוע שקט אבל לא מספיק חזק אם אתה עדין, ואם אתה לוחץ אז הכח מספק אבל רמות רעש גבוהות. סה''כ חבילה טובה.אפשר לקנות את הדגם הפחות מאובזר כ 0 קילומטר מליסינג.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם

הקליאו לא מספיק נוחה לדעתי, הגאז' רועשת מדי וה-I20 לא מציעה תמורה מספיק טובה למחיר שלה. נשארו עם הריו שלדעתי יכולה להיות אופציה טובה, בעיקר בגלל שתא המטען שלה מאוד שימושי והמרווח הפנימי בסדר גמור.

פורסם

לפי מה שאני רואה הריו והיונדאי די דומות במחיר,מה מציעה הריו שהיונדאי לא?

• תוכן חדש...