Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד יולי 2017 צפויה להגיע ריו חדשה - כדאי לקחת בחשבון.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רעש ומתלים זה לא ממש פונקציה, מרווח פנימי דווקא כן. וגם ירידת ערך.

לכן לפי מה שקראתי פה - הג'אז בינתיים נראית אטרקטיבית יותר מריו.

לגבי 0 ק"מ - יש הנחה די קטנה (כ 10 אחוז) וזה לא מצדיק את הקנייה, במיוחד כשהכוונה היא לעשות טרייד אין בעתיד. (לי אגב יש קיה סיד דיזל מליסינג 0 ק"מ שאני מאוד מרוצה ממנה, כך שאין לי דעות קדומות בנושא).

פורסם
לפי מה שאני רואה הריו והיונדאי די דומות במחיר,מה מציעה הריו שהיונדאי לא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

ישנם מספר הבדלים בעיקר בנושא הבטיחות והביצועים אבל אני ממליץ לך לקרוא עוד בנושא. דבר שאני כן יודע הוא שעל הריו יש 7 שנות אחריות כעל היונדאי יש רק 3, הבדל משמעותי מאוד!

פורסם

לריו וליונדאי יחידות הנעה זהות והביצועים דומים,כלומר עצלים.

לריו אכן 5 כוכבי בטיחות מול 4 ביונדאי,אבל היונדאי נבחנה ב2015 והריו ב2011 כך שלא בטוח שהיום הריו הייתה מקבלת את אותו הדבר,אבל אם נסתכל בפגיעות בובות זה די דומה.

לגבי האחריות נכון,פה יש יתרון לריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...