Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני במהלך חיפוש רכב סופר מיני 2013-2014.

לאחרונה נתקלטי ברכב שפשוט לא בוצא בו טיפול ראשון (15000 \ שנה)

פשוט מכיוון שהבעלים חשבה שה"טיפול מיותר כי האוטו חדש" (קילומטרז' מאוד נמוך).

ברכב בוצע טיפול בשנתיים ובשלוש.

רציתי לדעת האם יכולות להיות השלכות לכך?

פורסם

הרכב עם נתונים מיוחדים?

כי אם לא הייתי מחפש כזה אבל עם טיפולים סדירים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה דבר שלדעתי עלול להשפיע על האחריות במידה והרכב עדיין באחריות. בעיה קשה יש לישראלים שלא אוהבים לעקוב אחר הוראות יצרן וחושבים שההוראות מיותרות. אני אישית הייתי עובר הלאה אם זה לא רכב ממש נדיר.

פורסם

תודה רבה,

מדובר בI20, הרכב 3 שנים על הכביש, לא רכב נדיר ולא עם נתונים מיוחדים מלבד קילומטרז נמוך.

הרכב כבר לא באחריות, וזקוק למספר תיקונים קוסמטיים.

פורסם

מה כלכך מפתיע ברכב בן 3 שזקוק לתיקונים קוסמטיים? [emoji15]

רוב רובם של הרכבים בארץ (ואני ספציפית מדבר על הארץ), נראים קטסטרופה גם אחרי שנה.

פורסם

שריטות הגיוני שיהיו, אבל מכאן ועד למצב של תיקונים ממש? זה ניראה לי קצת מוזר.

לא פעם רכשתי רכבים יד 2 בני 4 ו- 5 שנים שהיו אמנם עם שריטות אבל לא היה נדרש בהם תיקוני פחחות.

אולי אני מוזר או יוצא דופן, אבל לפחות ככה ניראה לי.

פורסם

לא מדובר בשריטות אלא בתיקונים של ממש: פחחות וטמבון (דרוש החלפה).

ומהנסיון שלי, לצערי, השוק לא כל כך מוצף ברכבים עם נתונים טובים.

פורסם

אם כבר צריך פחחות והחלפת פגוש מציע לעבור הלאה,כניראה נהגת שלא מודעת לשמירה על הרכב לא רק מבחינת טיפולים אלא כניראה גם קוסמטית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נוטה להסכים ולהמשיך לחפש.

הרכב בבעלות פרטית לחלוטין, ינואר 2014, 29K KM.

המחיר הנדרש הוא 66000 (רמזה שניתן להגיע ל63)

כאשר נכון להיום המחירונים ללא שקלול הקילומטרז הם:

מחירון יד 2 = 67900

לוי יצחק = 64800

קצת מוזר שלוי יצחק זול יותר, ובפער כזה, אבל אלא המספרים לפי בדיקה באתרי המחירונים נכון להבוקר.

פורסם (נערך)

לדעתי, המחיר המבוקש קרוב מאוד לרכב חדש או לפחות חדש על הכביש 2015-2016 שעדיין יש עליו אחריות יצרן כמו פיג'ו 208 או סיאט איביזה.

אם אתה כ"כ מתעקש על היונדאי, לדעתי תמשיך לחפש ולא להתעקש על הרכב הנ"ל אלא אם המחיר יהיה הרבה יותר אטרקטיבי.

אגב, למרות שאני בעלים של I20 שנת 2009 עם 200 אלף ק"מ, אני חושב שהמחיר שלה גבוה ולא מוצדק (לרכב הספציפי הזה).

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...