Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2012 1.6L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

היום קיבלתי מכתב על הרחבת אחריות לגיר ע"י UMI. תיקון חינם אם יש בעיה בגיר או שמי שיציג קבלות על תיקון בגיר יכול לקבל זיכוי מUMI.

מהרגע שקניתי את הרכב ב101000 ק"מ אני מרגיש בבוקר כאשר הרכב קר דפיקה כאשר ההילוך יורד משלישי לשני או מרביעי לשלישי זה קצת מציק אבל לא קריטי .

זה החמיר עם הזמן אחרי כמעט שנה עם הרכב ו4000 ק"מ ובגלל החורף הדפיקה קצת יותר חזקה .

כמו כן בעיה ידועה בקרוז שאין זינוק בעליה כאילו הרכב מפמפם כשעומדים ברמזור בD.

בשיחה עם הבוחן של המוסך הבנתי שהבעיה של הפימפום ידועה ואמר שיבדוק כמה היא חמורה ולגבי הדפיקה כבר המציאו שאולי זה תושבת מנוע.

מחר אלך לבדוק במוסך המרכזי במודיעין האם הבעיה בגיר או במשהו אחר ואעדכן מה אמרו לי והאם חייבו אותי בבדיקה.

האם עוד למישהו יש את הבעיות האלו והאם מוכרות לכם הבעיות הנ"ל?

פורסם

אני בעל

שברולט קרוז

2012 1.6L עם 106K ק"מ קצת פחות משנה .

אתמול קיבלתי את המכתב של הרחבת האחריות .

כשהרכב קר יש דפיקה בהורדה משלישי לשני זה החמיר עם הזמן אבל זהו רכב שני בבית ונוסע 4000 ק"מ בשנה.

לכן לא יחסתי חשיבות ולא עניין אותי לתקן .

ברגע שקיבלתי את המכתב יצרתי קשר עם UMI מודיעין ותיאמתי לבוקר כאשר החנתי את הרכב כבר אתמול במוסך.

הבוקר עלה הבוחן ואחרי 2 דקות נסיעה קבע שיש בעיה בגיר והתיקון עליהם.

כרגע הרכב במוסך וכיף לי . יש לציין שלבעלים הקודמים הוחלף מנוע ב70K ק"מ גם במסגרת האחריות זאת אומרת אפשר להגיד שאני מקבל רכב כמעט חדש עם 30000 ק"מ מנוע ו0 ק"מ גיר .

המחיר ששילמתי על הרכב היה מחיר מצחיק למה שקיבלתי.

כל הכבוד לUMI.

• תוכן חדש...