Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום שנה עם אברת 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את הרכבים המדוברים, לכל אחד יש סיבות שהוא לא נמכר, חלק מהן זה מזל.

אני את שלי מכרתי מעל המחירון, רכב עם 100 אלף ק''מ ויד שלישית.

ויש מספר קרבים שנמכרו במספר שעות בודדות.

יש התעוררות לגבי האבארט היום.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב אני יודע על אילו רכבים אתה מדבר, בוא נעזוב את שלי יודע על שתיים שנמכרו לא מזמן בזריזות ( אחת בשבוע אחת ב4 שעות) במחירים מדהימים.

לאומת זאת לא שמעתי על 208 שנמכרה באיזה מחיר קרוב למחירון גם לא כאלו עם תוספות.

• אחראי פורום
פורסם

שלי (שהיתה עם יד וקמ"ז נמוכים מאוד אחרי 5 שנים) נמכרה בקצת פחות מהמחירון תוך שבוע וחצי

ולאחר כמה חודשים נמכרה ביותר ממה שנקנתה.

מצד שני יש רכבים שנתקעים בלוחות ומצד שלישי אני שומע שאוטודיל מוכרים בטיל מכוניות שמגיעות אליהם.

מה זה אומר? שמכוניות טובות ימכרו במחירים טובים גם אם אבסולוטית הם גבוהים והן אכן לא זולות.

העובדה היא שיש לא מעט אנשים שמחכים להן כמשומשות.

לפות"ש, תתחדש!

לא מעט פעמים אני מתגעגע לשלי :oops:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ואני מכיר מקרוב מאוד לפחות שני אנשים, איד שמכר עקרב עם קיט הרבה מתחת למחירון ואחד שעדיין לא מצליח למכור מתחת למחירון, שתיהן במצב תצוגה, שמורות ביותר. גם ההיגיון הולך בכיוון הזה, אין מה לעשות, רכב כזה שנמכר כחדש במחיר כל כך מוגזם, מקבל מכה רצינית בשנים הראשונות.
אשמח לקישור בפרטי לבחור שמוכר מתחת למחירון, יועיל גם לי וגם לו.
פורסם
ואני מכיר מקרוב מאוד לפחות שני אנשים, איד שמכר עקרב עם קיט הרבה מתחת למחירון ואחד שעדיין לא מצליח למכור מתחת למחירון, שתיהן במצב תצוגה, שמורות ביותר. גם ההיגיון הולך בכיוון הזה, אין מה לעשות, רכב כזה שנמכר כחדש במחיר כל כך מוגזם, מקבל מכה רצינית בשנים הראשונות.

ואני מכיר מקרוב יותר משניים שמכרו עקרבים מעל מחירון, ודי מהר.

בהצלחה עם מכירת הפזו שלך...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מי ישמע יש מחסור באברטים למכירה.

יש המון המון אברטים למכירה,וכולם נמכרים מתחת מחירון.

גם המאובזרים שבהם,עם ק״מ נמוך,אגזוז מונזה ועוד תוספות.

http://www.yad2.co.il/Cars/CarGallery.php?AreaID=&ModelID=227&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

אתה מסתכל על חדשות יחסית...

תמצא לי אחת 2010-2013, *לא קבריולט* שנמכרת פחות מהמחירון, עכשיו אני קונה.

פורסם

לקחתם שרשור אינפורמטיבי של חלוקת רשמים ומידע, הפכתם אותו לזירת התגוששות על ענייני מחירונים. ל-מה זה טוב בדיוק?

רדו מהעץ, האבראת' והGTI שניהם רכבים נהדרים.

אני אישית הייתי מוכן לשלם מחירון+ עבור אקזמפלר שמור ומטופל עבור כל אחד מהנ"ל. ספציפית אם כשחיפשתי רכב הייתה מודעה כמו של מנשה לא הייתי מהסס ליצור קשר (למען הסר ספק: לא מכיר אותו ואין לי קשר אליו).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא הייתי משלם גם 25% מתחת עבור 208.

התכוונתי שלא חייבים להפוך כל דבר להתנגחויות חסרות טעם.

אגב, גם על ה-500 הקודמת שלי הציעו לי מחירון.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פורום מלא באנשים בוגרים, רוצה להאמין שאפילו שקולים. יחד עם זאת עמוד וחצי האחרונים נראים כמו קרב השתנה למרחק. ג׳יזס קרייסט שחררו רגע רגשי נחיתות ותהנו מסיכום שאדם השקיע לשתף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...