Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני ב40K

RG1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני סטודנט ומחפש שדרוג, מכרתי מזדה לאנטיס ישנה, ועכשיו אני מחפש לקנות רכב טוב יותר שילווה אותי לכמה שנים הבאות, לפחות 3~4 שנים.

כשהתחלתי לחפש ננעלתי על סוזוקי סוויפט, ניסן מיקרה, פיקנטו, או i20.

עם החיפושים שמתי לב שכל מה שאני מוצא זה או ליסינג עם איזה 70K קילומטרז, או פרטי עם 100 ומשהו אלף, או סתם מחירים מפוצצים שגורמים לי לתהות אם כבר לקחת הלוואה ולקנות רכב חדש.

כשהגדלתי את החיפוש לידני, שמתי לב שצצות הרבה אופציות מעניינות, רק עכשיו ניסן יצאו במבצע של ניסן מקרה חדשה ב56 אלף, אבל - ידנית.

אני תוהה מה לעשות, מצד אחד אין לי בעיה לנהוג על ידני מבחינת 'עצלנות', בעייני זה דווקא מוסיף הנאה לנהיגה, מה שמרתיע אותי זה שדווקא למרות שידני נחשב יותר אמין, אני אגרום לבלאי מהיר יותר לגיר\קלאץ בגלל שאני לא מנוסה בידני (לא נהגתי בידני פעם אחת מאז הטסט, לפני 5 שנים)... ואז כל החיסכון\אמינות שבידני יהרסו בגלל נהיגה לא טובה.. ושלא נדבר על פקקים שאני חווה מדי יום בדרך ללימודים (לא פקקים רצינים של ת"א אבל בכל זאת רבע שעה כל יום בערך)..

בקיצור, האם שווה להתשפר על ידני? צריך לחשוש מבלאי שאני אגרום לגיר? תודה!

פורסם

כשנוהגים באוטו בכל מקרה תורמים לבלאי שלו, יקח לך קצת זמן להסתגל ותעשה טעויות אבל אחרי שתתרגל שוב זה כבר לא ישנה הרבה.

פורסם

תנסה לחפש פולו יאנג ממודל 2012, או סתם פולו ממודל נמוך יותר. אחלה רכב ואמין מאוד.

אני די בטוח שזה טווח המחירים שלך.

היא תהיה אמינה יותר ממיקרה זה בטוח.

לא הייתי שולל גם פיקנטו ספורט.

בהצלחה.

Polo 2012

פורסם

תוך כמה שבועות אתה תתרגל תידני ולא יהיה שום בלאי חריג.

ההפרש בין ידני לאוטומטי ברכבים חדשים הוא עצום, סדר גודל של 20 אלף שח לרכבי סופר מיני כמו פביה ופולו. וזה משתקף גם במחירי משומשות. לכן בתקציב של 40 אלף אתה יכול למצוא ידנית חדשה יותר ושמורה יותר מאשר אוטומטית.

פורסם
תנסה לחפש פולו יאנג ממודל 2012, או סתם פולו ממודל נמוך יותר. אחלה רכב ואמין מאוד.

אני די בטוח שזה טווח המחירים שלך.

היא תהיה אמינה יותר ממיקרה זה בטוח.

לא הייתי שולל גם פיקנטו ספורט.

בהצלחה.

לא הבנתי איך פולו 2012 ידנית תהיה יותר אמינה מאשר מיקרה חדשה יותר ידנית?

בכל מקרה הייתי מותח את התקציב אם אפשרי ובודק את סנדרו משומשת קלות או קליאו 0.9 טורבו משומשת גם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני גם לא חושב שאתה צריך לחשוש מבלאי בידני. תהיה לך עקומת למידה של כמה ימים אבל אם לא תהיה אלים עם האוטו אז אין ממש צפי לנזק אמיתי.

בהמשך לנוקנוק, במחיר של 55K אתה יכול לקנות סנדרו חדשה וזה רכב שמבוסס על מכלולים דומים לאלו של מיקרה ויש מצב טוב שזה יהיה רכב יותר נוח ונעים לנהיגה.

פורסם

חזרתי עכשו מתדלוק של הספארק הידנית השכורה . צריכה מדודה בתוואי מעורב 1 ל16 . הצריכה במיקרה תהיה דומה.

בונוס אמיתי מול האוטומט וכמובן קניית רכב חדש יותר באותו כסף

• תוכן חדש...