Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת את כל סוגי האיבוזת שקיימות ומה ההבלדים בין כל סוג , זה יעזור לי אמון מכיוון שברצוני לרכוש אחת.

פורסם

מציע להיכנס לאתר של סיאטו ולקרוא על ההבדלים ברמות הגימור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בערך מיליון.

תנסה למקד שנתון, לאיזה צורך אתה מחפש רכב, מה התקציב, האם ידני בא בחשבון? חדשה או משומשת? וכו וכו..

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם
בערך מיליון.

תנסה למקד שנתון, לאיזה צורך אתה מחפש רכב, מה התקציב, האם ידני בא בחשבון? חדשה או משומשת? וכו וכו..

אני מצטער .

יד שניה לנסיעות יומיות עד 18~20קמ ביום בעיר,תקציב של עד 35K ,ידנית, שנתון כמה שיותר גבוה כמובן וקמ' כמה שיותר נמוך.

הבנתי שמנוע 1.4 סבבה אבל קצת מתקשה בעליות עם אוטו מלא ,ו1.6 הם סבבה, פשוט לא הבנתי כמה דגמים יש ומה ההבדלים בינהם, ועל הדרך האם אפשר להביא אחת 1.6 ידנית ב35? ואם כן כמה קמ' פחות או יותר ואיזה שנתון?

פורסם

באזור ה40 אלף תוכל לרכוש את הדגם החדש ממודל 2010,יש ביד 2 גם כמה רכבים עם מנועי 1.6 במחיר דומה ל40.

ה1.4 הגיע ברמת גימור REFERENCE וה1.6 ברמת גימור ספורט

פה תיראה את ההבדל ביניהם:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=5719&compare-version[]=5720

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
באזור ה40 אלף תוכל לרכוש את הדגם החדש ממודל 2010,יש ביד 2 גם כמה רכבים עם מנועי 1.6 במחיר דומה ל40.

ה1.4 הגיע ברמת גימור REFERENCE וה1.6 ברמת גימור ספורט

פה תיראה את ההבדל ביניהם:

http://www.icar.co.il/compare/?compare-version[]=5719&compare-version[]=5720

תודה תודה רבה! אחרי בדיקה בנוגע לSPORT 1.6 המחירים רצים בין 39~45.

כמה שאלות אם אפשר.

-עדיפות לנגוע במודעות שכתוב בהן התחייבות לגיר ושילדה?

-האם אפשר להתקשר לבנאדם ולשאול דברים כמו האם יש ספר טיפולים והאם נעשה החלפה בחלק כמו רצועת טיימינג? או שזה לא מקובל ועדיף לבוא ולהיפגש?

-עד כמה קמ' מומלץ לקנות? ומעבר כבר עדיף לא לגעת. או שזה כבר תלוי באוטו מבפנים ונגיד עדיף אוטו עם 120אלף קמ' שטופל כמו שצריך על אוטו שהוא 60קמ' אבל לא טופל?

-במקרה ואני בא לפגוש את הבנאדם אנחנו מדברים הרכב באלי בטוב ואני מעוניין לקחת אותו למוסך, במקרה ואני לא גר באזור הזה אני מתקשר לכמה מוסכים ליפני ומברר בנוגע למחירים ונוסע לאחד מהם?

-אילו בלאים טבעיים יש באימפרזה 1.6 ספורט שעדיף לי לשאול בנוגע אליהם, לבדוק ,לראות ,ולבקש מסמכים?

אני מצטער על החפירה פשוט בחיים לא קניתי אוטו ,וזה נראה לי הליך לא הכי פשוט ואני רוצה להיות כמה שיותר אחראי ופחות תייר בנושא. אני כמובן גם אלך עם חבר שמבין.

עריכה אחרונה על ידי Jays
פורסם

כן הייתי מתקשר לאותם אנשים שמתחייבים קודם.

בהחלט מקובל ורצוי לשאול על היסטורית טיפולים.

ממוצע בערך 17 אלף ק"מ בשנה.

מציע לקחת אותו למכון בדיקה שגם יבדוק תאונות ואת הבדיקה לעלות לפה אם לא יהיה מובן משהו.

פורסם (נערך)
כן הייתי מתקשר לאותם אנשים שמתחייבים קודם.

בהחלט מקובל ורצוי לשאול על היסטורית טיפולים.

ממוצע בערך 17 אלף ק"מ בשנה.

מציע לקחת אותו למכון בדיקה שגם יבדוק תאונות ואת הבדיקה לעלות לפה אם לא יהיה מובן משהו.

מכון בדיקה הוא בודק לי שם הכל כולל הכל? את מצב האוטו והאם עבר תאונות ,ואחד כזה נמצא בכל עיר נכון? וכן אני אעלה לפה כמובן. ובכמה כסף מדובר לבדיקה אחת?

עריכה אחרונה על ידי Jays
פורסם

כן מכון בדיקה בודק הכול כך בחשבון שהוא גם מכסתח את עצמו לכן לא צריך ישר להיבהל מכול דבר,פשוט תעלה את הבדיקה לפה.

בערים הגדולות אמור להיות,אם תרשום מאיפה אתה אנשים יוכלו להמליץ על מכון.

בדיקה בערך 400 שקל.

פורסם
כן מכון בדיקה בודק הכול כך בחשבון שהוא גם מכסתח את עצמו לכן לא צריך ישר להיבהל מכול דבר,פשוט תעלה את הבדיקה לפה.

בערים הגדולות אמור להיות,אם תרשום מאיפה אתה אנשים יוכלו להמליץ על מכון.

בדיקה בערך 400 שקל.

אני מחיפה , ולא הבנתי את המושג מכסתח את עצמו .

פורסם

כלומר גם על דברים קטנים הוא ירשום משהו שאחרי זה לא תבוא בטענות.

פורסם
כלומר גם על דברים קטנים הוא ירשום משהו שאחרי זה לא תבוא בטענות.

ענק אתה! עזרת לי אמון זה חשוב לי, תיהיה בריא אחי מהלב.

פורסם

יכול להעיד באופן אישי על האיביזה 1.6 ספורט ידני כאחד שמחזיק כזו מעל ל3 שנים מאודדדד מבסוט מהרכב, לא נכנס למוסך על שום בעיה חוץ מטיפולים שותפים וזהו.

בנוגע אלייך,

במידה ואת המעוניין אני בדיוק לפני פרסום של הרכב האישי שלי למכירה עקב מעבר למשהו אחר לגמרי. טרם פירסמתי אבל אם אתה רוצה פרטים מוזמן לפנות אלי בפרטי או להתקשר.

פורסם
יכול להעיד באופן אישי על האיביזה 1.6 ספורט ידני כאחד שמחזיק כזו מעל ל3 שנים מאודדדד מבסוט מהרכב, לא נכנס למוסך על שום בעיה חוץ מטיפולים שותפים וזהו.

בנוגע אלייך,

במידה ואת המעוניין אני בדיוק לפני פרסום של הרכב האישי שלי למכירה עקב מעבר למשהו אחר לגמרי. טרם פירסמתי אבל אם אתה רוצה פרטים מוזמן לפנות אלי בפרטי או להתקשר.

אני אחשוב על זה תודה רבה

• תוכן חדש...