Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חומרת נזק לפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בדקתי היום רכב מסוג לאון שרציתי לרכוש.. כשהגעתי אל הרכב ניגלו בפניי מכות ושריטות רבות יחסית..

מה שהכי מדאיג אותי ברכב זה חורים שהשחירו מסביב, כמו בתמונה.

מה דעתכם? סביר לרכב מסוף 2013?

5ccffe5db45d3a0064618c8837dab2bf.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם (נערך)

לא רואה משהו חמור בתמונה הזו. לא יודע מה עוד יש על הרכב, אבל אם זה הכל, זו ממש לא עילה לא לקחת רכב טוב.

אם זה בלאי סביר או לא, תלוי איפה הבנאדם חונה בד"כ. אם זה ברחובות בתל אביב אז זה מצב מצויין :-).

אם זה נורא מפריע לך (ואתה לא חונה ברחובות תל אביב ו/או מעמיס כל יום ארגזים ברכב), אפשר לתקן הכל, עם או בלי צביעה מלאה של החלק. האדום הזה גם נראה לי קל להתאמה.

אה, וספציפית החלק שצילמת זה פלסטיק ולא פח. אז אם אתה מודאג מחלודה, זה לא זה.

עריכה אחרונה על ידי 20VT

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

באיזה רכב מדובר?

אם זה נפוץ אפשר לחפש עוד כי מבאס לרכוש רכב בן כמה שנים שמצבו הקוסמטי לא מזהיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה בדיוק.. כשהגעתי לאוטו מרחוק אמרתי ואו ואז הגעתי ודיי.התבאסתי ..

מנובמבר 2013, 3 שריטות שנראות כמו מפתח בצד שמאל + כיפוף ושריטה בכנף שמאל וכל הרכב מלא בנקודות כאלה..

לאון 2013 החדשה

פורסם

מבאס.. כיוון שלא מדובר על רכב ישן הייתי מחפש משהו שמור יותר חיצונית.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אלו השריטות היחידיות אז המצב מצויין. זה רכב מ 2013. שלוש - ארבע שנים על הכביש. הוא לא יהיה חדש.

אם תחפש רכב ללא שום שריטה או פגם - כנראה שהסתירו אותם היטב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אם אלו השריטות היחידיות אז המצב מצויין. זה רכב מ 2013. שלוש - ארבע שנים על הכביש. הוא לא יהיה חדש.

אם תחפש רכב ללא שום שריטה או פגם - כנראה שהסתירו אותם היטב.

מסכים פלוס.

אם הרכב טוב משאר הבחינות, כל מה שתארת זו לא סיבה לוותר עליו. רכב חדש דנדש יש רק בסוכנות (ולפעמים גם שם לא).

אם תמצא רכב שמור בפנאטיות שחנה רק במקלט אטומי, רוב הסיכויים שהבעלים ידרוש עליו פרמיה.

עדיף לך להוריד אלף אלפיים שקל מרכב טוב וקצת שרוט, ולהשקיע אותם בתיקון מה שמפריע לך.

אם תרצה לתקן שריטות וכיפופים קלים בלי לצבוע, יש אנשים מקצועיים שיודעים לעשות את זה, ואני ובטח עוד הרבה בפורום ידעו להמליץ.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

שים לב שהוא מציין שיש שריטות רבות.

פורסם

כל עינין לגופו - אני קניתי סקודה רומסטר בת שלוש במחיר מחירון עם 28000 קמ - בפנים היה ריח של אוטו חדש אבל בחוץ מלא שריטות - אני כבר שש שנים איתה - קניה מעולה ומישתלמת -והצופר הוא ששריטות חדשות לא כואבות בלב ...

פורסם

כמובן.. היתרון הגדול זה שאין כאב לב.

מצד שני הרכב גם נסע מעל הממוצע וגם התחושה היא שהנהגת לא התייחסה אליו בכבוד

פורסם

השאלה אם המוכר מוריד מחיר בעקבות נסיע מעל לממוצע והמצב הקסמטי, חלק מהשריטות ניתן להוריד בפוליש ולתקן עם צבע טאצ'אפ.

השריטה שיש ליד הטמבון האחורי תצתרך PDR/פחח

השריטות לאורח שקועות או שטחיות?

• תוכן חדש...