Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כחודש וחצי עמדתי בתור לרחיצת רכב בתחנת "דלק". לפניי היה טנדר שהתייאש מהתור ועשה רוורס. לא היו לו חיישני רוורס וצפצפתי לו ברגע האחרון אבל בכל זאת הוא פגע. מייד לאחר המכה הוא יצא מהרכב, וגם אני, וטען ש"לא קרה כלום", אז שאלתי אותו למה הוא יצא מהרכב והוא טען שהוא "שמע מכה". הוא התכחש לכך שבליטה בחלק הקדמי של האוטו, וכן שפשוף, נגרמו כתוצאה מהמכה. הוא טען שאני מנסה לסדר את החלק הקדמי של האוטו על חשבונו.

בכל מקרה, החלפנו פרטים, צילמתי את האחורה של הרכב שלו (טנדר) ואת הקדימה של הרכב שלי, כדי שיהיה אפשר להשוות גבהים בהתאם למכה.

דיברתי היום עם הביטוח והם רוצים שאלך למוסך שיעריך את עלות התיקון, ואומרים שאם זה פחות מ-1000 ש"ח אז בגדול אכלתי אותה.

אני מצרף תמונה של המכה, אולי מישהו יוכל להעריך את הנזק (בתמונה רואים רק את השפשוף ולא את הבליטה שנוצרה):

https://s23.postimg.org/xkkr0yhcr/IMG_20161013_123835.jpg

שתי שאלות:

1. האם, בגדול, אכלתי אותה?

2. מה הסיכוי שלתחנת דלק יש תיעוד של זה מלפני חודש וחצי ושהם יסכימו להעביר אותו אליי?

תודה,

יהונתן

פורסם

לא יודע מי זה הביטוח שלך אבל תחליף אותו בסיום הביטוח הנוכחי

הערכה שלו שווה אפס

לך לפחח וקבל הערכה

ושלח זאת לרכב הפוגע בדרישה שישלם

יסכים יופי, לא יסכים תחליט אז האם לתבוע או לספוג זאת מכיסך.

תחזור עם הערכת הנזק אולי תשתנה התשובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^אני כבר יכול לחזות את העתיד-

הנהג הפוגע יטען שאתה נכנסת בו, ועכשיו לך תוכיח.

יש לך הוכחה מצולמת? הקלטה שלו לוקח אחריות?

פורסם

קרה לי משהו דומה עם בחור שנכנס בי מאחור כי האדיוט היה עסוק בנייד ולא הספיק לבלום בפקק. זה היה במהירות איטית ולכן לא נגרם נזק רב, אך עדיין הוריד צבע על הפגוש האחורי ויצר שריטות. גם אצלי הבחור טען שלא קרה כלום ויתרה מכך מדובר על רכב ליסינג שכמובן לא מבוטח. טרם התאונה הפגוש שלי היה עם מעט שריטות וסדקים ולכן לא ניתן להוכיח מה הוא נזק טרי, ומה היה עוד לפני. אכלתי את הכובע, פוליש קטן לפגוש והמשכתי בחיי.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

האם יש עדות כלשהי? אולי לפחות שיחה מוקלטת בה נשמעים הדברים?

בעבר אינטליגנט דומה נכנס ברכב שלי מאחורה בעת עמידה ארוכה ברמזור אדום, הטיעון שלו היה

שחיפש את הנייד שנפל בין הכיסאות, לכן לא שם לב שכולם עומדים.

מיד לאחר העצירה תחילה החל לומר כי עלי לוותר לו על הנזק בגלל אלף ואחת סיבות, כאשר הבין שלא אוותר

החל לטעון כי הנזק לא ממנו וכי כל שמאי "יגלגל אותי מכל המדרגות".

ניסה גם להתחמק מלתת את פרטי הביטוח שלו, שלבסוף השגתי.

לבסוף שילם כמו טטל'ה דרך חברת הביטוח שלו את מלוא הסכום שקבע השמאי.

[video=youtube;QPgH-rfQuhk]

• תוכן חדש...