Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מישהו יכול להמליץ על מקום לתקן בו מפתחות של רנו מגאן 2, עדיף באיזור המרכז.

המפתח הוא מפתח "כרטיס" -

Scenic-card.jpg

המפתחות שבידי - האחד יכול לפתוח את הנעילה של הדלתות אך לא יכול להתניע,

השני יכול להתניע אך לא לפתוח את הדלתות.

אחד מהם פתחתי לבד בכדי להחליף לו את ה"עטיפה" כלומר את הפלסטיק שהלוח החשמלי יושב בו, חוויה פחות נעימה ולאחר הנסיון הזה אני מעדיף לפנות לגורם מנוסה בשביל לתקן את המפתחות.

בנוסף כמה אמור לעלות התיקון?

כרגע ההצעות שקבלתי הן 450 ש"ח לכל מפתח, וזה לא ממישהו שאני מכיר או סומך עליו שיעשה עבודה טובה שהתקלה לא תחזור על עצמה לאחר כמה חודשים של שימוש במפתח, מעדיף לפנות למישהו עם המלצות :)

שאלה נוספת נשרף בית הנורה של נורת האיתות הקדמית -

light house.jpg

ניסיתי להחליף נורה וגם בית נורה, הבחור של הפנסים שאצלו בדרך כלל אני מחליף נורות, אמר שצריך להחליף את כל הפנס הקדמי,

אני פחות סומך עליו בהחלפת כל הפנס - ראיתי אותם פעם מחברים מראת צד עם ברגים ומקדח לדלת,

מישהו מכיר מקום שבו כדאי לבצע את התיקון, גם במקרה זה, עדיף באיזור המרכז,

וכמובן כמה תיקון כזה אמור לעלות?

תודה.

איליה.

פורסם

פנס קונים תחליפי או משומש, משהו כמו 250 שח אפשר להרכיב לבד, מפרקים את הפגוש ואז יש גישה לברגים שמחזיקים את הפנס (טורקס אם אני זוכר נכון). אם הפנס מגיע בלי מנגנון הכיוון האורות, תעביר את המנגנון מהישן. להיזהר לא לשבור

משהו כמו שעה עבודה.

מפתח, תקנה חדש נוסף בסכום שהוצע לך.

פורסם

תודה @armagedon,

ועם זאת, אני מחפש מוסך עם ממליצים שאוכל לבצע בו את התיקון של הפנס,

ומקום עם מחיר שפוי שיתקן את זוג המפתחות - שוב עם ממליצים :)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לדעתי לא פחות חשוב מהמחיר חשובה גם איכות התיקון והאחריות עליו. אני תיקנתי מפתח כרטיס ב-300 ש"ח וקיבלתי אחריות 3 חדשים. אחרי חצי שנה המפתח שוב עשה בעיות והוסבר לי שהבלאי נובע משימוש לא עדין מספיק. תיקנו לי שוב בהנחה והסבירו ממה להימנע (עיוות הכרטיס בזמן לחיצה, הפלה על הריצפה, לשים בכיס האחורי).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...