Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה אז ניתן שיהיה חוסר קטן? לפי זה תקין?

בהחלט חוסר מסויים של נוזל קירור זה מצב תקין. אל תבהל ואל תזמין תור במוסך לשיפוץ ראש מנוע...

עצם העובדה שאתה שם לב לרמת המפלס של נוזל הקירור ודואג לבדוק לפחות פעם בחודש את המפלס אני חושב שבשלב זה הדבר היחיד שלפי דעתי עלייך להמשיך לעשות.

לפעמים הסיבה שאנשים מסויימים טוענים שאצלם לא חסר אף פעם נוזל קירור היא בגלל שבזמן הטיפול ברכב במוסך המכונאים נוהגים להוסיף נוזל קירור עד סימן MAX ולפעמים קצת מעבר לזה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק את מרק ומוסיף שבקורולה בצעתי מספר התייעצויות עם מספר בעלי מקצוע. כל אחד זרק לי השערה שונה למקור התקלה.

במקום להחליף חלקים על בסיס תחושה, אני פשוט ממשיך לעקוב עד שהבעיה תחמיר ואז יהיה ברור מה מקור התקלה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בשנת 2005-2006 הייצרן התחיל לעבור לנוזל FL22 בצבע ירוק בכול העולם בצורה הדרגתית לכן ייתכן מאוד שהרכב שלך הגיע עם נוזל מקורי בצבע אדום.

האם אתה יד ראשונה ? אתה יודע בוודאות שהנוזל המקורי לא הוחלף מעולם ?

בכול מקרה אין שום בעיה בטיפול הבאה במידת הצורך להחליף לדור החדש של נוזל הקירור המקורי בצבע ירוק.

Genuine Mazda Long Life Coolant FL22.JPG

פורסם

מוזר מה שאתה רושם מרק, גם במיאטה 2007 שלי היה נוזל אדום.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

החל משנת 2005-2006 הייצרן התחיל לעבור לנוזל FL22 בצבע ירוק בכול העולם בצורה הדרגתית לכן ייתכן מאוד שהרכב שלך הגיע עם נוזל מקורי בצבע אדום.

• תוכן חדש...