Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט לגבי 2 אופציות:

אופציה א-

רכב משומש ממגרש טרייד אין. עבר 50 אלף ק"מ. עלות, כ- 80 אש״ח. מאוקטובר 2013 על הכביש.אופציה ב-

רכב חדש מניו-דרייב

החזר חודשי של כ-1200 ש״ח למשך 36 חודשים.מה דעתכם?

פורסם (נערך)

רכב חדש מגיע עם אחריות והכל חדש ז"א 3 שנים יש לך שקט מהתחזוקה שלו.

רכב יד 2 אין אחריות ואתה לא יודע מי נהג עליו ואיך טיפלו באוטו.

אחריי 50K קילומטראז רוב הטיפולים הגדולים יפלו עליך גם אם טיפלו בו.

וקשה לדעת אם ואיזה נזק יש מתאונות חנייה שתקנו.

תמיד יש חשש לעוד הוצאות על יד 2 שלא יהיו באוטו חדש.

אם יש כסף אז תמיד עדיף חדש.

גם אני חושב לקנות אותו חדש. אחלה רכב.

עריכה אחרונה על ידי voltage
פורסם

בהנחה שאתה יודע לוודא תקינות של הרכב, ובהנחה שהמחיר שהוצע לך משקף נכונה את השוק, בדרך כלל רכב משומש תהיה הבחירה היותר כלכלית.

לעומת זאת, אם אינך מתכוון לוודא תקינות של הרכב, אלא לסמוך על איזשהו מגרש בעיניים עצומות, לך על חדש.

פורסם
בהנחה שאתה יודע לוודא תקינות של הרכב, ובהנחה שהמחיר שהוצע לך משקף נכונה את השוק, בדרך כלל רכב משומש תהיה הבחירה היותר כלכלית.

לעומת זאת, אם אינך מתכוון לוודא תקינות של הרכב, אלא לסמוך על איזשהו מגרש בעיניים עצומות, לך על חדש.

כמובן שהתכוונתי לקחת את הרכב לבדיקת קומפי טסט + מוסך נוסף שבו אני סומך על הטכנאי.

עדיין,

תמיד החשש שישנם דברים שלא יתגלו, נכון?

פורסם

רכב בן 3 מליסינג עם ממוצע ק"מ קרוב לפרטי ומה יגלה ? שהלך מנוע/גיר ? נו באמת...

בדיקה של היסטורית טיפולים אם קיימת במורשה +בדיקה במכון בדיקה מומלץ יכולים להפחית סיכונים משמעותית.

נכון, אולי צריך לעשות יישור קו ובנוסף, טיפול בתדירות פעם בשנה (גם ברכב חדש יש טיפולים שלא יספרו לך סיפורים),אין שום טיפול מיוחד שיקר ברכב הזה כרגע נכון לנקודת זמן /הק"מ הזה.

רכב חדש זה יותר שקט נפשי.

רכב משומש -עסקה יותר כלכלית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...