Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונה מדברת בעד עצמה - הפנצ'ריה שהלכתי אליה טוענת שבמיקום של הבורג אסור לתקן וחייבים להחליף צמיג.

פנצ'ר שני בשבועיים (את הקודם תיקנתי) - ויש לפחות עוד דיירת אחת עם פנצ'רים - בגלל ששכנים שלי משפצים וכנראה נשארה פסולת באזור החניות שלנו, למרות שהפועלים שלהם מנקים מדי יום.

WP_20161113_08_21_06_Pro.jpg

פורסם

ניראה שזה אפשרי לתיקון, כיוון שזה לא באיזור הדופן

לך לפנצרייה אחרת

הצמיג הוא PSS ?

לי היו 2 פנצרים בשני גלגלים יחד כתוצאה מעבודות של העירייה - הם שילמו

קובי

:-)

פורסם

זה ממש לא דופן

תיקון תקר רגיל בהחלט

אם הבורג קצר יש סיכוי שלא עבר את הסוליה של הצמיג.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

פורסם
זה ממש לא דופן

תיקון תקר רגיל בהחלט

אם הבורג קצר יש סיכוי שלא עבר את הסוליה של הצמיג.

חד משמעית דופן.

repairable-area1-1024x437.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה נראה ממש על הגבול - סנטימטר פנימה, וזה היה ניתן לתיקון רגיל, סנטימר החוצה, והיה ברור לחלוטין שזה לא ניתן לתיקון, כאן זה ממש על הגבול.

פורסם

לפי התמונה לא ניתן לראות בבירור מוחלט איפה עובר הגבול בין ירוק לאדום.

תכנס לעוד פנצריות לחוות דעת.

פורסם
איזה באסה. הצמיג ניראה חדש לגמרי.

הצמיג אכן היה חדש לגמרי - הרכב עלה על הכביש באמצע אוגוסט, זה אומר שהצמיג בן 3 חודשים, ועשה 5000 ק"מ בלבד.

בשורה התחתונה: אם יש ספק אז אין ספק, הוחלף צמיג אחד בצמיג זהה למקוריים, 621 ש"ח. למרות שאני בדר"כ נוהג "לחומרה", לא ראיתי הצדקה להחליף זוג.

פורסם
הצמיג אכן היה חדש לגמרי - הרכב עלה על הכביש באמצע אוגוסט, זה אומר שהצמיג בן 3 חודשים, ועשה 5000 ק"מ בלבד.

בשורה התחתונה: אם יש ספק אז אין ספק, הוחלף צמיג אחד בצמיג זהה למקוריים, 621 ש"ח. למרות שאני בדר"כ נוהג "לחומרה", לא ראיתי הצדקה להחליף זוג.

החלטה נבונה,באמת אין הצדקה להחליף זוג,שחיקה של 5000 ק"מ היא זניחה במידה ואתה לא מבלה על הצד כל היום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...