Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 40k לסטודנט לעתיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פיאסטה?

גם אני סטודנט, לומד עם אחותי באותה האוניברסיטה ואנחנו מתניידים במשותף בפיאסטה שנת 2013.

האומנם שכמו אצלך, גם אחותי ממש לא הייתה בעד קנייה של רכב ידני ואפילו חששה לנהוג בו בהתחלה, היום (בערך חודשיים וחצי חודשים אחרי) היא כבר נוהגת באוטו בצורה טובה מאוד ושמחה שבחרנו בו.

הפיאסטה הידנית הייתה זולה יחסית לרוב קטגוריית המיני הידניות בשנתון הזה (מתחת ל40K) ובאופן אישי אני ממש שמח שבחרתי בה, היא עונה לי בצורה הכי קרובה לשלמות על הדרישות שלי מרכב לסטודנט ומסתמן שהיא תישאר איתי עד סוף התואר 8)

על האוטומט לא יצא לי לנהוג/לבדוק לגביו. מישהו מכיר ויכול לתת חו"ד?

פורד פיאסטה ידנית 2013 1.25L 8)

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום המחירון מחושב לפי חודש עליה לכן זה פחות קריטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היתרון מאדם פרטי שהרכב יהיה עם ק"מ נמוך יותר,הרכב מליסינג יהיה זול יותר אבל ככול הניראה עם ק"מ גבוה יותר.

אישית בכזה תקציב הייתי מעדיף לחפש מפרטי למרות שהרכב נפוץ בליסינג וכניראה רוב מה שתיראה יהיה משם,אבל לא הייתי פוסל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
היתרון מאדם פרטי שהרכב יהיה עם ק"מ נמוך יותר,הרכב מליסינג יהיה זול יותר אבל ככול הניראה עם ק"מ גבוה יותר.

אישית בכזה תקציב הייתי מעדיף לחפש מפרטי למרות שהרכב נפוץ בליסינג וכניראה רוב מה שתיראה יהיה משם,אבל לא הייתי פוסל.

לא עדיף מליסינג מבחינת האחריות שהם נותנים?

ויש אמא ואבא לרכב

פורסם

אם אתה קונה ישירות יש לכך יתרון,אך מנגד רכבי ליסינג כניראה עברו חיים קשים יותר,לכן זה מאוד תלוי באקזמפלר הספציפי שתמצא.

פורסם
אם אתה קונה ישירות יש לכך יתרון,אך מנגד רכבי ליסינג כניראה עברו חיים קשים יותר,לכן זה מאוד תלוי באקזמפלר הספציפי שתמצא.

בגלל זה לוקחים לבדיקה ולא סומכים על הבדיקה שלהם

פורסם

זה ברור.

פורסם
לא עדיף מליסינג מבחינת האחריות שהם נותנים?

ויש אמא ואבא לרכב

קצת חפירה, מזהיר מראש

הבעיה עם ליסינג זה שהרכב ננהג ע"י מישהו שהוא לא בעל הרכב, ומתוחזק ע"י מישהו שלא נוהג ברכב. לנהג אין שום סיבה מיוחדת לשמור על הרכב, ולמי שמטפל אין סיבה מיוחדת להשקיע מעבר לעובדה שהרכב ימשיך לנסוע. כל טיפול יתבצע לרוב במקום הזול ביותר ובתדירות הנמוכה ביותר האפשרית. גם המוסכניק שמטפל יודע שהוא לא יפגוש את בעל הרכב וגם האינטרס שלו הוא לעשות את הטיפול הזול ביותר האפשרי. לא תמיד כל זה נכון, אבל בהרבה מקרים רכב ליסינג אחרי 3 שנים יהיה במצב פחות טוב מרכב בבעלות פרטית. למה לדעתך צריך "השבחה" לרכב בן 3?

נכון שגם לא כל בעלי הרכב הפרטי מטפלים טוב, אבל יש סיכוי גבוה יותר למצוא מישהו שכן בגלל שבעיית הסוכן הנ"ל לא מתקיימת. מי שנוהג ומטפל הוא גם זה שנהנה (או סובל) ממעשיו. המוסכניק, שמעוניין בלקוחות חוזרים, לא רוצה להוציא רכב שלא טופל בצורה סבירה.

בנוסף, כשאתה קונה מבן אדם פרטי, אתה (לרוב) מתמודד מול מישהו שהוא לא סוחר ולא תמיד מומחה במכירות. גם אין לו שום אינטרסים סמויים. מצד שני, סוכני המכירות בחברות ליסינג הם סוחרים מקצועיים, שיודעים בדיוק על איזה נקודות ללחוץ ואיך לבלבל את מי שעומד מולם, ובהסתברות גבוהה יש להם אינטרסים סמויים כאלה ואחרים, למשל בונוסים אם יצליחו למכור רכבים פחות מבוקשים.

כשאתה קונה מליסינג יש לך באמת "אחריות", רק שיש סיכוי לא רע שהיא חלקית מאוד, וגם אז תצטרך להילחם כדי לממש אותה או שאיכות הטיפול שתקבל לא תהיה אופטימלית.

יתרונות בקנייה מליסינג? מבחר (לא צריך להגיע לכמה מוכרים) ואפשרויות מימון נוחות.

לדעתי? אין כמו לקנות רכב פרטי שמור. מצריך קצת יותר מאמץ, ואם אתה צריך מימון זה הרבה פחות נח, אבל הסיכוי למצוא רכב שמור גבוה בהרבה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...