Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לחברי הפורום.

מתלבט ביו 3 דגמי רכב משפחתי עיקריים שמתאימים במחיר ובשנתון של 2012-2013

התקציב שלי הוא סביבות ה 30 אלף +- וחושב להתקדם לרכב בשנתון חדיש יותר ממה שיש לי כרגע(אופטרה 2004)

השתיים הראשונים כמעט זהים לפי מה שהבנתי(אותו רכב בעיקרון) פיגו 301 או סיטרואן סי אליזה 2013 בסביבות ה 35000 ש"ח מהשכרה(לפני משא ומתן) כ 80000 ק"מ אחריות גיר מנוע לשנה.

 

והאופציה השניה שברולט קרוז גם כן מהשכרה 32000 ש"ח כ 80000 ק"מ אחריות על גיר ומנוע לשנה.

 

ידוע לי שהשוק לא הכי מסמפט צרפתיות ובמיוחד פיגו וסיטרואן,ועוד בדגמים הזולים שלהם כמו 301 ואליזה,מה שחשוב לי בעיקר זה אמינות(אסע איתו הרבה במסגרת העבודה) טיפול זול יחסית, צריכת דלק הגיונית, רעש בטיחות וכו" חשוב אבל קצת פחות,פינוקים זה תמיד נחמד אבל לא חייב.

 

לגבי הקרוז אין לי מידע,נאמר לי שעד 2010 הם לא היו משהו, מנוע חלש ובעייתי וגם הגיר, מ2011 כבר שיפרו אותם.!

מה אומרים ? אולי עדיף בכלל אופציה אחרת כמו רכב קצת ישן יותר אך מדגם אחר ?

את הרכבים ראיתי בחברות כמו אלבר ואת הקרוז ב UMI, לא חושב שאלך על פרטיות או מגרשים פרטיים בקניה הזאת !

עריכה אחרונה על ידי mozizo
פורסם

ה 301 הוא רכב עולם שלישי, זול ומרגיש זול.

הקרוז הוא רכב לא רע עם שוק דפוק לחלוטין (ככה זה כשחדש מליסינג נמכר ב 94 אלף...)

לדעתי לך על קרוז 2012 אבל לא מהשכרה, יש כרגע ביד 2 לפחות 15 מודעות שבהם המחירון הוא אפילו לא המלצה.

בהצלחה.

פורסם

בפיגו סיטרואן מדובר על מנוע 1.6 והקרוז היא 2012 עם מנוע 1.6

מה שכן בUMI ואלבר נותנים אחריות לשנה על מנוע וגיר מה שאדם פרטי לא יכול לתת, מבחינת טרייד-אין, הם נותנים מחיר די מגוחך על האופטרה שלי, יכול להיות שלא אלך על טרייד.(המחירים שציינתי הם לפני טרייד)

פורסם

היה לי נסיון קצר עם הפיג'ו - רכב מרווח למדי, נוח מאוד לנסיעה אבל עצלן, ושתיין כבד, רועש יחסית בנסיעה.

אני לא כ"כ אהבתי.

הקרוז הרגישה לי יותר מודרנית.

פורסם (נערך)

הפיג'ו במקרה הנ"ל היא הבחירה הבריאה יותר עקב מנוע אמין וגיר אמין יותר מאשר בשברולט.

היא גם רוב הסיכויים תהיה יותר חסכונית במעט יותר.

השבורלט בטוחה יותר לנהג מבחינת בטיחות נוסע שנהים במידה ותמשיך לטפל לפי הספר יחזקו מעמד.

לדעתי אתה מגביל את עצמך ברכבים ,אפשר לרדת קצת בשנתון ולהשיג קיה סיד או יונדאי I30

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
Guest ספורטמוטורי
פורסם (נערך)

לגבי ה 301:

יש לו אותה בסה"כ חודשיים פלוס, כבר עומדת על 6K, אין תקלות , אך עדיין מדובר בקילומטראג' צנום.

 

יתרונות:

- מרווחת.

- נוחה, (הכסא נוח, מתלים, ובקרת שיוט).

- בגאז' ענק, קצת יותר מ500 ליטר.

- צריכת דלק ממוצעת כ14.5 ק"ל.

- מנוע ה1.2 די הפתיע אותי, לא זריז, אך סוחב את הרכב עם כל המשפחה ומטען ללא בעיה (מדובר בדגם ה82 כ"ס).

- עיצוב נאה לדעתי, אני אוהב את העיצוב של האוטו הזה.

- איכות הרכבה, אמרו הרבה שאיכות הפלסיק ירודה וכל מיני בולשיט, לי זה מרגיש טוב לא מרצדס, אך גם לא שאני נרדם על הפלסטיק הזה , בגדול נראה גימור לא רע, ואיכות הרכבה טובה, אין שום רעשים קרקושים וכו..

 

חסרונות:

- תנוחת נהיגה לא מושלמת, הגה מתכוונן רק לגובה.

- צריכת דלק, אומנם נמוכה, אך רחוקה שנות אור מהצהרת היצרן.

- אין ידית להחזיק בעת נסיעה מעל החלון של הנהג ושל הנוסע.

- בטיחות 3 כוכבים בלבד, בסרטון אפשר לראות שהרכב לא נמעך כמו סופגניה בעת תאונה, אך עדיין לא כמו רכבים אחרים שהצליחו לקבל 5 כוכבים.

- אולי מרעיש בהשוואה לרכבים אחרים מאותו שנתון לי זה פחות מורגש במיוחד אחרי שעליתי לרכב הזה מרכבים ישנים יותר שלא פחות מרעישים, קורולה 2008 ולאנסר 2005.

- אבזור, הייתי שמח לעוד תאי אחסון ואבזור עשיר יותר, אך לא קריטי, לי יש את הדגם בלי המשענת יד האמצעית.

עריכה אחרונה על ידי ספורטמוטורי
פורסם

יש לי את הפיזו 301 מנוע 1.2 שנת 2015 מהעבודה, אומנם עובדת קשה 60KM בשנה וחודשיים (אצלי מאפריל עם 34KM ועשתה תוך 6\7 חודשים את ההפרש {26KM) - אבל לא מזדקנת בכבוד לדעתי בכלל..

הגיר אצלי מרגיש נוראי בכל דרך אפשרית (ניסית איפוס, הלכתי למוסך {הרכב עדיין באחריות יצרן} ) ולא הייתה תשובה שמספקת..

הנדסת אנוש לא נוחה..

בחיוב רכב מרווח מאוד, בגאז ענקי לדעתי..

מושבים נוחים כיאה לצרפתית..

אם תרצה לשאול עוד משהו שאל..

פורסם

ה301 לא ברמה של הקרוז , זה רכב של מדינת עולם שלישית.

קרוז מ2011 ומעלה דגם משופר ואמין, והרבה יותר טוב ברוב הפרמטרים מה301.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

חברים, תעברו בחברת הייטק ותשאלו עובדים שיש להם קרוז, איך האמינות של הרכב?

 

אני מודה שלי אין ניסיון עם הרכב הזה, אך לאח שלי היה ועוד כמה חברים שעבדו איתו באותה חברים, לכולם היו אינסוף תקלות בעיקר בתיבת הילוכים, אז איך זה בדיוק הופך אותה לרכב אמין, הרכב הזה הוא המיץ של הזבל שיצא מבית שברולט דייהו.

 

פות"ש, אם תיסגר על רכב ברמת הקרוז, אני מציע לך לרכוש רכב ישן יותר באותה רמה מבית טוב, אל תתקרב להתקלה הזו, אגב הקרוז מוגדרת כרכב משפחתי לעומת ה301 ואליזה שמוגדרות כמשפחתיות קטנות, חוץ מזה נסעתה בקרוז?, אני כן וזה כמו לנסוע בכרכרה.

 

בהצלחה.

פורסם
חברים, תעברו בחברת הייטק ותשאלו עובדים שיש להם קרוז, איך האמינות של הרכב?

 

אני מודה שלי אין ניסיון עם הרכב הזה, אך לאח שלי היה ועוד כמה חברים שעבדו איתו באותה חברים, לכולם היו אינסוף תקלות בעיקר בתיבת הילוכים, אז איך זה בדיוק הופך אותה לרכב אמין, הרכב הזה הוא המיץ של הזבל שיצא מבית שברולט דייהו.

 

פות"ש, אם תיסגר על רכב ברמת הקרוז, אני מציע לך לרכוש רכב ישן יותר באותה רמה מבית טוב, אל תתקרב להתקלה הזו, אגב הקרוז מוגדרת כרכב משפחתי לעומת ה301 ואליזה שמוגדרות כמשפחתיות קטנות, חוץ מזה נסעתה בקרוז?, אני כן וזה כמו לנסוע בכרכרה.

 

בהצלחה.

 

נסעתי בקרוז, דווקא מרווחת מאובזרת ונסיעה לא רעה כ"כ,

לגבי האמינות של הדגם החדש (2011) אני לא יכול להגיד לך,

אבל מנסיוני התבכינות של כמה עובדי הייטק שמתים להחליף את הרכב שלהם מוקדם יותר למשהו חדש שיצא - זה לא מדד לאמינות.

פורסם

בוקר טוב,

יש אצלנו כמה שברולט קרוז וגם פיג'ו 301.

בוא אלי לנתניה, תסתכל על המכוניות ותעשה נסיעת מבחן במכוניות שתבחר.

אח"כ נשב ונמצא יחד את הפתרון הטוב ביותר עבורך.

אמיר

פורסם
חברים, תעברו בחברת הייטק ותשאלו עובדים שיש להם קרוז, איך האמינות של הרכב?

 

אני מודה שלי אין ניסיון עם הרכב הזה, אך לאח שלי היה ועוד כמה חברים שעבדו איתו באותה חברים, לכולם היו אינסוף תקלות בעיקר בתיבת הילוכים, אז איך זה בדיוק הופך אותה לרכב אמין, הרכב הזה הוא המיץ של הזבל שיצא מבית שברולט דייהו.

 

בהצלחה.

 

אני אומנם לא איש הייטק, אך לקרוז שלי 0 (אפס) תקלות.

לקרוז 1.6 2013 של אישתו של חבר, 0 (אפס) תקלות.

נסיעות שלנו ברוב מוחלט עירוניות.

מצטייר על שבירת סטיגמה.

 

פות״ש - לדעתי אין התלבטות בין קרוז ל-301.

ברור שקרוז. בהצלחה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

×
×
  • תוכן חדש...