Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראוטר מחו"ל

nitch
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אחרי כמה דאגות אבטחה וביצועים קצת כושלים של המודם ראוטר שקיבלתי מהספקית (בחו"ל), אני מעוניין לקנות ראוטר ומודם בנפרד.

על הדגם של המודם אני כבר די סגור, אבל צריך המלצות על ראוטר.

דרישות:

אמינות גבוהה, אם הוא ידרוש ריסט כל יומיים אני אקבל מכות.

שליטה מדוקדקת על אבטחה. יש לי רקע ברשתות והבנה טובה של פרוטוקול TCP/IP, מעוניין לשלוט בגישה החוצה ברמת כתובת MAC, שתהיה שמירת לוגים טובה, ואפשרות להגדיר גישה לפי שעות. Snooping זה יתרון משמעותי.

כיסוי אלחוטי טוב לN וAC, ועדיפות ליכולת להחליף אנטנות לכאלו עם גיין גבוה, או כאלו שתשבנה רחוק מהראוטר.

לאור הדרישות, תקציב גמיש. א י קונה באירופה או בספרד, אז לא מוגבל לדגמים מהארץ.

רב תודות!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Draytek vigor 2860ac

יש לו את כל מה שרשמת.

מניסיוני זה כלי מאוד יציב, לא דרש ממני איתחול עקב תקיעה באף פרוייקט

ובתור ראוטר חזק מאוד יש לו גם קו vdsl יציב מאוד, כך שלא תזדקק למודם בנפרד.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רציתי להשקיע משהו כמו 150-160 פאונד, אבל פתוח גם ליותר בשביל משהו שיפתור את כל צרותי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
Draytek vigor 2860ac

יש לו את כל מה שרשמת.

מניסיוני זה כלי מאוד יציב, לא דרש ממני איתחול עקב תקיעה באף פרוייקט

ובתור ראוטר חזק מאוד יש לו גם קו vdsl יציב מאוד, כך שלא תזדקק למודם בנפרד.

תודה!

הבעיה שלי היא לא תקיעות, אלא איכות מקרטעת של העברת נתונים. לפי הביקורת שהובאה כאן הוא די בינוני בקטע, אם כי הממשק שלו נראה לי מעולה. קצת פוחד לשים כזה סכום ולהתאכזב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הביקורת הזו לא נכונה, לא נתקלתי בשטות הזו של 6 מגה מ10 מטר

פורסם

הביקורות על יציבות הVDSL באמת מעולות. הבית שלי לא אתגר גדול מבחינת כיסוי איכותי כי הוא די מרובע והראוטר במרכז. עכשיו מתלבט בין לקחת מודם שלהם עם ראוטר אחר, או לקחת את כל החבילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

תתחיל לקרוא

ASUS RT-AC88U Wireless-AC3100 הבחירה שלי

D-Link AC3200 Ultra Tri-Band Wi-Fi

Linksys AC1900 התקציבי בחירה שלי מקום 2.

NETGEAR Nighthawk X6 AC3200.

פורסם
הביקורות על יציבות הVDSL באמת מעולות. הבית שלי לא אתגר גדול מבחינת כיסוי איכותי כי הוא די מרובע והראוטר במרכז. עכשיו מתלבט בין לקחת מודם שלהם עם ראוטר אחר, או לקחת את כל החבילה.

זה אחד הראוטרים היחידים שנתקלתי בהם שהם כלכך יציבים כעעשים הכל ביחד.

שוב, לגבי האלחוט, הכיסוי שלו כמו של ראוטר סטנדרטי מחברה טובה לא משהו יוצא דופן אך זה לא חלק מהמהות שלו לתת פיתרון אלחוטי יותר ממה ש ap ייעודי יתן.

לגבי הביקורת על האלחוט, יתכן והיו להם הפרעות תדרים ודברים כאלו, אני התקנתי עשרות כאלו במקומות הכי לא אסטרטגיים לwifi טוב ואף פעם לא נתקלתי ב6 מגה..

פורסם

אסוס... את הדגם תבחר לפי התקציב.

הרואטרים שלהם - מ ע ו ל י ם

גילוי נאות... לצערי אין לי מניות אצלם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...