Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחי יש פיג'ו 206 מנוע 1400, עם 200K ק"מ.

הרכב מתוחזק על ידנו ועבר טיפול גדול לפני חודשיים הכולל החלפת פלאגים, פילטר שמן ושמן ונוזל קירור.

הרכב משמש כרכב משני בבית עם נסועה נמוכה מאוד ולכן הבעיה שכבר מעל שנה ברכב לא טופלה רק שלאחרונה הרעידות ותחושת הרכב נחנק התחזקו.

הבעיה שבטורים נמוכים הרכב רועד מאוד, בלחיצה על הגז הרכב נחנק קלות ומנורת מנוע נדלקת ולאחר כמה דקות מהבהבת ומלווה בציפצופים. לאחר כיבוי הרכב הנורה נכבת, ז"א תחילה נסיעה היא ללא נורה דולקת.

מניסיונות לדלות מידע פה בפורום הבעיה מצביעה על ניקוי מצערת ואולי מנוע צעדים.

ניקוי מצערת, האם יש מדריך מפורט (לרכב הנ"ל, מצאתי המון מדריכים על רכבים אחרים) כיצד לבצע ניקוי רציני ולא לפרוק ספריי קרבורטורים על המנוע. במידה ולא מומלץ לבצע לבד (מזכיר שיש לנו ידיים עובדות וכבר שנים מטפלים ברכבים ביסודיות), מקום מומלץ לניקוי מצערת ועלויות משוערות.

בנושא מנוע צעדים, האם לקוות שניקוי המצערת היסודי ינקה גם אותו והעניין יסודר או להחליף בכל מקרה? מקריאה פה הבנתי שאין צורך לאחר ההחלפה לאפס מנוע צעדים במחשב הרכב אלא שהוא "מתאפס על עצמו" אחרי נסועה קצרה, האם נכון?

אם לדעתכם יש בעיה אחרת אשמח לשמוע, חשבתי על ניקוי מצערת כי ההשקעה הכספית היא אפסית ומעדיף לא להתחיל החלפות חלקים עד מציאת הפתרון, מדובר ברכב שכמעט לא בשימוש.

תודה רבה לעוזרים

פורסם

לפני שאתה ניגש לנקות מצערת תתחבר לסורק ושלוף קוד תקלה. מצערת מלוכלכת לא מדליקה נורת תקלה אלא אם אחד החיישנים שלה תקול אך אני בספק ואני סבור שניקוי לא ייפתור את הבעיה.

פורסם

יש לי פיג'ו 306 וגם לי הרכב נחנק ולא יכולתי לנסוע הלכתי למוסך בשניה אחת ברפרוף עין הוא גילה לי את הבעיה יכול להיות שיש לך את אותה בעיה

לא בטוח אבל שווה לנסות

אז ככה קח את הרכב לסיבוב מתי שהרכב נחנק אל תכבה את המנוע פשוט פתח מכסה מנוע לך לחיישן למדה(חמצן) שעל הגזוז הוא צמוד למנוע ותוציא את החיישן אם הרכב מפסיק לגמגם ולהרגיש שהוא נחנק מצאתה את הבעיה אם לא, אני ממליץ ללכת למוסך

שיהיה לך בצלחה ומקווה שתיישם את מה שאמרתי זה יכול לפתור לך הרבה עלויות כספיות במידה וזה זה כי לא תמיד יודעים מהיכן זה נוצר מכיוון שיש המון סיבות לגמגום מנוע או שהמנוע נחנק בצלחה רבה

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובות המהירות.

לדבריו הקודי תקלות מלפני תקופה הם:

p0350

p0300

p0200

לא סגור על כמה זה מעודכן ואם נעשה איפוס לפני הסריקה.

אשתדל מחר לשלוח אותו לסריקה חוזרת.

במידה ואלה הקודי תקלות, עד כמה זה נורא...?

תודה

עריכה אחרונה על ידי dontsend
פורסם

קצת נתקענו בלי סורק תקלות, כנראה נדפק או משהו.

יש מישהו בשישי בבוקר באזור ראשון לציון עם סורק תקין?

אשמח לעזרה.

תודה רבה

• תוכן חדש...