Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כמו שמי שאומר שישראל זה מקום רע לחיות בו אז ישר שולחים אותו חזרה מאיפה שהוא הגיע.

אתה לא רואה את הבעייתיות באמירה הזאת?

לא.

בוא, זה לא שמערכת השלטון וערכים אמריקאים הם פסגת האבולוציה השלטונית של המין האנושי ואין מה לשפר ולאן לשאוף.

ארה"ב היא אכן פסגת האבולוציה השלטונית, עד כה, ואכן יש מה לשפר ולשנות. תמיד.

אנחנו, כולנו, חיים בחסד הניצחון האמריקאי על הפאשיזם והקומוניזם.

אתה מכיר מקום שחיים בו יותר טוב מארה"ב?

ואל תגיד לי סקנדינביה, לסקנדינבים יש את הלוקסוס לחיות תחת מטריית ההגנה הצבאית של ארה"ב.

בנוסף, מדינות סקנדינביה הן מדינות הומוגניות מבחינה אתנית (ואפשר לראות מה קורה שנכנסות אוכלוסיות זרות בכמויות ושוברות את האחידות הזו).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה מכיר מדד כלשהו שקובע שארה״ב היא המקום שחיים בו הכי טוב בעולם?

אני לא מאוד עוקב אחרי מדדים כאלו, אבל ממה שיצא לי לקרוא, מקום ראשון הם לא.

פסגת האבולוציה? בוא לא נגזים. מדינה עצומה שהצליחה לצמוח בזכות גישה חופשית לקרקע ושתי מלחמות עולם שלא נוהלו בשטחה. ולצד זה זה ״מככבת״ כמדינה עם יחס אזרחים - כלואים גרוע במיוחד, אפילו מזה של סין - בפעם האחרונה שבדקתי. ולצד זה, חלק מהערים המרכזיות שלה הופכות או הפכו לערי רפאים עם שכונות נטושות, והפשע האלים בערים הגדולות שלה ניתן להשוואה למה שקורה במדינות עולם שלישי.

אם החיים שם היו כל כך נפלאים לכולם כמו שאתה מתאר, טראמפ לא היה נבחר להיות נשיא מלכתחילה. על זה הוא רכב לפני הכל.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לא.

בעיה.

אני לא מרוצה מהרבה מאוד דברים בישראל. אני צריך לחזור לרוסיה?

"תחזרו מאיפה שבאתן" זו אמירה שהייתי מצפה לשמוע מבסטיונר מתוסכל בשוק התקווה, לא מנשיא ארה"ב.

מאיפה שבאתן במקרה והוא לא יודע (וכן, הוא לא יודע נקודה) זה ניו-יורק, מישיגן, אילינוי ומיניסוטה. (להבדיל משתי גרושותיו שהגיעו בייבוא מצ'כיה וסלובניה)

זו אמירה אומללה. אני רוצה לראות אותו מעז להתבטא ככה על חבר קונגרס לבן שמעביר ביקורת על צורת הממשל.

האמת לא יודע למה אני מתפלא הבן אדם הוריד את הסטנדרטים ואת רמת השיח הפוליטי לשפל שיקח לארצות הברית שנים להתאושש ממנו אם בכלל.

בנוגע לזכותן להעביר ביקורת מדובר בחברות קונגרס. תפקידן להעביר ביקורת על התנהלות הממשל.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם (נערך)

שרשור עם #5253 הודאות שמתנהל כבר כמעט שלוש שנים בהם:

- טראמפ נבחר לנשיא של ארה''ב.

- טראמפ יסיים קדנציה ראשונה למרות כל תחזיות האנליסטים בשרשור שהוא לא שורד שבוע,חודש,שנה,שנתיים...

- טראמפ כנראה הולך לקדציה שניה, והשרשור ימשיך לעוד 4 שנים ו-10000 תגובות.

ובסה''כ הרבה ביוקורות שמצדיקות קיצוניות אחת למען האחרת, ויותר מדי שנאה אובססיבית למשהו שרוב המגיבים כלל לא קשורים אליו.

ChemGuy85, אתה מעלה טענה:

"תחזרו מאיפה שבאתן" זו אמירה שהייתי מצפה לשמוע מבסטיונר מתוסכל בשוק התקווה, לא מנשיא ארה"ב.

ואז אתה אומר:

להבדיל משתי גרושותיו שהגיעו בייבוא מצ'כיה וסלובניה

סלח לי אדון, אתה בסטיונר בשוק?

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
בעיה.

אני לא מרוצה מהרבה מאוד דברים בישראל. אני צריך לחזור לרוסיה?

.

זה לא מה שכתבת, כשעניתי 'לא'.

תדייק במה שאתה אומר ואל תסיט את הדיון

פורסם
טראמפ לא גזען.

אתה אומר שהוא גזען, השמאל אומר שהוא גזען.

מוזר, אני ליברל, בגלל שאני תומך בטראמפ אני לפתע ימין קיצוני. אין אמצע אצלכם, הכל תוויות.

מה שאומר שהשמאל גזען.

dd8579b0d3f22587b312a50eb84f9cb9.jpg

Sent from my SM-G965U using Tapatalk

מדהים איך meme's באיכות ירודה נחשבים בעיניך כאמת לאמיתה. עד כדי כך קל לשכנע את המשוכנעים אה...

בנוסף למה שמלכישוע כתב לך, הנה עוד:

https://www.huffpost.com/entry/president-donald-trump-racist-examples_n_584f2ccae4b0bd9c3dfe5566

ועוד:

https://www.vox.com/2016/7/25/12270880/donald-trump-racist-racism-history

ועוד:

https://www.theatlantic.com/magazine/archive/2019/06/trump-racism-comments/588067/

קישורים מעניינים, לא מעידים על אופיו של הבן אדם.

אם תקרא למעלה או תחפש קצת, תמצא מספיק עדויות שמעידות על אופיו של אדם. אתה פשוט לא רוצה למצוא. תקשיב, זה לא בעיה, כל מה שאתה צריך זה להגיד "אני יודע שהנשיא שלי גזען, ואני בסדר עם זה". פשוט וקל.

טראמפ לא ירק עליהן ולא השתמש בכינויי גנאי. הוא אמר את דעתו על דעותיהן, והוא צודק.

ההורים הגיעו לארה"ב, ממדינות נחשלות, והילדים רוצים לשנות את שיטת הממשל של המקום שסיפק להוריהם מקלט בטוח, ולילדיהם מקום לצמוח, אפילו לרמה של פעילות פוליטית.

ולמה ארה"ב לא נחשלת, אם לא בגלל שיטת הממשל (והתרבות וכל מה שנגזר מזה)?!

החשיבה העקומה זה לרצות לשנות מהשורש את המקום בעולם שכולם שואפים להגיע אליו.

זה שהוא היה רבע מתוחכם בגזענות שלו, לא אומר שהוא לא גזען.

והטענה שלך חסרת לוגיקה לחלוטין:

טענה 1: ההורים הגיעו לארה"ב ממדינות נחשלות וקיבלו מקלט בטוח

טענה 2: הילדים רוצים לשנות את שיטת הממשל של ארה"ב

מכאן (לטענתך): שיטת הממשל בסדר והילדים לא.

אממה, אין כאן שום קשר לוגי. זה שלהורים היה מקלט בטוח, לא אומר שהכל טוב ואין מה לשפר. מה גם ששוב לא הסברת מה זה "לשנות את שיטת הממשל".

אולי הוא גזען, אבל מה שהוא אמר לארבעת המטומטמות זו לא אמירה גזענית.

להגיד למאן דהוא, לך תחזור למקום שאבותיך באו ממנו, אם לא טוב לך פה - זו לא גזענות. הוא לא אמר להן את זה בגלל שחורות או מוסלמיות. הוא אמר להן את זה כי הן טוענות שארה"ב זה מקום רע לחיות בו, והערכים שלה מושחתים.

זו לגמרי טענה שלך שהם טוענות שארה"ב זה מקום רע לחיות בו. מה גם ששוב - זה לא פוסל אותן מלרצות לשפר את המדינה. אני בטוח שהרבה אנשים רצו לתפקידים פוליטיים כי היה להם לא טוב במדינה שלהם והם רצו לשפר אותה.

לא.

ארה"ב היא אכן פסגת האבולוציה השלטונית, עד כה, ואכן יש מה לשפר ולשנות. תמיד.

אנחנו, כולנו, חיים בחסד הניצחון האמריקאי על הפאשיזם והקומוניזם.

אתה מכיר מקום שחיים בו יותר טוב מארה"ב?

ואל תגיד לי סקנדינביה, לסקנדינבים יש את הלוקסוס לחיות תחת מטריית ההגנה הצבאית של ארה"ב.

בנוסף, מדינות סקנדינביה הן מדינות הומוגניות מבחינה אתנית (ואפשר לראות מה קורה שנכנסות אוכלוסיות זרות בכמויות ושוברות את האחידות הזו).

אני לא יודע מאיפה ההאדרה הזאת של ארה"ב, אבל יש כ-ל כ-ך הרבה דברים שלא טובים בה.

זו אחת המדינות עם הפערים הכלכליים הכי גדולים.

עשרות מיליוני אנשים נתמכים ע"י food stamps וצריכים עזרה מהמדינה בשביל להתקיים.

המדינה המערבית הכי מסוכנת מבחינת שימוש בנשק.

אחת המדינות המערביות הגרועות ביותר בזכויות נשים (הפלות..), זכויות מיעוטים, מערכות בריאות, מוות בעריסה, כמות אסירים... להמשיך?

ומה זה הטיעון המגוחך הזה שטוב לחיות בסקנדינביה כי ארה"ב מגינה עליה? מה הקשר? אפשר להגיד את זה כמעט על כל מדינה בעולם, סו וואט?

"שוויץ? נו באמת, אם ארה"ב לא הייתה מגינה עליה אז פוטין, קים ודורטטה היו מיד מפציצים אותה" :-P

ואני לא אגיד סקנדינביה, אני אגיד אסטוניה, שאמנם רוצה להיות סקנדינביה אבל היא עדיין לא שם. ואמנם מדובר במדינה קיקיונית וקטנטנה אבל אני חותם לך שהאזרח הממוצע בה חי יותר טוב מבארה"ב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הבנתי נכון את במבי הכוונה שלו היא משהו שאפשר לראות כבר סדר גודל של עשור או שניים, ובעוצמה גבוהה בשנים האחרונות.

אנשים שמהגרים למדינות מערביות ממדינות נחשלות, והם או ילדיהם רוצים לייבא את הנחשלות למדינה המערבית שאליה הגיעו.

לדוגמה אנשים שברחו מפקיסטן לבריטניה, והילדים שלהם רוצים להחיל שריעה.

לדוגמה אנשים שברחו מסוריה בגלל מלחמת האזרחים כדי לייבא את המלחמה בין הסונים לשיעים למדינה מערבית שאליה ברחו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

זה נטו קסנופוביה.

תמיד יש אנשים שחושבים שרק בגלל שסבא רבא שלהם ירד מהאונייה לפני מספר דורות דמם יותר כחול מאנשים שיורדים היום מהמטוס.

אם נדפדף בדפי ההיסטוריה נראה שמה שאומרים היום על מהגרים ממדינות ערב ודרום אמריקה זה בדיוק מה שאמרו על מהגרים מכל מיני shit holes כמו אירלנד, גרמניה, איטליה, סיציליה, האימפריה הרוסית לפני 100 - 150 שנים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם
זה נטו קסנופוביה.

תמיד יש אנשים שחושבים שרק בגלל שסבא רבא שלהם ירד מהאונייה לפני מספר דורות דמם יותר כחול מאנשים שיורדים היום מהמטוס.

אם נדפדף בדפי ההיסטוריה נראה שמה שאומרים היום על מהגרים ממדינות ערב ודרום אמריקה זה בדיוק מה שאמרו על מהגרים מכל מיני shit holes כמו אירלנד, גרמניה, איטליה, סיציליה, האימפריה הרוסית לפני 100 - 150 שנים.

זה נטו ענייני.

תמיד יש אנשים שחושבים שאם הם שייכים לקבוצת מיעוט, הם אוטומטית מייצגים את אותה קבוצה, ושהחוויה שלהן ייחודית.

שוב. תתייחס למה שנאמר, אל תמציא הגיגים כלליים.

פורסם
זה נטו קסנופוביה.

זה לא קשור לקסנופוביה, זה קשור לזה שאם אתה בורח ממקום X בגלל סיבה Y, אל תביא איתך את הסיבה Y או הגורם לה W.

זה Common Sense בסיסי, רק שהשמאל בכל העולם לא צריך Common Sense, עדיף לזרוק מושגים לא קשורים, רצוי שיהיו הלחם של מילה עם "פוביה"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם הבנתי נכון את במבי הכוונה שלו היא משהו שאפשר לראות כבר סדר גודל של עשור או שניים, ובעוצמה גבוהה בשנים האחרונות.

אנשים שמהגרים למדינות מערביות ממדינות נחשלות, והם או ילדיהם רוצים לייבא את הנחשלות למדינה המערבית שאליה הגיעו.

לדוגמה אנשים שברחו מפקיסטן לבריטניה, והילדים שלהם רוצים להחיל שריעה.

לדוגמה אנשים שברחו מסוריה בגלל מלחמת האזרחים כדי לייבא את המלחמה בין הסונים לשיעים למדינה מערבית שאליה ברחו.

אני לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים של כמות האנשים שמהגרים ממדינה א' למדינה ב' ומנסים להפוך את מדינה ב' למדינה א'. אני בכלל לא אופתע אם האחוז הזה פצפון ביחס לכמות המהגרים. מה שכן הגיוני - שהם מנסים לשמר מנהגים ומסורות שהם רגילים אליהם ממדינת המקור שלהם. זו אחת הסיבות שיש שכונות שברובן יהודיות, מוסלמיות וכדומה.

וחוצמזה שהטיעון "לכו לתקן את הארץ המקורית של ההורים שלכם לפני שאתם מנסים לתקן את הארץ שלכם" הוא לא רק גזעני, אלא גם מטומטם. תגיד את זה לפליטים סורים או פקיסטנים, תגיד את זה לרוסים שברחו מהצאר לפני מאות שנים, תגיד את זה בערך לכל בנאדם שעזב בלית ברירה את המדינה שלו בשביל להגר למדינה אחרת, טובה יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא הבאתי נתונים :shock:

וחלק מהמנהגים והמסורות זה אונס קבוצתי (נניח באירועי מוזיקה?) או שזה חלק מהקטע של להפוך את מדינה ב' למדינה א'?

ומה לגבי עריפת ראשים או תקיפת יהודים או סתם אנטישמיות?

הרי זה לא שיש לרוב האנשים בעיה עם זה שסורי יכין חומוס או מצרי יכין פול נכון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
א מוסלמיות וכדומה.

וחוצמזה שהטיעון "לכו לתקן את הארץ המקורית של ההורים שלכם לפני שאתם מנסים לתקן את הארץ שלכם" הוא לא רק גזעני, אלא גם מטומטם. .

מה שמטומטם זה להגיד 'גזעני' על כל דבר שאתה לא מסוגל לתת לו תשובה עניינית.

חברות הקונגרס האמורות (כדי שנחזור להקשר רלוונטי), חושבות שארהב היא חברה מדכאת, גזענית, שצריכה לאפשר לכל משפר תנאי מחייה להגר לתוכה.

זו חתירה תחת אושיות הבסיס של ארה"ב כמדינת לאום. מדינת לאום קולטת הגירה בהתאם לצרכיה, עם יוצאי דופן מאוד ספיציפיים, שמוחרגים על בסיס הומניטרי.

כי אין אפשרות למערב לקלוט את כל מי מהעולם השלישי שרוצה להכנס. זה לא מעשי.

דבר שני, מה שמקדם את העולם השלישי זו העלייה המתמדת בכלכלת המערב.

תעצור את הקטר, ותכניס את העולם השלישי לרגרסיה.

פורסם

ארה"ב הוקמה כמפלט שאיפשר בערך לכל מי שרצה להגיע לשם.

בוא נזכור שבניגוד לאחרים, להם אפילו אין מיתוס מכונן של היסטוריה בת אלפי שנים וסיפורי סבתא מימי האימפריה הרומאית.

הלאומיות האמירקאית היא לא אתנית, לכן אין ולא אמור להיות שום קשר בין כמות המהגרים שנכנסים אליה לבין היכולת שלה לשמר את התרבות הפוליטית והכלכלית בה - כל עוד המהגרים באמת מיישרים קו עד רמה מסוימת. וכפי שאתה יכול להבין מהקהילות הדתיות שם - זה לא 0 - 100 אינטגרציה אף פעם.

לא שאני בעד הפרלמנטריות האלו, אבל בוא לא נהפוך בכח את ארה"ב לאיזה גן עדן שהיא לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...