Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
טראמפ בובה של פוטין. מדובר בהישג המודעיני הגדול בכל הזמנים. רוב המעשים של טארמפ בשנה וחצי האחרונות משרתים בראש וראשונה את האינטרסים של רוסיה וסין.

אתה מזכיר לי את התגובות של תומכי הBDS ושאר "חובבי ציון", שטוענים שטראמפ הוא בובה של נתניהו\הציונים\היהודים העשירים וכו'...

אתה טועה וגם הם טועים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
אתה מזכיר לי את התגובות של תומכי הBDS ושאר "חובבי ציון", שטוענים שטראמפ הוא בובה של נתניהו\הציונים\היהודים העשירים וכו'...

אתה טועה וגם הם טועים.

עוד הפעם התחלנו ימין vs שמאל כמו ילדים קטנים שצריך לנגב להם את הישבן?

תפתחו את העיניים שלכם. טראמפ מחליש את ברית נאט"ו, ממוטט הסכמים ובריתות שנחתמו אחרי מלחמת העולם השנייה והעניקו לעולם 70 שנות שלום יחסי, מכריז מלחמת סחר על בעלי הברית של ארצות הברית, מסיר סנקציות מצפון קוריאה ורוצה להוציא חיילים אמריקאים מדרום קוריאה, מתלונן שרוסיה לא מוזמנת ל-G7 ועוד ועוד.

אני לא יודע איזה רפש פוטין מחזיק עליו, אבל תחושת בטן שלי אומרת שקלטת "מופע המים במלון" זה רק קצה הקרחון.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

מה קשור ימין-שמאל?

הראתי שטענה שלך מגוחכת בדיוק כמו של השמאל האנטי ישראלי.

אפשר להיות בעד\נגד טראמפ, גם בלי לחשוב שיש מישהו שמפעיל אותו. תן לו קרדיט שהוא פועל בחוכמה\טיפשות על דעת עצמו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תשמעו, אובאמה חתם על הסכם שאין בו שום תוכן ממשי מול איראן, שהבטיחה להתפרק מנשק גרעיני, ובתמורה הסיר את הסנקציות שהיו עליה. מי בכלל מאמין לאיראנים המשוגעים האלה? איך הוא ויתר להם ככה במקום לעשות שרירים? אין, אובאמה הזה הוא לוזר רופס וחסר עמוד שדרה.

אה, רגע. בעצם זה לא אובאמה, אלא טראמפ, ולא איראן, אלא צפון קוריאה.

איזה גבר-גבר הטראמפ הזה! הוא יודע להתמודד עם המשוגעים האלה ולדאוג לבטחון של העם שלו.

פורסם

על סמך מה אתה אומר שטראמפ הסיר את הסנקציות על צפון קוריאה, כשהוא בעצמו אמר שבינתיים הסנקציות לא יוסרו?

ואם כבר איראן, טראמפ דווקא הקשיח/החזיר את הסנקציות עליהם.

פורסם
אני מניח שאתה מתייחס לתקרית מינואר 2016, בה שתי ספינות אמריקאיות פלשו (בטעות) לשטח ימי איראני ונתפסו ע״י האיראנים, והחיילים האמריקנים שוחררו ללא פגע תוך 15 שעות. מעבר לדרמה הזולה (״הורידו על הברכיים״), התקרית - שהייתה, יש לזכור, באשמת האמריקאים - הסתיימה בשלום.

צד אחד (כנראה לא הצד שלך) באומה האמריקאית דיבר על השפלה לצורך פרופגנדה ותעמולה של המשטר האיראני, חודשים ספורים בלבד אחרי שקיבלו מיליוני דולרים ממשל אובמה+הסרת סנקציות והסכם גרעין.

האמריקאים לא פלשו (פלשו במילון זה נכנסו בכוונה ללא רשות. הם טעו בניווט, לא פלשו!)

15 שעות (!!) המתנה (ג'ון קרי,אגב, התקשר תוך כמה דקות לעמיתו זריף) ותמונות מופצות של חיילים אמריקאים מושפלים על הברכיים, ע"י מי שהרגע קיבל מהם הטבות ,כסף ויכולת לפזר טרור באמצעות הסכם הזוי, עבורך זה דרמה זולה.

עכשיו שים לב להטיה המובנית אפילו בתוך ההודעה המאוד קצרה שלך:

אובאמה מנהל מדיניות של של יחסים דיפלומטיים עם איראן, וכתוצאה מכך תקרית צבאית עם איראן - באשמת האמריקאים - שהיתה יכולה להסתיים בשפיכות דמים, הסתיימה בשלום וללא נפגעים. המסקנה: אובאמה רופס וחסר עקרונות. אחלה יחסים דיפלומטיים. כנראה עבורך זה לגטמי להוריד על ברכיים חיילים ממדינה אחרת עם קשרים דיפלומטיים שנכנסו בטעות לשטח טריטוראלי ולהחזיקם 15 שעות ועשיית תעמולה מתריסה. ומאיפה לך שזה היה מגיע לשפיכות דמים? אתה רואה את האיראנים מעיזים ללכת לשם?

לעומת זאת -

טראמפ מנהל מדיניות של יחסים דיפלומטיים עם מנהיג צפון קוריאה, וכתוצאה מכך משוחררים שלושה אמריקאים שבויים. המסקנה: טראמפ בעל עמוד שדרה שעקרונותיו הצילו חיים. לא דיברתי על עמוד השדרה של טראמפ או עקרונותיו בתגובה שלי למעלה אליך.זאת מסקנה נטו שלך. אבל אם כבר נכנסת לזה- טראמפ שיחרר ללא תמורה שבויים אמרקאים ממדינה עויינת, עוד לפני כינון יחסים כלשהם.

שמעו, אובאמה חתם על הסכם שאין בו שום תוכן ממשי מול איראן, שהבטיחה להתפרק מנשק גרעיני, ובתמורה הסיר את הסנקציות שהיו עליה. מי בכלל מאמין לאיראנים המשוגעים האלה? איך הוא ויתר להם ככה במקום לעשות שרירים? אין, אובאמה הזה הוא לוזר רופס וחסר עמוד שדרה.

אה, רגע. בעצם זה לא אובאמה, אלא טראמפ, ולא איראן, אלא צפון קוריאה.

איזה גבר-גבר הטראמפ הזה! הוא יודע להתמודד עם המשוגעים האלה ולדאוג לבטחון של העם שלו.

אתה יכול להפנות אותי לרשימת הסנקציות שהוסרו או להצהרה אמריקאית כלשהי על ביטול הסנקציות נגד צפון קוריאה? כנראה שלא. כי לא היה דבר כזה (כן, הזכירו את זה בתשקורת ואמרו את זה גם בטלויזיה הממלכתית של קים בצ.קוריאה, מקווה שלא אלה המקורות שלך).

עכשיו בוא נעשה סדר:

שמעו, אובמה חתם על הסכם גרעין שאין בו שום תוכן ראוי מלבד הקפאה של תוכנית גרעין לכמה שנים, תוך כדי שבמקביל הוא נותן לאיראן לפתח יכולות טילים בליסטיים כדי שכבר יהיו מוכנים ליום שבו ניתן יהיה לחדש את הגרעין וללא שום סעיף על התפרקות מוחלטת מנשק גרעיני ותוך הסרת סנקציות באופן מידי ללא הדרגה. כל זה על בסיס שקרים ("מעולם לא רצינו לפתח גרעין לצרכים צבאיים אלא רק למטרת שלום") כשאובמה בעצמו יושב בבית-לבן ושולח את ג'ון קרי (בעל האינטרס) לסגור את הפינות.

עכשיו שמעו עוד קטע- טראמפ הגיע להבנות (לא חתם כלום) על פירוק מוחלט מנשק גרעיני, כאשר אם זה יגיע מצידו של קים הוא יזכה בהדרגה להקלה בסנקציות ("יתנו יקבלו"), הוא גם שם על הפרק גם את תוכנית הטילים והגיע בעצמו לפסגה כמי שמוביל אותה ע"מ לשים הכל השולחן. השרירים שהוא הפגין הביאו את צ.קוריאה לדחוף בעצמם לפסגה הזאת.

אז לעניינו- אובמה הוא לוזר רופס (תזכיר לי על מה קיבל את הנובל?) וטראמפ כרגע מנצח בגדול על התזמורת.

פורסם
עוד הפעם התחלנו ימין vs שמאל כמו ילדים קטנים שצריך לנגב להם את הישבן?

תפתחו את העיניים שלכם. טראמפ מחליש את ברית נאט"ו, ממוטט הסכמים ובריתות שנחתמו אחרי מלחמת העולם השנייה והעניקו לעולם 70 שנות שלום יחסי, מכריז מלחמת סחר על בעלי הברית של ארצות הברית, מסיר סנקציות מצפון קוריאה ורוצה להוציא חיילים אמריקאים מדרום קוריאה, מתלונן שרוסיה לא מוזמנת ל-G7 ועוד ועוד.

אני לא יודע איזה רפש פוטין מחזיק עליו, אבל תחושת בטן שלי אומרת שקלטת "מופע המים במלון" זה רק קצה הקרחון.

זה לא עניין של ימין או שמאל. זה עניין ששמאלנים בד"כ מפרשים מציאות בצורה מעוותת ורחוקה מהמציאות והעובדות:

1. רוסיה עושה מה שהיא רוצה עוד הרבה לפני טראמפ: גיאוגריה, סוריה ואוקראינה הן רק חלק מהדוגמאות (שהשתיים האחרונות הן מתקופת אובמה).

2. טראמפ לא מחליש את נאט"ו. יכול להיות שחלוקת המשאבים שארה"ב נותנת לנאט"ו היא מוגזמת, כאשר מדינות אירופה העשירות נותנות פחות. לגיטמי מצידו כראש מדינה לחשוב שהמדינה שלו מפסידה מזה וזה לא עומד באינטרס שלה.

3. איזה הסכמים ובריתות חשובים הוא ביטל ממלחמת העולם השנייה? חוץ מזה אז מה? האו"ם קם אחרי מלחמת העולם השנייה כדי למנוע מלחמות ובינתיים הגוף הזה הוא ריקבון של מדינות רקובות שמנגחות דמוקרטיות וזירה לאינטרסים מלוכלכים. גם שלום יחסי ביחס למה? רק למלחמת העולם השנייה. לך תבדוק כמה מיליונים נהרגו במלחמות מאז מלחמת העולם השנייה. במערב היה שקט יחסי, לא בעולם.

5. מלחמת הסחר מוצדקת לחלוטין מבחינת ארה"ב. לא יכול להיות שהיא תאפשר סחר חופשי ועל סחורות ממנה יטילו מכסים. זה שהיו נשיאים רופסים עם ראייה יחב"לית גלובלית ליברלית קיצונית, זה לא אומר שזה טוב לאמריקה.

6. מעניין אם כל הפרשנים שיורדים על טראמפ שנפגש עם מנהיג צפון קוריאה, ביקרו באותה צורה את קלינטון. באופן די מגוחך, אותם פרשנים שמתלוננים על מתן לגיטימציה למפירי זכויות אדם, רוצים שישראל תדבר עם העם השפל שיושב לידנו שזכויות אדם זה ממנו והלאה ושאיפותיו הם זריקתנו לים. שלא נדבר על כך שראשי המדינה לחצו יד ונתנו לגיטימציה לטרוריסט הכי גדול שהרג הכי הרבה ישראלים. אבל אז הם אמרו ששלום עושים עם אויבים. כנראה שלטראמפ אסור.

7. רוסיה היא שחקן חזק באירופה ובאסיה. אולי טראמפ חושב שקירובה יכולה להועיל מאשר להרחיקה. זכותו לחשוב כך. זה עדין לא הופך אותו בטענה מגוחכת לסוכן של פוטין.

פורסם
באופן די מגוחך, אותם פרשנים שמתלוננים על מתן לגיטימציה למפירי זכויות אדם, רוצים שישראל תדבר עם העם השפל שיושב לידנו שזכויות אדם זה ממנו והלאה ושאיפותיו הם זריקתנו לים.

חשבתי שאתה לא מכיר בקיומו של העם הפלסטיני. מה נשתנה?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)

ואם כבר איראן, טראמפ דווקא הקשיח/החזיר את הסנקציות עליהם.

או שלא קראת בקפידה את מה שכתבתי, או שלא הבנת את הנקודה. מקווה שזה המקרה הראשון.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם
חשבתי שאתה לא מכיר בקיומו של העם הפלסטיני. מה נשתנה?

הכוונה, לעם הערבי שהגיע לישראל מדרום מזרח סוריה, רובם מאזור חורן.

וגם כיום, העם הערבי מראה לנו בסוריה, איך רוצחים אחד את השני.

ושבטי הבדואים בסיני כנ"ל - עם טבח בנשים וילדים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

השרירים שהוא הפגין הביאו את צ.קוריאה לדחוף בעצמם לפסגה הזאת.

לא ראיתי סיבה לצטט את כל מה שכתבת, אבל בגדול מה שעשית זה פשוט להסביר במכבסת מילים ארוכה למה פגישה של טראמפ יותר טובה מפגישה של אובמה. בפועל, זה די... אותו הדבר.

זה לא עניין של ימין או שמאל. זה עניין ששמאלנים בד"כ מפרשים מציאות בצורה מעוותת ורחוקה מהמציאות והעובדות:

הצלחת לסתור את עצמך במרווח של פחות מ-10 מילים.

אבל אז הם אמרו ששלום עושים עם אויבים. כנראה שלטראמפ אסור.

לא קראתי הרבה, אבל 3-4 פרשנויות שכן ראיתי, התייחסו בעיקר לטענה שקים מנצל את הפגישה ומעשית לא נותן כלום בתמורה. לגבי מה מצופה מישראל ומה מצופה מטראמפ מול צפון קוריאה - לרדת על שמאלנים זה כיף, אבל יש אי אילו הבדלים קטנים בין מה שקורה פה למה שקורה שם.

בכל מקרה, בהחלט יש גם מידה רבה של צביעות בכל הביקורות על הפגישה הזו. בדיוק כמו שיש גם מידה רבה של צביעות בגאווה רבה מדי בה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

צד אחד (כנראה לא הצד שלך) באומה האמריקאית דיבר על השפלה לצורך פרופגנדה ותעמולה של המשטר האיראני, חודשים ספורים בלבד אחרי שקיבלו מיליוני דולרים ממשל אובמה+הסרת סנקציות והסכם גרעין.

האמריקאים לא פלשו (פלשו במילון זה נכנסו בכוונה ללא רשות. הם טעו בניווט, לא פלשו!)

15 שעות (!!) המתנה (ג'ון קרי,אגב, התקשר תוך כמה דקות לעמיתו זריף) ותמונות מופצות של חיילים אמריקאים מושפלים על הברכיים, ע"י מי שהרגע קיבל מהם הטבות ,כסף ויכולת לפזר טרור באמצעות הסכם הזוי, עבורך זה דרמה זולה.

אכן, דרמה זולה. כזו שמאופיינת במילים ״השפלה״ ו-״על הברכיים״ כדי לתאר סיטואציה עם פוטנציאל נפיץ במיוחד (ואם אתה חושב שלא, אתה תמים להחריד) שהסתיימה בשלום וללא נפגעים. וכן, אפשר להתווכח על המונח ״פלשו״, אבל התקרית היתה כולה וללא ספק באשמת האמריקאים.

ולא משנה כמה סימני קריאה תשים אחרי המספר 15, זה עדיין מספר קטן להחריד של שעות בקונטקסט של תקריות צבאיות/דיפלומטיות.

אגב, מי ש״הוריד את החיילים על הברכיים״ היו חיילים איראניים, שתפקידם לעכב כל כוח לא איראני שנכנס למרחב שלהם. מבטיח לך שאף חייל איראני לא קיבל שום הטבה מארה״ב. מבטיח לך גם שחיילים איראניים היו יורדים על הברכיים בסיטואציה הפוכה (אם לא גרוע יותר). אגב, אחרי התמונות ה״משפילות״ פורסמו גם תמונות של האמריקאים זוללים חומוס(?) ונחים בזולה על שטיחים וכריות. אבל אני לא רואה אותך משבח את הכנסת האורחים האיראנית.

אחלה יחסים דיפלומטיים.

כנראה עבורך זה לגטמי להוריד על ברכיים חיילים ממדינה אחרת עם קשרים דיפלומטיים שנכנסו בטעות לשטח טריטוראלי ולהחזיקם 15 שעות ועשיית תעמולה מתריסה. ומאיפה לך שזה היה מגיע לשפיכות דמים? אתה רואה את האיראנים מעיזים ללכת לשם?

כאמור, השימוש בביטויים כמו ״על הברכיים״ ו-״תעמולה מתריסה״ כדי לנסות לייצר פאתוס לא תורם כלום לדיון רציונלי. אין כאן אפילו טיעון הגיוני שאפשר להתייחס אליו.

לשאלתך, בהחלט, היה מדובר בסיטואציה וולטילית בפוטנציה. היו יכולים להיות נפגעים, אפילו לא מתוך כוונה אלא מתוך המתח שמייצרת הסיטואציה. ועזוב שפיכות דמים, מה אם החיילים היו נלקחים בשבי?

אתה יכול להפנות אותי לרשימת הסנקציות שהוסרו או להצהרה אמריקאית כלשהי על ביטול הסנקציות נגד צפון קוריאה? כנראה שלא. כי לא היה דבר כזה (כן, הזכירו את זה בתשקורת ואמרו את זה גם בטלויזיה הממלכתית של קים בצ.קוריאה, מקווה שלא אלה המקורות שלך).

קודם כל, התמרונים עם צבא דרום קוריאה בוטלו - זו עובדה. אבל אני מניח שלדידך מדובר במפגן כוח של טראמפ, ולא בהתקפלות מול צפון קוריאה.

שנית, אכן היו דיווחים מהועידה שטראמפ הבטיח לבטל סנקציות. אבל יודע מה? אני באמת לא בטוח שיעשה זאת (למרות שאני אישית משוכנע שאכן הבטיח), סתם כי הוא בלתי צפוי לחלוטין. בכל אופן, ההגיון אומר, שאם הקוריאנים הסכימו בכלל לכל הענין מתוך לחץ כלכלי, סביר שהם עשו זאת בתמורה לאיזושהי הבטחה להקלה בנושא. אני מניח שנראה בעתיד הקרוב מה נכון ומה לא.

וסתם נזכיר שסנקציות כלכליות יכולות להיות מוסרות ומוחזרות בהינף יד. כך שאין באמת משמעות ארוכת טווח להסרה או הטלה של כאלה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם (נערך)
הכוונה לעם הערבי.

אין כזה דבר "עם ערבי".

זאת אומרת, אלא-אם-כן אתה מאמין בתפיסה הפאן-ערבית.

רגע אחד, אתה מאמין בפאן-ערביות?!:screwy:

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם (נערך)
אין כזה דבר "עם ערבי".

זאת אומרת, אלא-אם-כן אתה מאמין בתפיסה הפאן-ערבית.

רגע אחד, אתה מאמין בפאן-ערביות?!:screwy:

יש בחור בפורום בשם חן, המפמפם לנו - כי זכות ההגדרה העצמית של אנשים.

אמורה להיות מקובלת ע"י אנשים אחרים - אז אני :silly: .. זורם.

הערבים הם אשר טענו, משנת 1920 ועד שנות ה 70 - כי ארץ ישראל היא אדמת הקדש ערבית מוסלמית.

ולכן יש לגרש ולטבוח את היהודים בארץ-ישראל, עד אשר יחזרו למדינות אשר מהם הגיעו

אסור להכיר במדינת ישראל והיהודים - ו התפקיד הנ"ל של הפגיעות הלחימה והגירוש.. יבוצע

ע"י מדינות ערב. (האומה הערבית)

( ואני מקבל את הטענה שלהם - כי כך אתה לימדתה אותי.. אני קולט לאט ..אני מכיל)

הערבים לא טענו כי קיים עם פלסטיני במרחב, לא נרשם כי יש עם פלסטיני במרחב ואו דרישה

להגדרה עצמית כעם פלסטינאי.

ולכן לאחר סיום מלחמת העצמאות ב 1949 - ובהמשך חתימת הסכמי אי הלוחמה וקווי הגבולות.

נחתמו הסכמי שביתת הנשק וקווי הגבול בארץ-ישראל - עם מדינות ערב, ירדן מצריים סוריה ולבנון.

האזורים הערביים בארץ ישראל היו ברשות מדינות ערב, ולא הוגדר בהם עם פלסטיני.

עזה - מצריים, יהודה ושומרון - ירדן, ואזורים שנויים במחלוקת - סוריה.

לא הוגדר עם פלסטיני בשטחים והאזורים הללו

לא הייתה דרישה של תושבי האזורים הללו להגדרה עצמית .. כעם.

המנהל הכלכלה ותוכניות הלימודים, היו של המדינות הערביות אשר היו שם.

ירדן, אשר שלטה על רוב השטח והאזרחים הערביים הפלסטיניים - סיפחה בשנת 1950

את אזורי יהודה ושומרון לממלכת ירדן, והאזור נרשם הגדה המערבית.. של ירדן.

התושבים הערביים התמזגו בשילטון והצביעו לפרלמנט הירדני - חלקם כיהנו כשרים בממשלה,

ובשרות החוץ כנציגים דיפלומטיים, בשגריריות ירדן בחו"ל

והצבא של מדינות ירדן מצריים וסוריה, ישב על קווי הגבול של האזורים הללו עם ישראל.

רק משנות ה 60 , החלו להשמע קולות של תנועות ואירגוני טרור, אשר התיימרו לייצג

את הערבים תושבי האזורים הללו, עד אז הם נקראו ערביי ארץ-ישראל פלסטינה.

ובקיצור פלסטיניים, אומר - ערבים אשר ישבו בזמן המנדט הבריטי , בארץ-ישראל פלסטינה

(הם לא הוגדרו כעם)

והיהודים בזמן המנדט הבריטי נרשמו כ - יהודיים פלסטיניים.

ערביי ארץ ישראל בזמן המנדט הבריטי, כינו את עצמם בדרך כלל "ערבים" ולא "פלסטינים",

והמוסדות הבולטים שלהם, הוועד הפועל הערבי והוועד הערבי העליון, שנוסד בשנת 1936,

השתמשו במונח "ערבי" ולא במונח "פלסטיני"

,,,

"פלסטין", - "הוא מושג ערבי המעוגן בהוויה הערבית".

והמושג הלועזי Palestine עובר תמורה בעולם, ומאבד את משמעותו ההיסטורית:

הפלסטינים לא הקימו ארגון לאומי ציבורי כולל

(בניגוד לציבור היהודי שמוסדותיו הלאומיים היו "כנסת ישראל", "אספת הנבחרים" ו"הוועד הלאומי"),

אף שהדבר הוצע להם על ידי ממשלת המנדט.

בתפקידי ייצוג למוסלמים שימש הארגון העדתי-הדתי, המועצה המוסלמית העליונה,

"הדור הצעיר בקרב אומות העולם גדל כיום בנוף פוליטי שבו Palestine היא ארצו של אש"ף".

(הוספה שלי - פמפום שטיפות מוח, ע"י תנועות חופש רדיקליות אשר גורמת לעיוות ההיסטוריה,

.. שקר ההופך לאמת )

הקריאות ליצוג.. העם הפלסטיני, הגיעו מארגוני הטרור אשר הוקמו לפגוע בישראל.

מאחר וכך יש להם לגיטימיות לכאורה - אנו פוגעים בישראל בשם העם הפלסטיני.

ארגוני הטרור הללו הוקמו ונתמכו ע"י המודיעין הצבאי של מדינות ערב.

הן לפגיעה בישראל ואיסוף מודיעין - והן מאחר והמדינות הללו חתומות על הסכמי הפסקת אש

מול ישראל - כך הן יכולות לפגוע בישראל, ע"י גורמים אחרים.

רק לאחר שארגוני הטרור הללו, החלו לפגוע גם במדינות ערב

ולאחר מלחמת יום-כיפורים (1973) - אשר בה לא הצליחו מדינות ערב לנצח את ישראל

על-אף תנאי הפתיחה הטובים שעמדו לרשותם.

החליטו מדינות ערב להעביר את בעיית ארץ-ישראל - ממדינות ערב לידי ארגוני הטרור.

ובועידת רבאט במרוקו (1974) - מדינות ערב הכירו כי יש להכיר בעם פלסטיני.

והמייצג שלו הוא ארגון טרור , בשם הארגון לשחרור פלסטין.

מוכר כיום .. כ שיטת אירן - מימון ארגוני טרור, כגון החיזבאללה.

לכן מחר - ארגון החיזבאללה יכול להכריז על עצמו כעם נוסף - על גבולות ישראל

ולא להיות מחוייב להסכמים, אשר נחתמו עם מדינת האם - לבנון.

ואז.. ארגוני החופש הדמוקרטיים המיוחדים, יכירו בחיזבאללה כעם - כי הם הרי מכירים בכולם.

וכאשר החיזבאללה יתקוף את ישראל, ויפגע בה ובאזרחייה.

וישראל תתקוף בחזרה ותפגע בארגון הטרור החיזבאללה - ישמעו צעקות מכיוון ארגוני החופש המיוחדים.

זה לא ארגון טרור - זו נציגות לגיטימית של עם, אשר מנסה להשמיד אותכם (את ישראל)

ולכן.. לישראל אסור להיתייחס אליו כארגון טרור, ולפגוע בו.

כנ"ל החמאס - הוא נראה כמייצג עם פלסטיני נוסף, עם מאפיינים שונים, אשר רובו בעזה.

(המסוכסך מאוד, עם העם הפלסטיני הנוסף ביהודה ושומרון)

החמאס הוא לא ארגון טרור, הוא מייצג לגיטימי של עם.. המנסה לפגוע בישראל

ולהשמיד אותה.. ו לישראל אסור לפגוע במייצג, ישראל צריכה להכיל את הפגיעות בה..

כי זו דרישת העם הפלסטיני הנוסף בעזה - והחמאס הוא המייצג של העם הזה.

בזמן האחרון מתגלים עמעמים נוספים באזור.. ואני..:wink: מכיל.

יש מספר עמעמים בסוריה, ו בתימן יש עם דרומי וצפוני, וכולם נלחמים אחד בשני ובשלישי.

ויש את ארגוני החופש המיוחדים.. אשר מוצאים עמעמים חדשים - בשם החוק החופש והצדק.

העמעמים החדשים.. לא ידעו שהם בכלל עם..

עד אשר ארגוני החופש המיוחדים.. הסבירו להם.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תגידו, עוד כמה שנים ניהיה עדים להולדתו של עם חדש נוסף במדינות אירופה? לדעתי לא רחוק היום שיהיה בעיית "עזה" גם באירופה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...