Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בסוף זה עבד, אתה לא חייב להגביל.

מספיק שתסביר בכנות מה הבעיה עם היבואן, ומה לצפות הלקוח כבר יוותר לבד.

כמובן שמדובר במקרה חריג, אבל רק לצורך הדוגמא.

פורסם

אז למה קציני הרכב לא מסבירים לעובדים לוותר על גולף/ראפיד/אוקטביה? ודווקא להפך מעודדים אותם וממליצים על הרכבים הנ"ל?

הם כול כך רוצים להתעסק כול היום בהחלפות מצמדים של אלפי מכוניות?

פורסם (נערך)

לא תמיד מדוייק. אצלי בעבודה מאות רכבי ליסינג. באמת מעט מאד בוחרים את הוואגיות אלה שכן עושים זאת אחרי שדברו איתם במודע. יש אחד שלקח ראפיד.

אז עכשיו אחרי כ 15K הגיר רועד בהתחלה ומדי פעם נותן חבטות בפקק אבל לבחור לא ממש אכפת בכלל. הוא מתעלם.לא מתרעם וממשיך לסוע (האמת גישה בריאה). מצדו : גם אם הרכב פתאום יעצר יביאו חלופי.

ייתקנו או לא ייתקנו ממש לא משנה לו.לא רכב שלו. העיקר שיגיע מ A ל B.

בליסינג הוא לא חריג. אני מכיר כאלה שנוסעים עם נורית check engine דולקת קבוע וממש לא מזיז להם. האוטו נוסע אז יאאלה: גז!

היתה גם קורולה שבכל ברקס /מהמורה הבולמים או התפוחים נתנו נקישות מתכתיות חזקות.

כשהנהג שאל את החברה אם כדאי להכניס לבדיקה אמרו: בחודש הבא טסט. אם ייכשל בטסט אז נטפל סע ואל תדאג.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
עדכון: הרכב שוחרר, העלות הכוללת הינה כ 8,300 ש"ח, ממתין לתשובה מהיצרן האם תהיה השתתפות.

היי, סליחה שאני שואל אבל לא הבנתי למה נתת להם אישור לסדר את הרכב ב8000 שח,לפני שהתחייבו בפניך להשתתפות.אני לא יודע כמה עלה לך לתקן את המנוע,אבל אלו סכומים מטורפים ולא הגיוניים בעליל לרכב שהוא רק בן 6 בקושי.

פורסם

וזה מה שמגוחך עד לכאב בגירים האלה, שאחת מנקודות המשיכה שלהם, לזכרוני, כשמכרו את הרעיון לקליינטים היתה הפשטות יחסית לפלנטריים ומסתבר שהחבר'ה האלה גם מתקלקלים יותר, גם קריעת תחת כלכלית לתקן אותם.

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...