Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שיתנו הנחה לאוטו שנמכר בכמויות מטורפות כמו הספורטאז'. בכלל מתפלא על ההשקעות בפירסום של המשאיונת הזו שאינן זניחות בזמן האחרון, אפשר להערכתי לפרסם שהאוטו הזה מחורבן, מסרטן, שהבעלים של קאיה אנטישמי, מה שתרצו ועדיין נראה לי שיהיה קשה לפזר את התור.

פורסם

יש סיכוי סביר לקבל הנחה, אבל לא בכסף אלא בדמות אביזרים (שכמובן עולים ליבואן פחות ממה שהוא מציג לך כהנחה).

ההטבה לא תגיע ל-10% ואני בספק אם תגיע ל- 5% . משהו כמו שידרוג של המולטימדיה חינם....

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

כנראה שבסוכנות לא תקבל הנחה משמעותית, אבל אולי יהיו מבצעים מעניינים ב-0 קילומטר. כבר עכשיו הספורטאז׳ נמכר ב-0 קילומטר בהנחה של 8%. נקווה שיגדילו את ההנחה לקראת סוף השנה.

פורסם

אני מאמין שיתנו הנחה בצורת אבזור "מתנה" ולו רק כדי להשאיר את "פם הייצור" של מסירת כלי הרכב עובד, והקל במעט על מסירות ינואר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כנראה שבסוכנות לא תקבל הנחה משמעותית, אבל אולי יהיו מבצעים מעניינים ב-0 קילומטר. כבר עכשיו הספורטאז׳ נמכר ב-0 קילומטר בהנחה של 8%. נקווה שיגדילו את ההנחה לקראת סוף השנה.

8% הנחה זה מבצע ? תסתכל במחירון כמה יורד הרכב בין יד ראשונה לשנייה ותראה שהוא יורד יותר מ-8%.

0 ק"מ זה נכון - אבל הקונה יד שנייה .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אבי מעוניין לקנות, שמע מחבר שאפשר לקבל 10% הנחה מהיבואן. יש אמת?

אתה יכול להגיד לאביך שהנחה של 10% על הדגם הזה (הנחה ממחיר הרכב, אני לא מדבר על הנחה באבזור) היא לא מציאותית לא רק לספורטאז', אלא לרוב הג'יפונים הפופלריים בשוק. האמת היא שגם חצי מזה לא מציאותי.

מאז תחילת שיווק הדגם החדש של הספורטאז' הוא נמכר ללא הנחות ממחיר הרכב בכלל (למעט מבצעי "חבר" הוא שני מבצעים ארציים שהיו לאורך השנה בהם ההנחה היתה הרבה יותר נמוכה מ- 5%)

אז אם בשביל זה שווה לכם לחכות עד דצמבר שאולי תהיה הנחה קלה ממחיר הרכב...לא חושב.

אצל מי כן יכולות להיות הנחות כאלו?

ג'יפונים שהמכירות שלהם מקרטעות והמלאי בארץ קרוב ל- 12 חודשים מחודש היצור יקבלו הנחות גבוהות, אבל זה לאו דווקא בחודש דצמבר כי רכבים מיוצרים לאורך כל השנה. יכול להיות שיבואן מסויים ירצה לשפר את נתוני המכירות שלו לשנת 2016 ואז יצא עם מבצע נקודתי, אבל לרוב מה שמנחה את היבואנים זה גיל המלאי בארץ.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנבואה ניתנה לשוטים אך לא נלקחה מהחכמים.

תמיד ניתן להמתין ולצפות למבצעים עתידיים,

במסגרת ימי מכירה תקופתיים או

במבצעים לחברי המועדונים השונים.

חלפו הימים שבהם מחיר המחירון הרשמי של היבואן

הוא התנ"ך שעליו הושבעו הלקוחות באולמות התצוגה.

כיום לכל נציג מכירות או סוכנות מכירה או דילרים

של מרבית יבואני הרכב בישראל,

קיים החופש להעניק הנחה לא מבוטלת

על פי שיקול דעתו ובמקרה הצורך לבקש אישור מלמעלה

למתן הנחה גדולה יותר.

להלן דוגמה לקבלת הנחה ואביזרים בסוכנות משנה (מוסך),

הרכב ספורטג' בגרסת אורבן 1.6 שהוזמן ע"י חבר

בסוף חודש אוגוסט 2016 והתקבל בתחילת ספטמבר.

הנחה כספית: 1,000 ש"ח - לקוח חוזר.

כל התוספות ואביזרים הנ"ל ללא עלות:

מערכת מולטימדיה אנדרואיד,

מגלש קידמי + אחורי,

איתוראן SAVE,

חיישנים באזר,

מצלמת רברס למסך,

מחיר לתשלום: 136,900 ש"ח (לא כולל אגרת רישוי).

פורסם

שני הסנט שלי מתהליך רכישת קיאה סיד שליוויתי בסוף 2015:

1. לקראת סוף השנה היבואן יצא במבצע כאסחיסטי לעמיתי חבר, ניתנו שם הנחות יפות שהתקרבו ל- 10%.

2. התנאי לקבלת ההנחה היה שהרכב יעלה על הכביש עוד לפני סוף השנה, קרי היבואן רצה לשפר ככל הנראה את סטטיסטיקת המכירות שלו.

3. התמחור בסוכנויות השונות שונה לחלוטין, במקרה דנן נתקלתי בכ- 6,000 ש"ח הנחה נוספת על מחיר - אחרי הנחה - שבסוכנות אחרת נשבעו לי שאי אפשר לרדת ממנו (רמז - מסתבר שאפשר).

פורסם
אייל, אפשר לדעת איזו סוכנות? (אפשר בפרטי)

בכל סוכנות, הוא לא תיאר משהו חריג.

שני הסנט שלי מתהליך רכישת קיאה סיד שליוויתי בסוף 2015:

1. לקראת סוף השנה היבואן יצא במבצע כאסחיסטי לעמיתי חבר, ניתנו שם הנחות יפות שהתקרבו ל- 10%.

2. התנאי לקבלת ההנחה היה שהרכב יעלה על הכביש עוד לפני סוף השנה, קרי היבואן רצה לשפר ככל הנראה את סטטיסטיקת המכירות שלו.

3. התמחור בסוכנויות השונות שונה לחלוטין, במקרה דנן נתקלתי בכ- 6,000 ש"ח הנחה נוספת על מחיר - אחרי הנחה - שבסוכנות אחרת נשבעו לי שאי אפשר לרדת ממנו (רמז - מסתבר שאפשר).

דורקי, יבואן קיה עורך מבצע לעמיתי "חבר" בסביבות חודש מאי כך שזה לא המצב. יכול להיות שמדובר במבצע לחברי הסתדרות המורים, הוט או קרנות השוטרים שהיה באוקטובר 2015 ואז מדובר על הנחה של בערך 10% הנחה על הסיד (על הספורטאז' הקודם היתה הנחה הרבה יותר נמוכה).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
8% הנחה זה מבצע ? תסתכל במחירון כמה יורד הרכב בין יד ראשונה לשנייה ותראה שהוא יורד יותר מ-8%.

0 ק"מ זה נכון - אבל הקונה יד שנייה .

החשבון הזה לא מעניין את מי שקונה רכב ליותר מ5 שנים. למישהו כזה עדיף לקבל עכשיו הנחה של 8%.

• תוכן חדש...