Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני לא יודע אם יש סיכוי, אבל אני אנסה בכל זאת.

קיבלתי מתנה מחבר לפני כמה שנים סאב וופר.

מאז החלפתי רכב והסאב לא נכנס לי ברכב ולכן אני מעוניין למכור/להחליף אותו כדי להביא במקומו סאב קטן יותר/שטוח.

על הסאב שלי הייתה מדבקה עם הפרטים שנפלה עם הזמן כנראה, ועל הרמקול עצמו אין רישום (לא מבחוץ ולא מבפנים)

אני מעוניין לפרסם אותו אבל אין לי שום פרטים עליו כדי לתת לקונים שהתעניינו. (גם אותו חבר שהביא לי לא זוכר)

אני מעלה תמונה של הסאב על הסיכוי שמישהו יזהה :)

אז זה הסאב, 15 אינץ. זה כל מה שידוע לי כרגע

20161006_201640.jpg

פורסם

אני לא מאמין שאני רואה אחד כזה חי עדיין, יתכן מאוד שהוא היה שלי אבל לא בתיבה הזו.

זה סאב של מוראל תאמינו או לא.

15 אינטש, 300 וואט.

על המגנט תהיה מדבקה לבנה או כיתוב לבן morel

זה היה ייצור שלהם בארץ ובסין למיטב זכרוני, נסיון שלא ממש הצליח אבל אם תרצו אין זו אגדה. סאב 15 מקורי של מוראל.

הוא לא רע אבל גם רחוק מלהיות טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סאב עתיק !!!

באמת נראה כמו מורל 15"

פעם אחרונה שראיתי כזה היה לפני כ 6-7 שנים.

היה מגיע בתיבה שטוחה. שמתאימה לטנדרים

אדי. כשראית אותו אמרתי מורל.

ירדתי למטה וראיתי שגם אתה אמרת את זה

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...