Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראיון עבודה

ArikC
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אני זקוק לעצה טובה,אנסה לקצר כמה שאפשר.

הייתי בראיון עבודה לפני כחודש בחברה מסוימת,התאמתי לכל הדרישות,אך הניסיון שלי בתפקיד הנ"ל יחסית מועט.

הראיון עבודה היה אחלה לדעתי,לא שאלו אותי יותר מידי על עצמי אלא יותר הסבירו לי על מהות התפקיד ועל העבודה עצמה.

אמרו לי תתקשר ביום ראשון(זה היה בחמישי) ניתן לך תשובה,בסופו של דבר התקשרתי וקיבלתי תשובה שהחליטו לקדם מישהו מבפנים,מקובל.

לפני כמה ימים אותה חברה העלתה עוד מודעת דרושים,הפעם לא דרשו נסיון וההכשרה עליהם על פניו אני מתאים למשרה,שלחתי קו"ח והתקשרו אלי ממש לאחר כמה שעות.

השיחה הייתה ממש קצרה,שאל אותי קצת על עצמי ואמרתי לו שהייתי בראיון לפני כחודש באותו המקום,אך אשמח להגיע לעוד ראיון,ואמר משהו כמו אני אברר מה היה בראיון, ואחזור אליך וניתק.

בקיצור לא היה נשמע יותר מידי מבסוט,ככה התרשמתי לפחות,אני לא מכיר אותו וגם לא עשיתי את הראיון עבודה הקודם אצלו.

אני ממש חושב שהמשרה הזו תפורה עלי, ואני בטוח שאני מתאים מאשר הרבה אנשים אחרים.

עכשיו השאלה היא כזו,במידה והם לא חוזרים אלי(יום יומיים) מה לדעתם כדאי לי לעשות?

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לעבור הלאה למודעות דרושים הבאות.

אתה עוד תחזור לשם בתור מנכ"ל.

Sent from my ASUS_Z00A using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכיר אחת שלא התקבלה לעבודה.

כל יום הסתננה למסדרונות החברה, טיילה שם דיברה עם כולם, כולם ידעו שהיא לא עובדת שם ומנסה להתיידד.

יום אחד, אחד המנהלים שם דיבר איתה, עבר לראיון ומפה לשם היא כבר עובדת שם יותר מ25 שנים באחת מחברות ההיטק הותיקות בארץ, עשתה 3 תארים בתקופה זו.

גילוי נאות, קרובת משפחה.

סיפור הצלחה.

כשמתרגלים לנוכחות שלך, יותר קל לקבל אותך

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
סע לשם.

אם לא מהדלת אז מהחלון.

מכיר אחת שלא התקבלה לעבודה.

כל יום הסתננה למסדרונות החברה, טיילה שם דיברה עם כולם, כולם ידעו שהיא לא עובדת שם ומנסה להתיידד.

יום אחד, אחד המנהלים שם דיבר איתה, עבר לראיון ומפה לשם היא כבר עובדת שם יותר מ25 שנים באחת מחברות ההיטק הותיקות בארץ, עשתה 3 תארים בתקופה זו

זה עובד בעיקר בסרטים של שנות התשעים. היום בשביל לעקוף את משאבי אנוש אפשר להיכנס רק מהגג, כלומר דרך אחד המנהלים או בעלי המניות. לצערי ברוב החברות בארץ הזנב כבר מזמן מכשכש בכלב.

אני נוטה להסכים עם שמנמניאק - לא רוצים לא צריך, ובטח לא צריך בכח.

פורסם (נערך)

אז זהו, אין שם משאבי אנוש, זו חברה קטנה, אחד המנהלים הזוטרים שם עשה לי את הראיון ביחד עם הבעלים. ומי שדיבר איתי ככל הנראה היה אחד העובדים שבאותה שניה התפנה לעניין.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה שאתה לא היית נוסע, לא אומר שלא צריך לנסוע. אני הייתי נוסע למקומות שאף אחד לא היה מסכים לנסוע לשם. צריך להשקיע וצריך לעשות את הדברים שהם מעבר, שאחרים לא היו עושים. תהיה שונה. מה תפסיד מזה? דלק? זמן? מה אתה יכול להרוויח מזה? עבודה טובה עם משכורת טובה? בחיים you win some, and you loose some. אבל אם לא תנסה לא תגיע לwin. לטעמי לא לנסות זה יותר גרוע מלנסות ולהיכשל.

פורסם

~

הפנמת היטב את מיטב הקלישאות של ה-life coaches למיניהם, וכעת אתה מדקלם אותן בבטחון מרשים. אולי כדאי לשקול הסבת מקצוע, שמעתי שיש בזה כסף טוב.

לענייננו - תמיד קיימת סבירות קטנה שתרגיל כזה יצליח, השאלה אם הוא רוצה להתאבד על כל משרה או לעשות ניהול סיכונים ולבחור את הקרבות שלו. מנסיוני, אין טעם לעשות רומנטיזציה ולצפות שהיוזמה תיפול על מישהו שיעריך אותה. כשעוברים מתיאוריה לפרקטיקה, מגלים לעיתים קרובות שלהתנהג שונה/מעז/פורץ דרך מרשים בעיקר את המועמד עצמו וקומץ מחבריו. המעסיקים עסוקים בעבודה השוטפת ואין להם פנאי להזמין את המשאית עם המדליות.

5863901_700b.jpg

פורסם

זו רק דרך להשיג ריאיון. את כל השאר הוא צריך לעשות רגיל - להוכיח את עצמו.

אני אגב לא מקשיב לשום life coaches. אגב גם אני חושב שזה כסף טוב.

אני הבנתי גם שאת התפקיד הוא מאוד רוצה ולכן הצעתי את זה. ברור שאם יש לו כמה אפשרויות וזאת רק אחת מביניהם, אין טעם.

• תוכן חדש...