Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט איזה רכב לקנות ואשמח להצעות והמלצות.

אני מחפש רכב ידני בלבד ועדיפות ל 200 כ"ס ומעלה מעל שנת 2005.

התקציב שלי הוא עד כ 80 אלף ש"ח.

כרגע האופציות שאני חשבתי עליהן הן:

1. סובארו B4 R3.0. (ייתרון של מנוע אטמוספרי ללא השהיות טורבו)

2. סיאט לאון FR. (ייתרון של מנוע טורבו עם המון מומנט)

3. מגאן 2 GT. (ייתרון של מחיר)

יש עוד הצעות?

פורסם

לא מעל 200 כ"ס ("רק" 180) ונדירה, אבל פוקוס אקובוסט מהנה מאוד ובמחיר מגוחך.

אם אתה שוקל 208GTi (בהחלט רעיון מצוין), הייתי מכניס למשוואה גם את המיני קופר S - רובן אוטומטיות ודי יקרות אבל פה ושם אפשר למצוא איזו פנינה.

פורסם

אין פוקוס למכירה והאלפא היחידה שיש כרגע למכירה זה 159 TI והבחור רוצה עליה כמעט 100 אלף ש"ח, שזה מעבר לתקציב שלי :-(

בכלל, מכל האופציות שנרשמו פה, האופציה הריאלית היחידה כנראה זה לאון FR, כי יש אותן יחסית בשפע.

פורסם

טעות שלי, יש אלפא.

קראתי קצת באינטרנט אחרי שהצעתם ואנשים רושמים שהם מאוכזבים, שהאוטו מרגיש חלש בשביל 200 כ"ס, כנראה בגלל שהאוטו כבד.

אז נראה לי אני ארד מאלפא :)

פורסם

אתה יכול גם "להתפשר" על לאון 1.8TSI ועם כמה שיפורים קלים אתה הרבה מעל ה-200 כ"ס ונשאר עם הרבה עודף בכיס.

היא לא תשחט אותך בעלויות אחזקה, צריכת דלק נורמלית לגמרי ועלויות ביטוח סבירות.

לדעתי זו בחירה מעולה עבורך.

פורסם

אני חשבתי על הלאון 1.8, אבל שוב, לאחר שקראתי באינטרנט, ראיתי שהמנוע הזה הרבה יותר רגיש לתקלות מאשר ה 2 ליטר.

במיוחד במיוחד אם אני אשפר.

פורסם

המנוע "רגיש לתקלות"?

לא יודע איפה שמעת את השטות הזאת. מדובר באחד המנועים הכי אמינים שקיימים.

מכיר באופן אישי כמה לאונים 1.8 משופרות שנוסעות באמינות כבר המון ק"מ.

פורסם

אני יכול להעיד רק מניסיון שלי ושל כאלה מסביבי. אני לא ניזון מסיפורים באינטרנט.

ואם כבר הכי פחות אמין היה ה-1.4 עם טורבו וצ'ארג'ר.

פורסם (נערך)

אני חושב שכולם פה יסכימו איתי שהמנוע של ה 2 ליטר יותר אמין גם ממנוע ה 1.4 וגם מה 1.8.

הכוונה ל sport up tfsi

עריכה אחרונה על ידי WRaleX
  • תוכן חדש...