Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום התקשרתי לביטוח ונתנו לי הצעה לביטוח חובה + צד ג 4400 שקל ועם השתתפות עצמית זה עוד 800 שקל שיוצא סהכ 5200

רציתי לשאול מזה זה אומר השתתפות עצמית כי לא כולכך הבנתי ואם כדאי לעשות את זה?

פורסם

ביטוח צד ג' נועד לכסות נזקי רכוש של מי שנפגע מהרכב שלך בתאונה.

בדרך כלל, במידה ופגעת במישהו והוא תובע את הביטוח שלך, הביטוח שלך משלם לו את כל הנזק ואתה משלם "השתתפות עצמית".

אתה יכול לעשות ביטוח צד ג' שלא תצטרך לשלם השתתפות עצמית בתאונה, אבל זה מייקר את עלות הביטוח השנתית.

פורסם
ביטוח צד ג' נועד לכסות נזקי רכוש של מי שנפגע מהרכב שלך בתאונה.

בדרך כלל, במידה ופגעת במישהו והוא תובע את הביטוח שלך, הביטוח שלך משלם לו את כל הנזק ואתה משלם "השתתפות עצמית".

אתה יכול לעשות ביטוח צד ג' שלא תצטרך לשלם השתתפות עצמית בתאונה, אבל זה מייקר את עלות הביטוח השנתית.

בביטוח שתהקשרתי אמרו לי 4400 חובה + צד ג

אז מה מכסה הצד ג הזה שהיא אמרה לי שכולל ב4400 ולא כולל בהשתתפות העצמית?

ואם הוא מכסה את הנזקים אז למה צריך את השתתפות העצמית?

פורסם (נערך)

נניח חלילה עשית תאונה שהנזק שלה הוא 15,000 ש"ח.

הביטוח שלך משלם לנפגע את הנזק כולו, ואתה משלם לביטוח "השתתפות עצמית".

המטרה של השתתפות העצמית זה, שלא תעשה כל יום תאונה ותגיד הביטוח משלם. שתיקח קצת אחריות על התאונה, ע"י כך שתשלם השתתפות עצמית.

אתה יכול לעשות "ביטול השתתפות עצמית" - שזה אומר שבכל מקרה של תאונה אתה לא תצטרך לשלם שום דבר. זה מייקר את הביטוח. לפי מה שהבנתי ממך ב 800 ש"ח לשנה.

לפי מחיר הביטוח שלך אני מבין שאתה בין 19-21.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

המטרה של השתתפות העצמית זה, שלא תעשה כל יום תאונה ותגיד הביטוח משלם. שתיקח קצת אחריות על התאונה, ע"י כך שתשלם השתתפות עצמית.

אתה יכול לעשות "ביטול השתתפות עצמית" - שזה אומר שבכל מקרה של תאונה אתה לא תצטרך לשלם שום דבר. זה מייקר את הביטוח. לפי מה שהבנתי ממך ב 800 ש"ח לשנה.

לא לא הבנת התכוונתי בלי השתתפות עצמית זה 4400 חובה וג

אם אני רוצה להשתתף עצמית היא אמרה אני צריך להוסיף עוד 800

ואני בן 17 נהג חדש

פורסם
סתם מתוך סקרנות - באיזה רכב מדובר שהביטוח צד ג' שלו כל כך יקר?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

למה יקר זה ביטוח חובה וצד ג ב4400 בלי השתתפות עצמית

ראית איפשהו יותר זול לנהג חדש בן 17?

ומדובר ברכב ניסאן אלמרה 2005

פורסם (נערך)
כדאי שתשאל את הסוכנת שוב בדיוק למה התכוונה.

רק חובה וג גרירה ושמשות 4400

בלי השתתפות עצמית 5200

עריכה אחרונה על ידי elite4
פורסם

היא אמרה לי 4400 זה אם נגיד אני אשם בתאונה אני משלם 2100 השתתפות עצמית

אם אני רוצה לבטל את זה אני משלם עוד 800 שקל שזה יוצא 5200 ואז אני לא צריך לשלם השתתפות עצמית אם אני אשם בתאונה

פורסם

כפי שהוסבר לך קודם, אם תשלם 4,400 שקל ותעשה תאונה עם נזק לרכב אחר, תידרש לשלם השתתפות. אם התיקון יהיה לדוגמה בסכום של 2,101 שקל, אתה תשלם 2,100 שקל השתתפות עצמית וחברת הביטוח שקל נוסף.

אם תשלם מראש 5,200 שקל ותעשה את אותה תאונה, לא תצטרך לשלם את ה-2,100 שקל השתתפות עצמית וחברת הביטוח תשלם את כל ה-2,101 שקל.

משתלם? אתה צריך להחליט האם אתה קונה פוליסה זולה יותר (4,400) עם סיכון שתצטרך לשלם 2,100 השתתפות עצמית במקרה תאונה, או שאתה מעדיף להפסיד מראש 800 שקל (כלומר 5,200) בשביל שלא תצטרך לשלם 2,100 שקל במקרה של תאונה.

ובתמצות:

* בלי ביטול השתתפות עצמית: 4,400 שקל מראש. 0 שקל אם לא עושים תאונה. 2,100 אם עושים תאונה = סה"כ בין 4,400 ל-6,600 שקל לשנה.

* עם ביטול השתתפות עצמית: 5,200 שקל מראש. 0 שקל אם לא עושים תאונה. 0 שקל אם עושים תאונה = סה"כ 5,200 שקל לשנה בכל מקרה.

פורסם
כפי שהוסבר לך קודם, אם תשלם 4,400 שקל ותעשה תאונה עם נזק לרכב אחר, תידרש לשלם השתתפות. אם התיקון יהיה לדוגמה בסכום של 2,101 שקל, אתה תשלם 2,100 שקל השתתפות עצמית וחברת הביטוח שקל נוסף.

אם תשלם מראש 5,200 שקל ותעשה את אותה תאונה, לא תצטרך לשלם את ה-2,100 שקל השתתפות עצמית וחברת הביטוח תשלם את כל ה-2,101 שקל.

משתלם? אתה צריך להחליט האם אתה קונה פוליסה זולה יותר (4,400) עם סיכון שתצטרך לשלם 2,100 השתתפות עצמית במקרה תאונה, או שאתה מעדיף להפסיד מראש 800 שקל (כלומר 5,200) בשביל שלא תצטרך לשלם 2,100 שקל במקרה של תאונה.

ובתמצות:

* בלי ביטול השתתפות עצמית: 4,400 שקל מראש. 0 שקל אם לא עושים תאונה. 2,100 אם עושים תאונה = סה"כ בין 4,400 ל-6,600 שקל לשנה.

* עם ביטול השתתפות עצמית: 5,200 שקל מראש. 0 שקל אם לא עושים תאונה. 0 שקל אם עושים תאונה = סה"כ 5,200 שקל לשנה בכל מקרה.

כן הביטוח זה דבר דפוק כי לא הבנתי על מה אתה משלם צד ג אם בעצם בזמן תאונה נגיד של 1000 שקל אתה משלם הכול

ניראלי אני יקח את 5200

אתה מכיר אולי חברות שיותר זולות ? או שזה מחיר טוב

פורסם

עשו השתתפות עצמית בדיוק בשביל הדבר הזה, שלא תבוא לחברת הביטוח כל שני וחמישי על פגיעות קטנות שעשית לאחרים. על סכומים מתחת להשתתפות צריך להסתדר, אין מה לעשות. גם אם אתה עושה ביטול השתתפות אתה לא יכול לתבוע על נזק שהוא פחות מהשתתפות.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

• תוכן חדש...