Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה רוצה מקסימום סליפריות ואבזור, אקובוסט.

אם אתה רוצה מקסימום כוח בישורת לאחר שיפורים, לאון.

אם אתה רוצה חוויה יותר נעימה ויזואלית, אלפא.

סיכום טוב.

היתה לי את הלאון. מה שהרכב צריך יותר מהכל זה צמיגים ספורטיביים ולא משפחתיים. הם נקודת החולשה העיקרית בהתנהגות הכביש שלו. מעבר לזה, החיסרון היחיד של הרכב זה הגימור הפשוט. לא רכב ספורטיבי, אבל משפחתית ביצועיסטית כן.

מצד שני, המחירון חזק וגם הביקוש, בייחוד לידניות.

ולך תמצא אחת שלא שיפרו וקרעו אותה.

עוד חיסרון... מבוקשות בשטחים.

אישית, אם היתה אלפא באותו מחיר, הייתי הולך על האלפא. הרבה יותר יפה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה למי שענה, אני חושב שג'ולייטה 1.4 170 כ"ס יכולה להיות אופציה טובה (וגם יפה!).

יש בעיה אחת שלא ציינתי אותה,

מתוקף העבודה שלי, אני נוסע למספר מוקדים (כ8-9 כאלה) , מדובר בכ-10-15 התנעות ביום, ונסיעות קצרות בין 1ק"מ ל 8 ק"מ ביום שהם בין 7דק' ל25דק'.

הסיוויק במשך ה3 שנים שאצלי - עומדת בזה בגבורה, עם - 0 תקלות, 30 אלף ק"מ בשנה ו2 טיפולים בשנה (כל 15 אלף על השעון במורשה לפי הספר).

למיטב הבנתי - רכב עם טורבו לא יכול לעמוד בזה? מצריך המתנה של 2-3 דק' לכל כיבוי מנוע? קירור טורבו? זה משהו שהוא מאסט? כי אם כן, זה בהחלט דיל ברייקר.

*אין לי את הזמן והאפשרות לחכות בחניה 2-3 דק' בכל פעם, מדובר על כ30-40דק' מצטבר ביום, שלא זמינים בשבילי.

פורסם

לא יכול לתרום יותר מידי למושא השירשור, אתייחס רק לשאלה אחרונה.

סוג נסיעות שלי קצת דומה לשלך, יותר קילומטרים בשנה, 10 - 15 התנעות ביום, חלקן עם מרווחים קצרים. היה לי רכב עם טורבו (דיזל), הגיע בשימוש כזה ל 350.000 ק"מ בלי שום תקלה.

המתנתי 20-30 שניות לפני כיבוי, זה לדעתי גם היה מיותר אבל זה מתוך הרגל שלא הצלחתי להתגבר עליו.

לסיכום, מכיוון שיש לך גם נסיעות ארוכות, ז"א לא 100% מהשימוש הוא עצור/כבה/תניע/תסע לא הייתי דואג מהנושא הזה.

פורסם

אני מחזיק רכב עם מגדש טורבו.

מנצל את הזמן שלוקח לי להתארגן לרדת מהאוטו - לנתק את הטלפון מהמטען, לסיים שיחה בטלפון אם הייתי באמצע, לארגן את התיק, לכבות מזגן, באיביזה צריך גם לקפל את המראות מהכפתור ורק אז אני מכבה את האוטו. בימים חמים במיוחד המאוורר ממשיך לעבוד גם לאחר שמכבים את האוטו.

היו כמה שרשורים שבהם נטען שמספיק נסיעה רגועה בכמה רגעים האחרונים של הנסיעה בכדי שעוצמת הסיבובים של המגדש תחלש ושברכבים חדשים הוא ממשיך לקבל שמן גם לאחר הכיבוי מה שמונע את הבלאי ומייתר את ההמלצה להמתין בסרק לפני דימום המנוע.

כמו שאמרתי לי בכל מקרה לוקח חצי דקה - דקה להתארגן ליציאה מהאוטו והוא נשאר מונע בזמן הזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...