Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רקע:

בשנים 2013-2014 לא הופעל ביטוח

בשנת 2015 - תאונה במרץ, הופעל ביטוח.

היום תאונה נוספת עצמית, נזק מעורך 5,000 ש"ח.

השתתפות עצמית 990 ש"ח הסדר (וגם על זה אולי יוותרו לי), 1900 ש"ח לא הסדר.

ולשאלה, לאור כך שזה שנה שניה ברצף עם תאונה, האם כדאי להפעיל ביטוח או לא?

שהרי כבר עכשיו אני אתקשה לחדש ביטוח שנה הבאה ואם חס וחלילה יקרה עוד משהו בכלל אף אחד לא ירצה לבטח אותי?

יש לציין שאני יכול להוציא את ה 5,000 ש"ח או גם קצת יותר אם יידרש.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

אם אתה רוצה שימשיכו לבטח אותך , תימנע מהפעלת הפוליסה , 2 הפעלות פוליסה ברצף, יגרור סטטוס חריג על התעודת זהות שלך מבחינה ביטוחית, עדיף לספוג את זה עצמאית.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

זו שאלה שעדיף להפנות לסוכן הביטוח, שידע להגיד לך האם תביעה של 5,000 שקל כעת תגרום לך להיות "מנודה ביטוחית". לשלם 4,000 שקל זה לא מעט כסף, בשביל מה יש ביטוח אם לא תשמש בו? רוב הסיכויים הם שתוכל לבטח כי יש אנשים עם היסטוריה הרבה יותר גרועה משלך עם ביטוח, פשוט תידרש לשלם פרמיה גבוהה יותר. ולא ב-4,000 שקל.

פורסם

רועי - להגיד שפשוט הוא יצטרך לשלם יותר זה פשוט, אבל לשלם בפועל זה כבר עניין אחר.

יש לא מעט מקרים שאפשר לבטח עם 2 תביעות. זה תלוי בוותק שלך בחברה (או כמה שילמת וכמה לקחת) ותלוי בכמה הסוכן מוכן ויכול להילחם בשבילך מול החברה.

במקרה שאתה יכול לשלם ולהימנע מתביעה נוספת, מאוד מומלץ לעשות זאת, מכיוון שגם אם תצליח למצוא ביטוח עם 2 תביעות הוא יהיה יקר באופן משמעותי עד לא משתלם בעליל ויש גם סיכוי טוב שיגדילו את ההשתתפות העצמית בפוליסה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

תודה על התגובות עד כה.

היום בבוקר הרכב אמור להכנס לפחח, בשיחות מול סוכנת הביטוח שלי היא מרגיע אותי ואומרת שגם בעתיד יהיה בסדר, אך מטבעי אני חששן.

• תוכן חדש...