Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים.

אני מחפש מתקין אמין ומקצועי להתקין וו גרירה מקורי לקיה ספורטאז' חדשה, (מנוע 2.0).

חשוב לי שהערכה תהיה מקורית והמתקין באמת מקצועי ועובד בצורה נקיה וטובה.

עדיפות באזור השרון,אם לא אז במרכז (גוש דן).

תודה.

פורסם

[QUO211569]שלום, מקווה שזה הפורום המתאים.

אני מחפש מתקין אמין ומקצועי להתקין וו גרירה מקורי לקיה ספורטאז' חדשה, (מנוע 2.0).

חשוב לי שהערכה תהיה מקורית והמתקין באמת מקצועי ועובד בצורה נקיה וטובה.

עדיפות באזור השרון,אם לא אז במרכז (גוש דן).

תודה.

עשיתי אצלו 2 ווים כבר - 1900 שקל מקוריים .

אחד למרצדס ואחד לשברולט

http://zicki.co.il/

פורסם

תודה רבה.

הם עובדים בצורה נקיה ויסודית?

ראיתי שיש שתי חברות שהם עובדים איתם: ברינק ו westfalia, יש הבדל בין שתי החברות האלו? מי עדיף יותר?

פורסם

לא הבנתי מה זאת ערכה מקורית לקיה. קיה לא מייצרים ווי גרירה. יש להם מתקינים מורשים. אתה יכול לברר אצל היבואן מי המתקין שלהם בארץ ואז לדעת שזה בסדר. אתה גם יכול לפנות לסדנא פרטית, לאו דווקא שמשמשת מתקין רישמי של יבואן, כל עוד המקום פועל תחת רישיון של משרד התחבורה. אם אתה מחפש באזור השרון אז באזור רעננה יש את א.ד נגררים שעובד מקצועי וטוב עם מחירים הוגנים.

פורסם

קודם כל תודה.

ערכה מקורית הכוונה - הבנתי שישנו קיט שמתאים בדיוק לשלדה של הרכב ע"פ יצרן ודגם, ייעודי לאותו רכב ספיציפי ולא משהו כללי.

כמובן חשוב שהחברה של הוו תהיה חברה טובה ואיכותית ולא זבל שיהרס ויקרוס, ודבר שלישי - שהמתקינים יעבדו בצורה נקיה ללא נזק/שריטות לרכב.

פורסם
לא הבנתי מה זאת ערכה מקורית לקיה. קיה לא מייצרים ווי גרירה. יש להם מתקינים מורשים. אתה יכול לברר אצל היבואן מי המתקין שלהם בארץ ואז לדעת שזה בסדר. אתה גם יכול לפנות לסדנא פרטית' date=' לאו דווקא שמשמשת מתקין רישמי של יבואן, כל עוד המקום פועל תחת רישיון של משרד התחבורה. אם אתה מחפש באזור השרון אז באזור רעננה יש את א.ד נגררים שעובד מקצועי וטוב עם מחירים הוגנים.[/quote']

התקינו לי בסוף של טולה פלדה פלדה גורר 3 טון ..

מקורי של הרכב זה שיש צמת חוטים שמתקשרת עם המחשב רכב CANBUS לגבי אורות וברקסים !

לא הייצור של המתכת עצמה ...

פורסם

תודה isoaq,

אפשר לבקש שיתקינו וו של טולה? יודע שהם חברה רצינית, את יתר החברות פחות מכיר.

יש לך אולי תמונה של הוו? ראיתי שיש כל מיני צורות של ווים.

פורסם

בעקרון, יש 3 סוגים של וו גרירה.

מתוכם, יצרן הרכב קובע איזה סוג של וו גרירה מתאים לרכב (אם בכלל). החברות שמתעסקות בתחום, בונות וו גרירה בהתאם למפרט הטכני של הרכב (יש גם חברות בארץ שבונות וו גרירה עצמאית).

פורסם

אחד המתקינים אמר שהוא עובד עם החברה הנ"ל, השאלה היא איך היא? חברה אמינה/חזקה?

אף פעם לא התעסקתי עם ווי גרירה.

• תוכן חדש...