Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו b4 2006 מנוע 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפורום שלום,

אחרי 10 שנים של אכיבה על דו גלגלי

הגיע הזמן שאחזור למשהו על 4.

אז ככה יש לי כמה שאלות. אני מחפש סובארו בי 4 שנת 2006 מנוע 2000.

רציתי לדעת חוות דעת על הרכב

הזה ,מה המחלות שלו אם יש בכלל,

מה כדי לי לבדוק ברכב קודם כל לפני שאני בכלל לוקח לבדיקה אם בכלל משתלם לקחת כי בזמן האחרון שמעתי מאנשים שבדיקות במכון שוות ל***

מה הצריכת דלק של האוטו איך הוא בכללי

האם האחזקה שלו יקרה אם למישהו יש את הרכב או היה יותר ממוזמן לכתוב פה.

ממש נדלקתי על הרכב הזה והוא גם במחיר סביר

אם יש אלטרנטיבות גם אשמח לדעה

תודה מראש לעוזרים

פורסם

תבצע חיפוש היסטוריית הודעות בשם המשתמש שלי, כתבתי על ההתנהגות, צריכת הדלק ועלויות האחזקה של כל דגמי ה-(B4 (LEGACY לדורותיהם.

בגדול - אחיזה מעולה, רכב חזק, הנעה כפולה קבועה, עלויות אחזקה רגילה כמו של רכב רגיל, חיישן חמצן שמתפגר כל 100K ק"מ בערך (סיפור של 500 ש"ח), צריכת דלק של 1:11-12 בבינעירוני ו-1 ל-8 בעיר.

שים לב ששנתונים 2008-9 (150 כ"ס) טיפה יותר חסכוניים בדלק יחסית לשנתונים 2006-2007 (165 כ"ס)

שלומי

• תוכן חדש...