Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערבא ושבוע טובים.

ברשותי אוזניות sennheiser hd 265.

כעת - אני מחפש את הספוגיות לאוזניים וגם לראש (קודקוד).

האם ניתן להתפשר על תחליפי (לאוזניות) בלי לפגוע באיכות השמע ואטימות ? (תחליפיים ניתן למצוא ובזול).

האם מישהו יכול לומר בבקשה אם ואיך ניתן להתאים אולי את הספוגיות לאוזניות מדגם אחר (חדש יותר) של שנהייזר ? (באתר שלהם לא מוזכר הדגם הנ"ל מפאת שישן כנראה).

עוד עצות - תתקבלנה בברכה.

alfa 156 2.5.

פורסם

מנסיוני עם M50 של אודיו טכניקה החלפת הכריות לכריות תחליפיות מאליאקספרס הפכה אותן לפח אשפה. אומנם הן היו נוחות יותר על האוזניים אבל הבאסים נעלמו לחלוטין והן הפכו לצורמות וחסרות כל איזון.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בוקר טוב.

זו למשל - עצה ששווה זהב !

תודה.

השאלה רק היא איך מתאימים פדים (מקוריים של החברה) לאוזניה כ"כ ישנה ?

האם מישהו יודע אולי, האם המידות שנותן המוכר לפדים, הם מידות ה"בסיס" (כלומר - של משטח ההדבקה) או של הפד עצמו (שאמור להיות קצת גדול יותר) ?

alfa 156 2.5.

פורסם

מניסיון שלי עם כריות תחליפיות לסוני מאוד יקרות, אין שום הבדל.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
מנסיוני עם M50 של אודיו טכניקה החלפת הכריות לכריות תחליפיות מאליאקספרס הפכה אותן לפח אשפה. אומנם הן היו נוחות יותר על האוזניים אבל הבאסים נעלמו לחלוטין והן הפכו לצורמות וחסרות כל איזון.

יש פדים מתאימים ספציפית לדגם הנ"ל (גם בכל מיני צבעים), תואם מקור ומיוצר במיוחד עבורן אם אני לא טועה.

אצלי יש בעיה כזו עם ה MDR V700, הזמנתי לבסוף ממישהו שמכין אותם ספציפית בגרמניה ועדיין הן לא משתוות למקוריות.

Opel Adam S 2017

פורסם
יש פדים מתאימים ספציפית לדגם הנ"ל (גם בכל מיני צבעים), תואם מקור ומיוצר במיוחד עבורן אם אני לא טועה.

נכון וזה מסקרן אותי, האם פד "מושקע" מחברה מתמחה באמת לא יפגע באיכות השמע של האוזנייה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לצערי יש כל כך הרבה זבל בשוק בנוגע לפדים האלו שקשה למצוא אחד נורמלי ומתאים אפילו שאתה מוכן לשלם את המחיר, יש באמזון אגב.

אני זוכר שראיתי חבר פורום שמוכר לא מזמן (אלטזעכן) ודיברתי איתו - אם אני לא טועה מתאימות לדגם שלך בצבע אדום (M50), לאחר כמה הודעות איפשהו איבדתי אותו אז לא יצא לנו לדבר (הייתי מעוניין לרכוש), אולי שווה לבדוק איתו.

חולגי - ניסית לשלוח מייל לסנהייזר? גם אני לא מצאתי לדגם הנ"ל שלי אז שלחתי אליהם מייל והם הפנו אותי באתר שלהם לפי מספר מוצר ואכן מצאתי את הפדים, אמנם במחיר שערורייתי אבל שווה לבדוק עדיין

Opel Adam S 2017

פורסם

זה טרנד די נפוץ אצל אודויופילים של אוזניות הוא להחליף בין סוגי הספוגים. בעיקר בהיי אנד טוענים להשפעה ממשית על הצליל. אני מניח שאלו ניואנסים שמורגשים ככל שרמת הדיוק והאיכות של האוזניות עולות. יש טענה גורפת שגם מבנה האוזן משפיע על איזה ספוגים צריך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה על העצות.

פניתי במייל לאיזה עסק שמתעסק עם סנהייזר בבריטניה, אולי אפילו הוא היבואן הרשמי שם אינני יודע, אבל אפנה גם באתר העולמי/גלובאלי, אולי ייצא מזה משהו.

יש ב-ebay מישהו שמוכר פריטים מקוריים של סנהייזר, אבל אילו מתאימים לאוזניות אחרות (יש גם מידות של הספוגיות הנ"ל וצריך לוודא התאמה פיסית. מקוריות לא תשמר כנראה).

לגבי אמאזון לא זוכר שראיתי שם משהו מתאים אבל אבדוק שוב.

alfa 156 2.5.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום וברכה.

נכון - עבר זמן רב ואולם לאחר שאלות וגישושים -אין להשיג פדים מקוריים לסוג הזה של האוזניות (הופסק ייצור + כנראה כבר אזלו גם מלאים ישנים).

"הגעתי" לבסוף לאתר של Audio Sanctuary

הוסבר לי (כנ"ל לגבי הפסקת ייצור), והוצעו (והוזמנו ונרכשו וגם הגיעו בזמן סביר) פדים מקוריים של סנהייזר, לאוזניות מדגם דומה 580 (שמתאימות גם פיזית לדגם 265) - בהן הספוג עטוף בקטיפה (לא דמוי עור/סקאיי כבאוזניות המקוריות).

איכות שמע ירדה ? אולי במעט מאוד.

אני מרוצה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...