Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לי היום משהו מאוד מוזר מדובר במאזדה 3 1.6 נסעתי היום לחיפה וקרה משהו מוזר אחרי פרק זמן של נסיעה(באיזור הררי) המנוע היה נשמע רועש מדי בעמידה(למשל ברמזור) הסלד היה על 1500 בעמידה וכשחניתי גם היה את הרעש הזה מהמנוע(רועש מהרגיל) ובעצירה כשבאתי לכבות את האוטו כאשר ההילוך עבר לN פתאום המנוע התחרפן הסלד קפץ ל5-6 וגם בP, מיד כיביתי את האוטו, ניסית להדליק שוב קופץ הסלד ל5000 ,כיביתי והלכתי לסידור לכמה דקות אחרי שחזרתי כרבע שעה אחרי זה הדלקתי את האוטו הכל כרגיל מתנהג רגיל(אני בחיפה עדין אבל בחנין ושם זה שטוח),ממשיך לנסוע יוצא מחיפה עדין מרגיש מאין כוח יתר כל הנסיעה מחיפה לקריות אני לא נוגע בגז האוטו לבד נוסע מילא בירידות אבל גם בכבישים של היציאה מחיפה אותו דבר כוח יתר נסיעה בכביש שטוח בלי גז בכלל האוטו היה על 90 קמש (אותו דבר ברמזורים הסלד על 1.5, דרך אגב ברוב הנסיעה הסלד היה סביב ה2+ קצת), אותו סיפור עם החניה ברגע שהלוך זז מD הסלד קופץ ל5-6 ואז כיביתי שוב את האוטו.

אני יעדכן איך האוטו יתנהג מחר

נב מבחינה טכנית הוחלף באוטו חיישן נקישות ובקרוב גם חיישן למבדה אני יחליף(לפי תוצאות סריקה שנעשתה בעקבות נורת מנוע)

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...