Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד סניק 3 - שרשור מתגלגל

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטריו זה חלקים חליפיים שהיצרן אישר שבדק אותם אבל זה ממש לא מקורי.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

• תגובות 544
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 דקות, daniel204 כתב:

חלקים חליפיים שהיצרן אישר שבדק אותם אבל זה ממש לא מקורי

image.png.0fde7e10a0abb66c5735d2270ea6e639.png

האינטרנט טוען שמוטריו זה מותג ששייך לקבוצת רנו, ולא סתם חלפים שהיצרן בדק ואישר.

פורסם

נראה שמותג מסנן האוויר, מונטה קיו, הוא משחק מילים על שם אחד מהיבואנים הגדולים של חלקי רכב, מונטקיו. לא יודע מה יש באריזה, אך כנראה משהו סיני. שווה להזמין מסנן איכותי מחו"ל ולהחליף לבד. 

• רעיון טוב! 1

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כנראה המוטריו הזה זה פשוט מיתוג לחלפים זולים יותר שהיצרן מציע  בעיקר לרכבים ישנים יותר ע"מ להתחרות בשוק. 

לא הייתי מודאג מזה יותר מדי.

באשר לרכב והחלפתו - על פניו נראה שלמרות שכביכול המחיר לטיפול הוא גבוה - לא היית יוצא ביותר זול מזה באף רכב אם היית מטפל במוסך מורשה יבואן עם חלפים מקוריים. 

נכון זה מבאס להתפשר על חלפים, אבל לא נראהל י שהייתה פה דרמה גדולה מדי - וכמו שאמרו אולי פשוט כדאי להתארגן לפעם הבאה עם מלאי חלפים לטיפול  

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, EliC25 כתב:

תזמין מקורי או חליפי איכותי ותחליף אותו בעצמך

לפני 11 שעות, שי כתב:

שווה להזמין מסנן איכותי מחו"ל ולהחליף לבד

באדיבות איביי הוזמן מסנן אויר של Valeo - יוחלף כשיגיע. גם אם יקח לזה שבוע-שבועיים, לא מאמין שיגרם נזק קארדינלי למנוע.

עריכה אחרונה על ידי Fazer
פורסם
לפני 2 דקות, Fazer כתב:

פייסבוק הזכיר לי היום את התמונה הזו מלפני 9 שנים בדיוק...

image.thumb.png.cf56c68584c4b75fe73f96537860baf4.png

מעניין אם הסניק הישנה עדיין על הכביש

ואחרי שקראתי את כל השרשור כמעט, אני אגיד לך שאפו! הלוואי ולכל מי שמחזיק רכב היה את הכוחות הנפשיים לדאוג שהכל יהיה פיקס

לגבי קאר דוקטור, מאכזב לשמוע על החוויה שלך מהם היו לי כמה חברים שעבדו שם ושמעתי המון חוות דעת טובות על המוסך....

פורסם

אין צורך להסתיר לוחיות אף אחד לא יגנוב..

• מצחיק 3

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

בימים חמים כשאני אוסף את הילדה מהגן אני משאיר את הפיג'ו מונעת בחוץ עם המזגן דלוק...

אמרו לי שאני אמיץ ואני אמרתי 'גם צרפתי וגם ידני....'

• מצחיק 3
פורסם

טוב שהבלם יד תקין!

אבל זה ממש לא רעיון טוב. 

1. אם ייכנס ילד או מישהו חסר רישיון לרכב, נדמה לי שיש לך אחריות לתוצאות

2. מצב של רכב עומד מונע ביום חם, זה המצב הכי קשה למערכת הקירור. אם משהו מתקלקל, לדוגמה מאוורר, או הפיקוד שלו, משאבת מים - אין נהג שיראה את המחוג שמטפס או הנורה האדומה שנדלקה, ואף אחד לא מדומם את המנוע בזמן. ואז תקלה קטנה הופכת לנזק עצום.

• רעיון טוב! 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

1. זה רחוב צדדי ושקט, ובשעות הצהריים החמות חוץ מהורים שאוספים ילדים אף אחד לא מגיע לשם

2. הרכב מחנה בצל וינתק את המדחס אם חום המנוע יטפס, ככה שהסיכון פוחת, מה גם שזה מנוע דיזל שהטמפרטורות בו מטפסות לאט משמעותית מבמנוע בנזין

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, osheri כתב:

לגבי קאר דוקטור, מאכזב לשמוע על החוויה שלך מהם

אכן מאכזב - האמת היא שכשנכנסתי לשם היו לי תקווה גבוהות מאוד, הם הומלצו על ידי מישהו מהתחום, לאחד מהחבר'ה יש אופנוע שטח בתמונת הווטסאפ ולשני איזשהו רכב אספנות, עשו רושם אינטליגנטי, שהם אשכרה חובבי רכב.

ואז זה:

image.thumb.png.a5ea1fc15f360917458bc255ec2a06b0.png

(ממשיך את הטרנד של בורג כן - בורג לא)

אני אשכרה לא מבין את זה: אתם עושים עבודה, יש מקום לבורג, כמה מורכב זה, נגיד, להחזיר לשם את הבורג.

חבל שראיתי את זה מאוחר מדי, כי בינתיים הזמנתי מאנגליה את הברגים החסרים:

Screw Renault 7703026056

ואת התושבת שהם מתחברים אליה (שגם היא חסרה באחד מהמקומות):

Porca de Fixação M5X0,8 Renault Laguna - 7703046142 10 Unidades

יגיעו עם איזה חבר שמגיע לארץ בסוף החודש, מקווה שאז אצליח סוף סוף לסגור את הדשבורד כמו שצריך (אם כי עכשיו מטריד אותי הבורג הנוסף - שמופיע בהודעה הזו - שראיתי שחסר...)

ואם מישהו פעם יצטרך את זה, מסתבר שאפילו לברגים יש מק"ט:

הבורג M5 מק"ט: 7703026056 

הלשונית שאליה הוא מתברג (נתפסת על הפלאסטיק): 7703046142

(ומה שיפה אצל רנו זה שלמאייד מזגן אין מק"ט - תחליף את כל בית המערכת כיחידה אחת יקרה מאוד - אבל לבורג ואום יש מק"ט...)

עריכה אחרונה על ידי Fazer
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
פורסם

אפשר לאמר שהם לקחו את המושג SCREW LOOSE לליגה אחרת. 

מה כבר יכול להשתבש בצרפתיה שנפל לה בורג?

• מצחיק 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 7 שעות, Fazer כתב:

פייסבוק הזכיר לי היום את התמונה הזו מלפני 9 שנים בדיוק...

image.thumb.png.cf56c68584c4b75fe73f96537860baf4.png

הזמן עובר מהר כשמתקלקלים

לפני שעתיים, Fazer כתב:

(ומה שיפה אצל רנו זה שלמאייד מזגן אין מק"ט - תחליף את כל בית המערכת כיחידה אחת יקרה מאוד - אבל לבורג ואום יש מק"ט...)

המזגן לא התקנה מקומית?

• מצחיק 2
פורסם

האהבה שלך לרכב מרשימה

אבל ראבק... שחרר. כולה בורג חסר.

לא צריך להחליף כל בורג חסר, בטח לא במקורי 

הדאש יושב טוב ולא מרעיש... תחייה עם זה

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...