Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי שם הן היו אמורות להיות מההתחלה.

נוסע בסבבה בכביש ישר, התנועה זורמת, ראות מעולה קדימה, עוד 2-3 נתיבים לכיוון הנסיעה ופתאום יש מצלמה. למה??

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

המצלמות צריכות להיות בכבישים אדומים בלבד.

שם יש להן סיכוי להציל חיים ולא רק להכניס כסף.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

המצלמות צריכות להיות בכל הצמתים לכל כיוון תנועה. אין בעיה שיאכפו גם מהירות וגם אור אדום. מעבר לזה כל השאר מחלבת כספים.

סוף סוף התעוררו, זאת בשורה טובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

מהירות בצמתים ועוד איך שיש צורך לאכוף.

צמתים הם מקומות מסוכנים. לא רק כי צריך להגיע במהירות שמאפשרת להגיב לחילופי רמזורים באופן סביר, ולא רק בגלל תנועה חוצה, שהובהר כאן לאחרונה שחשוב לבדוק מה היא עושה.

יש גם מעברי נתיבים, בלימות, פניות מנתיבים שלא מיועדים לכך, רכבים שיוצאים מנתיב פניה עומד, ועוד דברים שקורים (ותמיד יקרו במידה כזו או אחרת) בצמתים.

מהירות ראוי גם לאכוף ברחובות צרים, בדרכים מפותלות (בעיה לחלקנו), בכבישים חד-מסלוליים ובמנהרות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בהולנד מקבלים קנס גם אם עוברים את המהירות המותרת ב3 קמ"ש. יש מצלמה כמעט בכל כביש. למה רק בארץ קוראים לאכיפת החוק ״מחלבת כספים״?

פורסם

האם בהולנד קיימת "אור ירוק" מקומית, עם אותה ההשפעה כמו זו שלנו? האם יש שם אכיפה בתחומים אחרים? כמה ניידות משטרת תנועה יחסית לישראל יש שם? אבל עוד לפני - למה אתה חושב שרק בארץ יש התנגדות לזה, או רק בארץ זו מסחטת כסף?

הנה התייחסות קטנה בצהובון בריטי לנושא, וזה מחיפוש של 2 שניות בגוגל.

המצלמות האלו מיותרות בכל מקום בו הן מוצבות רק כדי לצלם חריגה מהמהירות המותרת, ולא משנה םא זה בישראל או בגרמניה (שגם שם יש מצלמות) או בכל מקום אחר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
המצלמות צריכות להיות בכל הצמתים לכל כיוון תנועה. אין בעיה שיאכפו גם מהירות וגם אור אדום. מעבר לזה כל השאר מחלבת כספים.

סוף סוף התעוררו, זאת בשורה טובה.

אכן +1

שיעבירו את כל מצלמות המהירות לצמתים, גם עבור אור אדום ואין מניעה גם למהירות.

בנוסף הייתי שם מצלמות ליד בתי ספר יסודיים למנוע מהירות במקומות שילדים חוצים או מתפרצים.

קובי

:-)

פורסם
בהולנד מקבלים קנס גם אם עוברים את המהירות המותרת ב3 קמ"ש. יש מצלמה כמעט בכל כביש. למה רק בארץ קוראים לאכיפת החוק ״מחלבת כספים״?

שתי סיבות אפשריות.

1. ההולנדים טרם הפנימו שמהירות לא הורגת.

2. ההולנדים העלו את המהירות המותרת למקסימום בכל כביש בו מוצבת מצלמה כך שהנהג המקומי מבין ויודע שכל חריגה ולו הקלה ביותר תגרום לתאונה.

אפרופו תפניות... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4843037,00.html

למי שקיבל דו"ח כדאי לחשוב שוב אם לשלם אותו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מעניין

כי בתיק אחר שהתנהל בבית המשפט לתעבורה בבאר שבע 6359-11-12 לפני השופט אופיר , אליו אוחדו מספר כתבי אישום, נקבע כי המערכת אמינה , ועברה בדיקות מקיפות ב 3 מעבדות בגרמניה בהולנד ובישראל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שתי סיבות אפשריות.

1. ההולנדים טרם הפנימו שמהירות לא הורגת.

2. ההולנדים העלו את המהירות המותרת למקסימום בכל כביש בו מוצבת מצלמה כך שהנהג המקומי מבין ויודע שכל חריגה ולו הקלה ביותר תגרום לתאונה.

זה לא רק ההולנדים. רוב ככל המדינות בעולם אוכפות מהירות. במקרה של המדינות האירופיות, האכיפה גם הרבה יותר נוקשה מאשר כאן, אבל מגבלות המהירות מעט יותר גבוהות.

השאלה היא: אם כאן היו ממשיכים לאכוף, אך מעלים את המהירות בדרכים מהירות עוד קצת (130 קילומטרים לשעה) ומשאירים טולרנס אכיפה מכובד, האם היינו ממשיכים להתלונן?

פורסם

כן, כמו שמתלוננים בכל שאר המקומות בעולם.

אנחנו בפורום דנים בנושא הזה בממוצע פעם בחודשיים.

לפני שבועיים משאית נכנסה ברכב פרטי, כי נהגה לא עצר באדום.

לפני חודש תועד בטמקא איזה מפגש עם מסילת רכבת, בו נהגים עוברים בין המחסומים כי הם לא רואים רכבת מרחוק.

אנחנו רק באמצע היום, ואני כבר כמעט ונדרסתי 3-4 פעמים, כי ירדתי מהמשרד למטה לאכול, והייתי צריך לחצות את הכביש.

זה ויכוח סרק לחלוטין בכל פעם מחדש. צר לי, אבל אני לא חושב שמגיע דוח לנהג שחוצה את כביש 1 מתל אביב עד לשער הגיא גם ב180 קמש, במידה והוא מקפיד על כל המסביב ונוהג ברכב בעל מכלולים מתאימים (בלמים נורמליים קודם כל). זה שגם בעולם מענישים על זה, לא הופך את זה לנכון או מוצדק. גם באנגליה והולנד יותר קל לשים שוטרים עם ליזר או מצלמה בנקודה אחת קבוע בכביש מהיר, מאשר לעשות משהו קצת יותר אקטיבי אבל גם קצת יותר תורם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

עקרונית אתה צודק, אבל השאלה היא מה סביר לצפות מן המדינה לעשות.

לצפות שהיא תסיר לגמרי את אכיפת המהירות (שרובה לא בדרכים מהירות כמו כביש מספר 1 בלאו הכי) זה לא הכי ריאלי בעולם.

• תוכן חדש...