Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח נסיעות לחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פספורט קארד יקרים משמעותית ומניסיוני הביטוח דרך קופות החולים נותן כיסוי כמעט זהה (פרט באמת לכיסוי מצב רפואי קיים שצויין פה קודם).

אגב, לדעתי בביטוח דרך כלל (דרך כללית) בארה״ב גם לא משלמים כשקורה משהו היות שהם חברים ברשת מרפאות ענקית שיש להם הסדר איתה.

בסופו של דבר - מרבית הביטוחים מציעים כיסוי דומה - השווה בין הפוליסות ובחר את מה שמתאים לך ביותר.

כיסוי זהה אבל אוברהד תפעולי במקרה ואתה צריך אותם. קודם תשלם ואז כשתחזור לארץ תתבע.

אמנם הם יקרים משמעותית אך עכשיו ביטחתי זוג ל -6 ימים באירופה כולל כבודה וכולל ביטוח מצלמה ועלה לי 119 ש"ח (60 לאדם). לא משהו משמעותי ביחס לעלות הטיול.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

+1 עם WA11A

לך תוציא פתאום סכום כסף שאין לך במקרה לטיפול רפואי ולאחר מכן תתרוצץ בהגשת תביעה

תאמין לי שזה שווה את ההפרש.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מצטרף להמלצה על פספורטקארד.

בארצות הברית התנפחה לאבא שלי הרגל, תוך כמה דק' הטעינו את הכרטיס והוא ראה רופא.

בנוסף יש אפשרות דרך הביטוח לביטול השתתפות עצמית ברכב שכור, 12$ לכל התקופה (16 דולר ליום דרך החברת השכרה).

כמו כן אני תמיד מבטח את הפלאפונים כתוספת לביטוח, 6 דולר למכשיר.

מעולה

• תוכן חדש...