Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נופש ביוון

bigbosf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. התכנון סופ"ש הקרוב. אני ועוד חבר. מה מחפשים? מסיבות , חופים ובנות כמובן. רצוי לא לפגוש ישראלים (בנות זה סבבה) . התלבטות בין זקינתוס, כרתים, רודוס , או נאפה. בעצם יש כל כך הרבה אופציות. מישהו היה באחד מהם ויכול לשפוך קצת אור? האמת שהייתי ברודוס אבל זה היה לפני המון המון שנים.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

אהלן, חבר.

הייתי ברודוס בתאריך 21.7 וחזרתי ב24. מאוד נהניתי!

קודם כל כשאני הייתי שם היו מיליון תיירים ותיירות, רובן גרמניות\רוסיות\בריטיות שנראות...אח!

איכשהו הגעתי למלון בלב רודוס , קרוב לחוף הים, למועדונים ולפאבים, לקזינו וכמה דקות הליכה לא קשות גם לעיר העתיקה!

ממליץ בחום על רודוס. יש שם גם את הפארק מים אחד הגדולים באירופה ומומלץ לנסוע לשם , הסעות בחינם.

ליד האיזור של העיר העתיקה יש דוכנים שבהם אתה קונה כרטיסים להפלגות, אתה יכול להפליג יום שלם ללינדוס, אי ממש חמוד ויפה וכל היום בספינה עם עצירות לשחות במים שמותרים וחזרה לשייט.

איפה שהקולורדו בר\מועדון יש לך גם שם מועדוני חשפנות שאני לא ממליץ עליהם:wink:.

ברודוס היוונים היו ממש נחמדים, זיהו אבל ישר שאנחנו ישראלים.

תתכונן להיפגש עם הרבה מאכלים מתוצרת חזיר (אני שומר).

זהו בגדול, שלושה ימים שנהניתי מאוד בסך הכל, אם הרגשתי שזה היה קצר מדי.:-)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
אהלן, חבר.

הייתי ברודוס בתאריך 21.7 וחזרתי ב24. מאוד נהניתי!

קודם כל כשאני הייתי שם היו מיליון תיירים ותיירות, רובן גרמניות\רוסיות\בריטיות שנראות...אח!

איכשהו הגעתי למלון בלב רודוס , קרוב לחוף הים, למועדונים ולפאבים, לקזינו וכמה דקות הליכה לא קשות גם לעיר העתיקה!

ממליץ בחום על רודוס. יש שם גם את הפארק מים אחד הגדולים באירופה ומומלץ לנסוע לשם , הסעות בחינם.

ליד האיזור של העיר העתיקה יש דוכנים שבהם אתה קונה כרטיסים להפלגות, אתה יכול להפליג יום שלם ללינדוס, אי ממש חמוד ויפה וכל היום בספינה עם עצירות לשחות במים שמותרים וחזרה לשייט.

איפה שהקולורדו בר\מועדון יש לך גם שם מועדוני חשפנות שאני לא ממליץ עליהם:wink:.

ברודוס היוונים היו ממש נחמדים, זיהו אבל ישר שאנחנו ישראלים.

תתכונן להיפגש עם הרבה מאכלים מתוצרת חזיר (אני שומר).

זהו בגדול, שלושה ימים שנהניתי מאוד בסך הכל, אם הרגשתי שזה היה קצר מדי.:-)

תודה רבה :)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לינדוס אינה אי - זו מצודה בצידו המזרחי של האי רודוס, וניתן להגיע אליה בנהיגה לא ארוכה מהעיר רודוס (איני יודע לגבי תח"צ). צריך לטפס למצודה הגבוהה, ואפשר לשכור חמור שיוביל אותך.

פארק המים נמצא לא רחוק מלינדוס, אבל כדאי לתכנן אותו ליום נפרד, וביום של לינדוס לטייל גם בפארק 7 המעיינות ואולי בעוד אתרים. אם אתה רוצה לטייל בצדו המערבי של האי צריך להקדיש עוד יום.

לגבי חיי לילה - סורי, אני זקן מדי, המתן לצעירים.

הפלגה נחמדה מרודוס היא לאי הזעיר סימי, מרחק כ-3 שעות הפלגה. המעבורת יוצרת בבוקר, מפילגה קודם לאיזה מנזר כדי לתת אספקה ואז ממשיכה לנמל העיקרי של האי, בסמוך לעיירה יפה. שם היא עוגנת לכמה שעות בהן מסיירים באי, ואז חוזרים לרודוס עם אותה מעבורת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...